Camino de Santiago accesibil

Bike tour 9 zile/8 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
875
pret/pers/pachet

În termeni generali, etapele sunt plane. Tipul suprafeței este diferit pe fiecare etapă, dar majoritatea secțiunilor urmează piste de murdărie compacte.

Etapele selectate pentru această călătorie au fost alese după luarea în considerare atentă a terenului, reliefului, pericolelor posibile datorate barierelor fizice, tipului de suprafață și disponibilității cazării din apropiere, cu facilități accesibile. Cu toate acestea, există anumite puncte critice inevitabile în care cei cu dizabilități vizuale sau cognitive vor avea nevoie de ajutorul însoțitorului lor.

 

Pretul include:

-Cazare 8 nopți

-8 mic dejun

-7 mese

-Transfer de bagaje între unități de cazare

-Transferuri în zilele 2, 4 și 8

-Rute GPS cu informații de interes și posibile puncte critice ale itinerariului

-Note de călătorie cu descrieri și hărți detaliate ale traseului: format PDF accesibil

-Asistență 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Prânz

-Cina în ziua 1

-Asigurare de călătorie

-Cheltuieli personale precum sfaturi, apeluri telefonice, taxe de intrare etc.

-Transport la prima și de la ultima cazare

 

Ziua 1: Sosire la Burgos

După verificarea în hotelul dvs., puteți petrece după-amiaza vizitând Burgos, cu un cartier vechi pietonal și o promenadă foarte frumoasă de-a lungul râului Arlanzón. Acest oraș întâmpină vizitatorii cu câteva restaurante foarte frumoase pentru a lua legătura cu gastronomia gustoasă din Castilla y León. Cina din această seară nu este inclusă în pachet, dar puteți să-l aranjați singur cu hotelul sau să alegeți unul dintre restaurantele pe care vi le propunem în orașul istoric vechi.

 

 

Ziua 2: Castrojeríz - Frómista (27 km)

După micul dejun, un taxi adaptat vă va duce la începutul traseului în Castrojeriz, de colegiul Santa María del Manzano. De acolo urcați pentru a ajunge la pasul Mostelares, ultima moară înainte de a ajunge la „Tierra de Campos” în provincia Palencia. De aici peisajul se transformă în câmpii și dealuri nesfârșite acoperite cu câmpuri de cultură. După trecerea schitului San Nicolás (fost spital) și traversarea podului Fitero (podul medieval peste râul Pisuerga), ajungeți la Itero de la Vega. După 8 km ajungeți în Boadilla del Camino.

Al doilea tronson până la Frómista (6 km) merge de-a lungul Canalului Castilei pe o potecă compactă de murdărie. Acest canal este o structură hidraulică construită între secolele 18-19 și folosită pentru a duce cerealele în porturile și piețele din nord, folosite în prezent ca canal de irigație. După-amiază, vei avea timp să vizitezi unele dintre bijuteriile arhitectonice romanice pe care Fromista le ascunde.

Din nou, cina nu este inclusă în această seară, dar lângă unitatea de cazare în care merită să încercați, există o rotiserie tradițională (Asador)

Satele de pe drum: Castrojeriz- Itero de la Vega - Boadilla del Camino - Frómista

 

 

Ziua 3: Frómista - Carrión de los Condes (21 km)

Etapa de astăzi se desfășoară pe o cale ușoară paralelă cu drumul principal P-980, fără aproape niciun fel de pante. Odată ajuns în Población de Campos, urmați o versiune a Camino-ului oficial prin Villovieco. Mai târziu, Camino merge de-a lungul râului Ucieza, o porțiune rece și umbroasă în cazul temperaturilor mai ridicate. Spre capela Nuestra Señora del Río, vă veți orienta spre Villalcázar de Sirga, cu biserica monumentală din Santa María la Blanca.

