Plimbare prin Dolomiții, Val di Fassa si Val Gardena

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW280)
Oferta Speciala
*de la
 
860
pret/pers/pachet

Urmați fie drumuri cu pietriș, fie trasee de drumeție bine marcate. Traseele descrise aici implică uneori ascensiuni mai abrupte, dar pot fi parcurse fără probleme de către un adult care se potrivește în mod rezonabil. În unele ocazii există opțiuni opționale pentru urcarea vârfurilor locale; în mod evident, acestea sunt trasee mai dificile, potrivite doar pentru drumeții cu munte cu experiență.

 

Pretul include:

-7 nopți la hotel și refugiu

-7 Mic dejunuri

-2 Cine

-2 Picnicuri

-Transfer de bagaje de la Canazei la Passo gardena în ziua 4

-Transfer de bagaje de la Passo Gardena + ridicare privată în Passo Campolongo la Canazei în ziua 6

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Calatoriti spre / dinspre Canazei

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Ajunși în Canazei

Ajungeți cu transportul public sau transferul privat la Canazei, check-in la cazare și bucurați-vă de atmosfera liniștită a Dolomiților.

 

 

Ziua 2: plimbare în jurul Sasso Piatto (15,6 km)

De la Col Rodella veți merge pe un drum de pietriș pentru o distanță scurtă. În curând, veți merge pe pista panoramică care vă duce la Rif. Sasso Piatto (cu vreme umedă poate fi alunecoasă și foarte noroasă: aveți grijă!). Aveți vederi minunate asupra stâncilor aspre ale Sasso Piatto. O altă pistă panoramică te duce în Langkofelhütte. De aici intri în peisajul bizar dintre cei doi uriași Sasso Piatto din dreapta ta și Sasso Lungo din stânga ta. Seamănă cu un peisaj lunar. La Rif. T. Demetz mergi pe 550 de metri abrupt până la stația de vale a telescaunului Sasso Lungo. Puteți, de asemenea, să ridicați ascensorul dacă sunteți obosit sau vă doare genunchii. De aici mergi înapoi spre Col Rodella, folosind mai ales drumuri cu pietriș. Este o plimbare lungă, dar frumoasă.

Provocare: 6 ore, 15,6 km, 810 m ascensiune, coborare 850 m

 

 

Ziua 3: Plimbare Catinaccio (15,5 km)

Această plimbare inelară este coastă impunătorului grup Catinaccio: mergi pe trasee și pietrișuri, trecând prin Malga Vael și prin cabana Roda di Vael înainte de a începe să urci spre Pasul Zigolade. Începeți apoi coborârea, flancând Forcella di Davoi și Cima Catinaccio cu vârfurile lor zimțate. Treci pe lângă cabana Preuss și Gardeccia, unde poate vrei să te oprești și să te răsplătești cu o gustare locală înainte de a continua până la punctul de plecare în Catinaccio.

Provocare: 5/6 ore, 15,5 km, ascensiune 620 m, coborâre 650 m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Passo della Sella la Passo Gardena (13,2 km)

De la Col Rodella parcurgeți pietrișuri și trasee, văzând abrupte Sasso Piatto și Sasso Lungo pe stânga. Vii de-a lungul Sella Pass și apoi mergi pe la Gruppo del Sella pe dreapta, frumos și impunându-l pe măsură ce se apropie din ce în ce mai aproape. Priveliștile sunt uimitoare în direcția de mers. În cele din urmă ajungeți la Grödner Joch, unde se află coliba ta.

Provocare: 4/5 ore, 13,2 km, ascensiune 440m, coborâre 745 m

 

 

Ziua 5: turul rotund Val Gardena de la Frara (7,9 km)

Din telecabina Dantercepies parcurgeți prima parte prin Selva până ajungeți la intrarea în Parcul Național Puez Geisler. Mergi până la o capelă fermecătoare, unde o pistă abruptă te duce prin pădure luxuriantă. După aproximativ 2 km părăsiți pădurea și intrați pe un teren stâncos deschis, unde aveți condiții perfecte pentru a observa orice viață sălbatică. Apoi, se află la aproximativ 3 km până la pasul, unde se observă tipicele forme de rocă dolomită, verzi și dure. În afară de asta, aveți o panoramă uimitoare. Din pas, este ca. 1 oră înapoi la Grödner Joch, unde te întorci la Rifugio Frara.

Provocare: 3/4 ore, 7,9 km, ascensiune 845 m, coborâre 360 ​​m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Passo Gardena la Passo Campolongo (12,4 km)

De la Grödner Joch pista urcă până când mergi destul de mult sub Gruppo del Sella. În Val de Mesdi traversezi un râu mic și poteca coboară, uneori renunțând abrupt. Când cobori în vale, urmează un drum cu pietriș până la Crep de Sela. De acolo, o pistă abruptă te duce în sfârșit la Ristorante Boè. De aici luați o pistă frumoasă, care trece prin formațiuni de rock spectaculoase. Când ajungeți la Kaiserhütte trebuie doar să urmați drumul cu pietriș până când sunteți la Passo Campolongo.

Provocare: 5/6 ore, 12,4 km, 755 m ascensiune, 1020 m coborare

 

 

Ziua 7: Via Dal Pan Walk (15,8 km)

Astăzi te plimbi de-a lungul Via del Pan, „calea pâinii”, un traseu drăguț care se desfășoară de-a lungul laturii de sud a creșei, oferind priveliști uimitoare asupra ghețarului Marmolada și a grupului muntos Sella.

Provocare: 6 ore, 15,8 km, 420 m ascensiune, 1140 m coborare

 

 

Ziua 8: Arrivederci Canazei!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat servicii suplimentare sau nopți suplimentare.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020