Lacuri si castele scotiene

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
855
pret/pers/pachet

Regiunea Perthshire este probabil una dintre cele mai frumoase din Scoția. Defecțiunea Highland care s-a format în perioada de gheață se desfășoară în diagonală spre vest-est prin regiune. Spre nord munții și multe lacuri (lacuri) și spre sud terenurile ferme plate. Pentru această călătorie avem e-biciclete.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare și mic dejun la hoteluri sau pensiuni

-Transfer de bagaje conform programului

-Asistență telefonică 24 de ore

-Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Închirieri biciclete

-Transferuri de la și la aeroport

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, alte transferuri, sfaturi etc.

 

Ziua 1: Ajunși în Callander

Callander este un sat pitoresc situat la intrarea Parcului Național al lacurilor Lomond și Trossachs. Dacă ajungeți cu ceva timp pentru a petrece după-amiaza, vă recomandăm o plimbare până la Bracklin Falls, la nu mai mult de 1,5 km de Callander.

Provocare: 65 mile nord de Edinburgh

 

 

Ziua 2: Turul trossachilor (34 - 55 km)

Ciclism alături de Loch Venachar, cu dealurile pe ambele părți scânteietoare în lac. Ne îndreptăm spre Loch Katrine, o frumoasă țarcă de la distanță, unde puteți face o plimbare pe o barcă cu aburi, care a fost construită în 1872. O cale de asfaltat cu ciclu privat se desfășoară, de asemenea, alături de lac, oferind vederi spectaculoase asupra lacului și munților.

Provocare: 34 - 55 km

Satele de-a lungul drumului: Loch Venachar, Loch Katrine

 

 

Ziua 3: Spre Castelul Doune (38 km)

Ciclând spre sud până la vechiul villaje din Doune cu faimosul său castel. Opriți-vă și explorați înainte de a continua pe Dunblane cu marea sa Catedrală. Călătoria circulară vă duce înapoi la Callender de-a lungul liniei de defecte Highland.

Provocare: 38 - 56 km

Satele de-a lungul drumului: Doune, Dunblane, Callander

 

 

Ziua 4: De la Callender la Killin (40 - 56 km)

Astăzi urmăm Rețeaua Națională de Cicluri spre nord, alături de Loch Lubnaig, spre Balquihidder, unde veți găsi o biserică mică în care este înmormântat Rob Roy McGregor. De aici continuăm peste blândul urcuș al lui Glen Ogle, înainte de a dori să o Killin. Cascada de aici este cu adevărat spectaculoasă și mulți oameni se așează pe stânci și urmăresc apele în cascadă trecând pe lângă.

Provocare: 40 - 56 km

Satele de-a lungul drumului: Balquihidder, Glen Ogle, Killin

 

 

Ziua 5: De la Killin la Aberfeldy (42 km)

Alături de Loch Tay, care are o lungime de aproximativ 27 km, până la Kenmore și o vizită la Centrul Scoțian Crannog care arată viața în Loch în epoca bronzului. În Fortingall, un sat de conservare care datează de multe sute de ani. Cea mai veche viețuitoare din Europa poate fi găsită aici sub forma unui vechi arbore Yaw. După vizita, duceți-vă de-a lungul văii Tay la Aberfeldy, trecând faimosul Castel Menzies.

Provocare: 42 km

Satele de-a lungul drumului: Kenmore, Fortingall, Aberfeldy

 

 

Ziua 6: De la Aberfeldy la Pitlochry (22 - 50 km)

Astăzi aveți o opțiune scurtă și mai lungă. Înainte de a porni, vizitați distileria de whisky. Ambele rute încep de-a lungul văii River Tay atunci când traseul scurt se întoarce spre nord spre Pitlochry. Ruta mai lungă se îndreaptă mai întâi spre sud spre satul istoric Dunkeld, datând din anul 1700 lui. După vizită, vă îndreptați spre nord spre Pitlochry.

Provocare: 22 ó 50 km

Satele de-a lungul drumului: Pitlochry, Dunkeld

 

 

Ziua 7: Pitlochry (14 - 60 km)

Aici sunt multe de văzut și de făcut, două distilerii de whisky de vizitat, una dintre cele mai mici din lume. Scara Fish and Dam care permite somonului să sară pe peretele barajului. Multe magazine de vizitat împreună cu multe pub-uri și baruri. Pentru cei care doresc să facă ciclismul, merită scurta călătorie la Castelul Blair, unul dintre marile castele din Scoția și căminul familiei Duke of Athol. Urmați această istorie tulburată în timp ce mergeți din cameră în cameră. Revenind la Pitlochry vă puteți bucura de peisajul rural de-a lungul Loch Tummel și chiar puteți opri pentru o vizită la centrul de vizitatori Killiecrankie.

Provocare: 14 sau 38 sau 60 km

Satele de-a lungul drumului: Pitlochry, Castelul Blair

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

După un mic dejun delicios scoțian, călătoria se încheie.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020