Camino de Santiago, de la Burgos la León

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
875
pret/pers/pachet

Etapele acestei călătorii au fost selectate după luarea în considerare atentă a terenului, reliefului, posibilelor pericole datorate barierelor fizice, tipului de suprafață și disponibilității cazării din apropiere, cu facilități accesibile. Cu toate acestea, există inevitabil anumite puncte critice în care utilizatorii de scaune cu rotile vor avea nevoie de ajutorul însoțitorului lor. Există, de asemenea, anumite traversări rutiere și secțiuni scurte de-a lungul umerilor rutiere, care nu pot fi evitate dacă se dorește să se facă întinderi mai lungi ale „Camino”.

 

Pretul include:

-Cazare 7 nopți

-7 mic dejunuri

-2 mese (zilele 4 și 5)

-Transfer de bagaje între unități de cazare

-Transferuri adaptate în zilele 2, 4 și 7

-Închirieri biciclete pentru îngrijitor

-Informații privind accesibilitatea cazărilor incluse în program, cu imagini cu camere și băi

-Rute GPS cu informații de interes și posibile puncte critice ale itinerariului

-Note de călătorie cu descrieri și hărți detaliate ale rutei

 

Pretul nu include:

-Prânz

-Biciclete și accesorii

-Asigurare de călătorie

-Cheltuieli personale precum sfaturi, apeluri telefonice, taxe de intrare etc.

-Transport la prima și de la ultima cazare

 

Ziua 1: Sosire la Burgos

După efectuarea check-in-ului în hotelul dvs., puteți petrece după-amiaza vizitând Burgos, cu un cartier vechi pietonal și o promenadă foarte frumoasă de-a lungul râului Arlanzón. Acest oraș se mândrește cu vizitatorii cu restaurante foarte frumoase pentru a lua legătura cu gastronomia gustoasă din Castilla y León. Cina din această seară nu este inclusă în pachet, dar puteți să-l aranjați direct cu hotelul sau să alegeți unul dintre restaurantele accesibile pe care le sugerăm pentru persoanele cu mobilitate redusă.

 

 

Ziua 2: De la Itero de la Vega la Frómista (15 km)

După micul dejun, un taxi adaptat vă va duce la începutul traseului în Itero de la Vega, unde va fi livrată și bicicleta de închiriere pentru însoțitor. Acesta este primul sat al provinciei Palencia, în regiunea Tierra de Campos, cu câmpii vaste și ușoară robustete printre câmpurile de cultură. După 8 km ajungeți la Boadilla del Camino, o porțiune ușoară, cu o ascensiune scurtă, dar merită să obțineți priveliști frumoase asupra Boadilla și a bisericii sale (Iglesia de la Asunción) și a stâlpului (secolul al XV-lea).

Al doilea tronson până la Frómista (6 km) merge de-a lungul Canalului Castilei pe o potecă compactă de murdărie. După-amiază, veți avea timp să vizitați câteva bijuterii arhitectonice, aparținând perioadei romantice.

Din nou, cina nu este inclusă în această seară, dar o puteți avea lângă cazare, într-o carotaj.

Satele: Itero de la Vega - Boadilla del Camino - Frómista

 

 

Ziua 3: De la Frómista la Carrión de los Condes (20 km)

Etapa de astăzi merge pe un traseu ușor paralel cu drumul principal P-980, cu pante reduse. Câmpurile de cultură nesfârșite vă vor însoți pe parcurs.

Nu ratați biserica lui Santa María la Blanca din Villalcázar de Sirga. Până la Carrión de los Condes, sfârșitul traseului de astăzi, urmați aceeași cale pentru alți 6 km. Acest sat are în jur de 2000 de locuitori și oferă tot felul de servicii și puncte de interes, cum ar fi Sta. Biserica Mariei de la Victoria, Biserica Santiago și Mănăstirea San Zoilo

Satele: Frómista - Población de Campos - Revenga de Campos - Villovieco - Villarmentero de Campos - Villalcázar de Sirga - Carrión de los Condes

 

 

Ziua 4: De la Carrión de los Condes la Moratinos (24 km)

Un taxi adaptat vă va duce în această dimineață, cu bicicleta de mână și bicicleta de închiriere, până la începutul traseului pe calea romană Vía Aquitana. Această etapă este destul de ușoară, plană și dreaptă până la Calzadilla de la Cueza, urmând o pistă compactă de murdărie / pietriș. Pe drum treci pe lângă Calzadilla de la Cueza, un peisaj tipic occidental. Casele sale au fost construite de-a lungul unei vechi căi romane, care acum face parte din Camino de Santiago. În Calzadilla veți vedea, de asemenea, câteva porumbei, tipice din această zonă. După alți 13 km, veți ajunge la sfârșitul traseului de astăzi, în Moratinos.

Satele: Calzadilla de la Cueza - Lédigos - Terradillos de los Templarios - Moratinos

 

 

Ziua 5: De la Moratinos la Bercianos del Camino Real (20 km)

Astăzi intri în acel numit Páramo Leonés, pe o pistă de mizerie fără pante.

Veți trece pe lângă satele Moratinos și San Nicolás del Real Camino. Înainte de Sahagún există o diversiune pentru a evita intrarea dificilă în Ermita de la Virgen del Puente (stiluri mudejar și romanice), cu bisericile istorice din San Lorenzo și San Tirso.

Restul drumului spre Bercianos del Camino Real (aproximativ 10 km) este ușor de-a lungul unui drum cu puțin trafic. Ca o opțiune, această secțiune poate fi realizată pe un traseu de murdărie adecvat pentru mână, cu pietre libere și cu o viteză mai mică.

Satele: Moratinos-San Nicolás del Real Camino-Sahagún- Calzada del Coto-Bercianos del Camino Real.

 

 

Ziua 6: De la Bercianos del Camino Real la Mansilla de las Mulas (27 km)

Etapa de astăzi trece prin Páramo, printre câmpii și vaste câmpuri de cultură. Traseul este ușor pe un traseu de mizerie cu pietre libere, dar nu implică nicio problemă pentru bicicleta de mână. Se poate face și de-a lungul unui drum asfaltat cu puțin trafic.

Satele: Bercianos del Camino Real - El Burgo de Ranero- Reliegos - Mansilla de las Mulas

 

 

Ziua 7: Descoperirea León

După micul dejun, un taxi vă va duce direct la hotelul dvs. din León. După check-in: vizitați cele mai importante monumente ale orașului, cum ar fi Catedrala Santa Maria (secolele XII-XIII), în stil gotic și cu o vitralie magnifică sau Basílica din San Isidoro. Iubitorii de artă pot vizita și Muzeul de Artă Contemporană (MUSAC). Dar, dacă există ceva, León este binecunoscut pentru că este cartierul său vechi sau Barrio Húmedo, plin de baruri de tapas. Plimbați-vă pe piața San Martín și străzile Ancha, de la Rúa, Badillo și Las Cercas.

 

 

Ziua 8: Fin del programa

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020