Pedaland prin Toscana, Val D'Orcia

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSB050)
Oferta Speciala
*de la
 
910
pret/pers/pachet

Peisajul toscan din Val d’Orcia îți va încălzi inima ca o fotografie clasică, în timp ce ciclurizi valurile dealurilor verzi ondulate, surprinse în timp, ca și cum etruscii pur și simplu străbăteau. Aruncați o privire la fermele pitorești amplasate în mijlocul livezilor de măslini și a viilor. Treceți nucul și smochinele în drum spre orașul de primăvară fierbinte Bagno Vignoni și apoi explorați străzile fenomenale de labirint și atelierele artizanale din Montepulciano. Vei vizita palate renascentiste, biserici romanice, băi termale și vinării prestigioase care servesc divinul roșu local „Brunello”. Înălțându-vă până în orașele de dealuri fascinante, vă veți descânta.

Călătorie moderată pe un teren deluros, foarte mică umbră pe drumuri (urcare zilnică 350 - 750m). Călătoria urmărește în mare parte benzile de țară asfaltate și drumurile netede cu gazon (aproximativ 35% din timp) cu un trafic foarte mic. Mai mult trafic în apropierea orașelor mai mari.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-4 Cine

-Livrare de biciclete la Pieve a Salti, asigurare de furt și colectare de la Pieve a Salti

-Transfer de bagaje în ZIUA 4 și ZIUA 7

-Transfer privat (+ bagaje) de la gara Buonconvento la Pieve a Salti în ziua 1

-Transfer privat (+ bagaje) de la Pieve a Salti la gara Buonconvento în ziua 8

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Închirieri biciclete

-Călătoriți din / din Buonconvento

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în Buonconvento

La sosirea în fermecătorul oraș medieval Buonconvento, bogat în istorie și arhitectură cu ziduri vechi de 700 de ani, un transfer vă va duce la agriturismo (casă fermă) unde veți sta pentru următoarele patru nopți. O cină delicioasă toscană vă așteaptă! Dacă ai închiriat biciclete cu noi, te vor aștepta la cazare.

 

 

Ziua 2: Murlo și La Befa tur tur (33 km)

Călătoriți prin ruralul neplăcut și necontaminat până la Murlo și cufundați-vă în pădurea densă în timp ce mergeți pe râul Crevole. Continuați pe lângă stâncile abrupte până la mirosul dulce al florilor galbene strălucitoare și printr-o pădure de stejar fermecător până la La Befa. O parte scurtă a traseului este prea îngustă sau stâncoasă pentru a face ciclismul (aproximativ 300 m), cu toate că priveliștile încântătoare sunt mai mult decât merită efortul.

Provocare: 3,5 ore, 33 km, ascensiune 584 m, coborâre 675 m

 

 

Ziua 3: Țara Montalcino de vin Brunello călătorie dus-întors (42,5 km, 24 km)

Pedalează prin câmpuri vibrante de floarea-soarelui trecând Buonconvento până în inima cartierului vinului Brunello. Vulcanul Monte Amiata se apropie deasupra pe măsură ce peisajul înconjurător se transformă în livezi de măslini și vițe nesfârșite. Urcați abrupt până la orașul fortificat Montalcino, unde puteți vizita magnificul său cetate din secolul al XIV-lea și Palazzo Comunale, apoi întoarceți-vă la Buonconvento pe drumuri îndepărtate.

Provocare: 6/3 ore, 42,5 / 24 km, ascensiune 1177 / 587m, coborâre 1177 / 587m, prelungire opțională la Montalcino 6 km

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Buonconvento la Pienza (37,7 km)

Urcați în sus până la renumita Mânăstire din Monte Oliveto Maggiore cu frescele sale încântătoare și grădina botanică. După ce îți refaceți sufletul, urmați un traseu șerpuit pe lângă sate izolate până ajungeți la un rând de sute de chiparoși, invitându-vă să vizitați uimitoarea Santa Anna din mănăstirea Camprena, unde a fost filmat „Pacientul englez”. Admirați frescurile, apoi terminați-vă ziua în minunatul oraș Pienza, un alt sit de patrimoniu UNESCO

Provocare: 4,5 ore, 37,7 km, ascensiune 1000m, coborâre 756m

 

 

Ziua 5: turul rotund Pienza până la Bagno Vignoni (27,7 km)

Astăzi este o zi relaxantă în care veți călători pe drumurile netede de la țară până la cătunul medieval Bagno Vignoni, unde vă puteți odihni și înota în apele sale termice vindecătoare, de care se bucură romanii Anceint și de acasă la legendarele nimfe de apă. Călătoriți înapoi la Pienza, de-a lungul dealurilor ușor ondulate, prin ținutul neînsuflețit și îmbrățișați esența Toscanei de Sud.

Provocare: 3 ore, 27,7 km, 674 m ascensiune, 674 m coborare

 

 

Ziua 6: turul rotund Pienza până la Montepulciano (34 km)

De la Pienza, călătorește pe un drum panoramic imens, lângă cătunul medieval din Monticchiello, construit din piatră. Ridicati o creasta remarcabila de calcar si bucurati-va de vederi uimitoare asupra Val d’Orcia. Adună-ți forța în timp ce faci urcarea până la Montepulciano. La sosire, sărbătoriți cu un pahar cu faimosul vin local Vino Nobile. Îndreptați-vă înapoi fericiți și plini de drum spre Pienza!

Provocare: 4,5 ore, 34 km, ascensiune 1000 m, coborâre 1000 m

 

 

Ziua 7: Pienza până la Buonconvento via Lucignano d’asso (24 km)

Ziua 7 vă oferă o experiență medievală strălucitoare. Urmați un vechi traseu de pelerinaj către orașul fortificat San Quirico d’Orcia. Promenadezi străzile sale înguste, pline de istorie bine conservată și vizitează o grădină italiană din secolul al XVI-lea. După o plimbare pe un pod medieval arcuit și trecut de pârâul Tuoma, drumul urcă și se deschide, dezvăluind vederi fermecătoare la 360 ° din peisajul maiestuos al Toscanei de Sud.

Provocare: 2,5 ore, 24 km, 400m ascensiune, 654m coborare

 

 

Ziua 8: Arrivederci Val d’Orcia

După micul dejun, un transfer scurt vă duce la Buonconvento, unde puteți prinde autobuzul local sau trenul către aeroport, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer sau servicii suplimentare cu noi.

Satele de-a lungul drumului: Buonconvento

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020