Câmpurile de cultură nesfârșite vă vor însoți pe parcurs până la Carrión de los Condes. Acest sat are în jur de 2000 de locuitori și oferă tot felul de servicii și site-uri de interes, cum ar fi Sta. Biserica Mariei de la Victoria, Biserica Santiago și Mănăstirea San Zoilo

Satele de pe drum: Frómista-Población de Campos-Villovieco-Villalcázar de Sirga-Carrión de los Condes

 

 

Ziua 4: Carrión de los Condes - Calzadilla de la Cueza (12 km)

Un taxi adaptat vă va duce în această dimineață până la începutul traseului, la o traversare cu calea romană Vía Aquitana. Această etapă este destul de ușoară, plană și dreaptă până la Calzadilla de la Cueza, de-a lungul unei piste de murdărie / pietriș compact. Pe drum, treci pe lângă Calzadilla de la Cueza, un sat hiden care pare un set de film occidental, cu turnul cimitirului și împrejurimile sale. Casele sale de lut au fost construite de-a lungul unui vechi drum roman care acum face parte din Camino de Santiago. În Calzadilla veți vedea, de asemenea, câteva porumbei, tipice din această zonă. Cazarea din această seară este situată la capătul satului.

Satele de pe drum: Carrión de los Condes-Calzadilla de la Cueza

 

 

Ziua 5: Calzadilla de la Cueza - Sahagún (22 km)

Etapa de astăzi începe în Cazadilla de la Cueza și lăsați în urmă peisajul de la „Tierra de Campos” și intrați în așa-numitul Páramo Leónes. Clădirile Adobe și porumbeii formează un teritoriu ocupat odată de Cavalerii Templieri. Treci pe lângă mai multe sate cu o mulțime de servicii.

În prima secțiune a zilei, veți merge pe o ramură a drumului francez prin câmpuri în creștere, pădure de stejar și stânci crude. Mai departe, veți lua o rută alternativă pentru a evita drumul asfaltat și a ajunge la Terradillo de los Templarios. Peisajul va fi acum acoperit din nou cu câmpuri de cultură.

Etapa se încheie în Sahagún, cu o populație de aproximativ 3000 de locuitori și tot felul de servicii. Nu ratați bisericile din San Lorenzo și San Tirso, în stil romanic - mudejar.

Satele de pe drum: Calzadilla de la Cueza-Lédigos- Terradillos de los Templarios- Moratinos-San Nicolás del Real Camino- Sahagún

 

 

Ziua 6: Sahagún - Burgo de Ranero (18 km)

De la Sahagún la Burgo Ranero urmați așa-numitul „Camino Francés Real”; o parte din Calea Franceză care a fost comandată de monarhul Carlos III în secolul al XVIII-lea, o cale mai largă decât de obicei, făcută pentru a se potrivi cu trăsuri nobile și regale. Cei 18 km de astăzi vor fi înconjurați de câmpuri de cultură care se plimbă pe piste de murdărie / pietriș / asfalt. Această secțiune este în stare bună și va avea strechtul cel mai abrupt (în ascensiune de 80m) după ce a trecut de Bercianos del Real Camino.

Satele de pe drum: Sahagún-Bercianos del Real Camino-El Burgo de Ranero

 

 

Ziua 7: Burgo de Ranero - Mansilla de las Mulas (19,5 km)

Intrând în Reliegos există câteva peșteri care au fost cândva folosite ca vinări și care acum sunt folosite ca puncte de întâlnire. Cea mai dificilă secțiune de astăzi este cea care intră în Mansilla de las Mulas de un pod peste N-60, aici veți face o ocolire în dreapta podului și veți traversa drumul cu prudență.

La Puerta del Castillo este accesul pelerinilor la Mansilla de las Mulas, un sat medieval cu ziduri peste râul Esla, care a avut până la 7 biserici, 2 mănăstiri și 3 spitale în anii de splendoare. Nu uitați să gustați vinul local! (vino Prieto Picudo)

Satele de pe drum: Burgo de Ranero-Reliegos-Mansilla de las Mulas

 

 

Ziua 8: Descoperirea León

După micul dejun, un taxi vă va duce direct la hotelul dvs. din León. După verificare, va fi mult timp pentru a vizita cele mai importante monumente ale orașului, cum ar fi Catedrala Santa María (secolele XII-XIII), în stil gotic și cu o vitralie magnifică sau Basílica din San Isidoro. Iubitorii de artă se pot bucura, de asemenea, de vizita Muzeul de Artă Contemporană (MUSAC). Dar, dacă există ceva cunoscut pentru León, este pentru cartierul vechi sau Barrio Húmedo, o atmosferă plină de baruri de tapas. Plimbați-vă pe piața San Martín și pe unele dintre străzile sale mai cunoscute, precum calle Ancha, calle de la Rúa, calle Badillo și Las Cercas.

 

 

Ziua 9: Sfârșitul aranjamentului

Astăzi, după micul dejun, aranjamentul dvs. se termină și vă veți lua rămas bun de la León.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020