Descoperă partea de nord a Corsicii

Bike Tour 10 zile/9 nopti/8 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
1280
pret/pers/pachet

Corsica este cunoscută pentru contrastele sale extreme și peisajele minunate. Acest turneu vă va arăta cât de uimitoare sunt cu adevărat și ce potențial mare de ciclism are de oferit insula noastră! Nu numai că pe fiecare etapă puteți alege diferite rute, dar vă veți bucura și de această varietate unică de împrejurimi; de la frumoase drumuri de coastă, până la drumuri mici și răsucite de trecere a munților. Vei călători în jurul „Cap Corse”, vei traversa „désert des Agriates”, vei descoperi satele mici din interior ... doar o mulțime de imagini de neuitat. Corsica cu siguranță nu te va lăsa indiferent!

 

Pretul include:

-Transfer de bagaje de la cazare la cazare. Pensiune în hoteluri și pensiuni (în camere duble). Hărți, note de traseu și toate informațiile de care aveți nevoie pentru călătorie (ne puteți suna oricând în timpul turului).

 

Pretul nu include:

-Transferuri la punctul de plecare și din punctul final al programului. Transferuri neplanificate. Asigurări. Mese (cu excepția micului dejun) și băuturi. Închirieri biciclete. Reparații eventuale pe bicicletă. Cheltuielile personale.

 

Ziua 1: „Cap Corse”

Turul începe în Bastia, dimineața. Prima etapă vă conduce în jurul pelerinii corsete. Un frumos drum de coastă, blând urcă prin interior înainte de a ajunge pe coasta de vest și stâncile sale uimitoare.

Noapte într-un sat fermecător.

 

 

Ziua 2: St Florent

Astăzi vă veți deplasa spre sud, în direcția St Florent și micul său port. Dacă traversați satul Patrimonio, ar trebui să vă opriți pentru o degustare de vin. Zona are o mulțime de vinuri bune. Pe urcări aveți vederi minunate asupra golfului St Florent.

Noapte într-un hotel **, în St Florent.

 

 

Ziua 3: Deșertul corsic („désert des Agriates”)

Acum te vei îndrepta spre Balagna. După câțiva kilometri și o ultimă privire asupra golfului St Florent, ești în deșertul Agriates. Nu există dune de nisip, dar vegetație scăzută și nu prea mult în jur. După o coborâre dulce, părăsiți deșertul și pregătiți-vă pentru niște urcări minunate în zona de munte a Balagnei.

Noaptea într-un hotel ***, nu departe de Île-Rousse.

 

 

Ziua 4: Satele Balagnei

Această etapă vă va conduce direct în inima munților locali. Veți descoperi satele tipice și vă veți bucura de niște vederi neașteptate. Cel puțin o urcare ar trebui să fie provocatoare, indiferent cât de potrivită ești. Dar recompensa nu este niciodată departe și o dată peste vârful trecerii Battaglia (1099 m) ajungeți să vedeți încă un peisaj uimitor!

Noaptea într-o cameră confortabilă de oaspeți, într-un sat tipic corsic.

 

 

Ziua 5: Zona de centru

Spune adio gazdei tale și lovește din nou drumul. În principal în jos pentru prima parte, este o etapă ușoară până la Ponte-Leccia. Dar vă sfătuim să mergeți pentru extinderi și, în special, în cheile Ascu, la poalele celui mai înalt munte al insulei (Monte Cinto, 2700m). Nu este nevoie să vă spun despre peisaje ...

Noapte într-un hotel din Corte.

 

 

Ziua 6: Corte

Astăzi veți călători în ceea ce poate fi considerat „inima Corsica”; Corte. Acest mic oraș a fost capitala insulei în timpul independenței (1755-1769) și găzduiește Universitatea Corsică. Puteți vizita muzeul și citadela, chiar merită. Ca o prelungire a scenei, puteți merge pe defileul Restonica (parțial 14%) până la stâncile Grotelle.

Noapte în Corte.

 

 

Ziua 7: Jos spre coasta de est

Vei urma (mai mult sau mai puțin, în funcție de traseul pe care l-ai ales) râul Tavignanu până la Aleria, un vechi oraș roman. Aveți grijă întotdeauna pe porțiuni de coborâre de mare viteză, deoarece (și nu numai în această zonă!) Animalele, contrar oamenilor, sunt numeroase și le place să stea în mijlocul drumului.

Odată ajuns în Aleria, puteți vizita Muzeul Roman și vechea cetate, sau mai degrabă relaxați-vă un pic în stațiunea balneară din apropiere, situată direct pe plajă (este posibil un transfer cu autobuzul hotelului).

Noaptea într-un hotel ***, în Aleria.

 

 

Ziua 8: „Costa Verde”

Îndreptându-vă astăzi pe Nothwards, vă veți găsi repede urcând din nou. Evitarea drumului principal de-a lungul coastei este cea mai bună opțiune (prea mult trafic și nu prea este de văzut). După cum probabil ai observat deja că majoritatea locuitorilor au părăsit satele interioare, iar pe drum vei vedea martori istorici ai timpurilor străvechi; precum biserici, mănăstiri, stânci abandonate ...

Noaptea într-un hotel sau camera de oaspeți.

 

 

Ziua 9: „Castagniccia”

Zona pe care o veți traversa astăzi își datorează numele plantării castanului masiv de către genovezi în vârsta mijlocie. După cum se presupune că regiunea este destul de împădurită și are și câteva clădiri foarte vechi care amintesc de generațiile trecute care au trăit aici. Unele urcări blânde îți vor face inima să bată mai repede. În sfârșit, pentru a încheia etapa și călătoria, vă veți „roti” cu ușurință până la ultima dvs. cazare, situată la câțiva metri de plaja din apropierea aeroportului Bastia / Poretta.

Noaptea într-un hotel ***, la Marana.

 

 

Ziua 10: Sfârșitul turului

Programul se încheie după micul dejun. Un transfer la aeroport sau Bastia este posibil (cereți-ne).

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020