Azore: turul pe jos al insulei São Miguel

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
635
pret/pers/pachet

Sao Miguel este cea mai mare și una dintre cele mai fascinante insule din arhipelagul Azore, datorită numeroasei peisaje pe care le oferă. Păduri de arbori aromatici, pășuni vaste cu vaci, zone umede cu vegetație exuberantă, versanți colorați și, desigur, rămășițele unui trecut vulcanic. Descoperiți această parte a Geoparcului Azore, în timp ce vă bucurați de luxul a trei hoteluri confortabile și fermecătoare. O plimbare excelentă pe tot parcursul anului și libertatea de a merge după bunul plac cu propria mașină de închiriat (trebuie rezervată separat).

3 - 5 ore de mers cu o ascensiune medie de 290m și coborâre de 360m

 

Pretul include:

-Cazare 7 nopți în hoteluri foarte confortabile, pe bază de pensiune

-Transfer în ziua 2 de la Sete Cidades la începutul plimbării

-Transferuri în ziua 5 la începutul și sfârșitul plimbării

-Hărți detaliate și note de rută în engleză

-Asistență telefonică 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese. Puteți cumpăra provizioane în oraș

-Mașină de închiriere

-Tururi opționale

-Taxa turistică

-Cheltuieli personale precum băuturi, sfaturi etc.

 

Ziua 1: Sosire în São Miguel

La sosirea în Ponta Delgada, São Miguel, îți ridici mașina de închiriat (nu este inclusă, pentru a fi rezervată separat) și mergi la prima cazare în Capelas, în nordul insulei. În cazul în care ajungeți mai devreme, veți avea timp să faceți o plimbare pentru a vă cunoaște mai bine împrejurimile

 

 

Ziua 2: Craterul Sete Cidades (12 km)

Un drum lung de cca. 45 de minute vă vor duce astăzi la Sete Cidades, un sat pitoresc situat în Vulcan cu același nume și unde vă veți parca mașina în timpul plimbării. Un șofer de taxi vă va aștepta acolo pentru a vă duce la începutul plimbării, în Mata do Canario. După o ascensiune solicitantă, vă înconjurați vulcanul Lagoa Azul, tot timpul cu vederi impresionante asupra coastelor de nord și de sud ale insulelor, lacului, calderei și satului țintă în josul lacului: Sete Cidades. Opțiunea de a ocoli spre uimitorul și binecunoscutul punct de vedere „Boca do Inferno”

Distanta: 12km; 130m ascensiune / 570m coborare; Durata: 3,5 - 4 ore

 

 

Ziua 3: Rota do Agua (9 km)

Traseul de astăzi începe în Remédios, lângă Lagoa. După 30 de minute de mers cu mașina, începeți o ascensiune de-a lungul unei piste de mizerie și câmpuri sub ochiul atent al vacilor mereu prezente ale insulei. La urcare, nu uitați să priviți înapoi pentru a vedea Ponta Delgada și Lago în depărtare! Partea cea mai interesantă începe atunci când intri în lemn prin serii de tuneluri și apeductele care au furnizat apă fabricii de alcool din Lagoa și acum sunt folosite pentru furnizarea apei în zonă. Punctul cel mai înalt este Janela do Inferno, un perete vertical, cu un arc mic și acasă pentru salopete. În timpul întoarcerii către cazare, nu ratați șansa de a vă opri la plaja din Ponta Delgada

Distanta: 9km; 250m ascensiune / coborare. Durata: 2,5-3 ore

 

 

Ziua 4: Lagoa das Furnas și Caldeiras (12 km sau 15 km)

Astăzi conduceți aproximativ 40 de minute până la Furnas. Dacă Furnas este cunoscut pentru ceva, este pentru Caldeiras, izvoare termale unde fierb „tocană Furnas”. Plimbarea de astăzi începe în Furnas și înconjoară lacul cu același nume. Dacă vă simțiți în formă, urcați spre punctul de vedere de la Pico do Ferro, unde veți avea o priveliște magnifică asupra lacului și a zonei. Nu ratați șansa de a vizita grădina forestieră Jose do Canto, cu o biserică gotică și o cascadă! (bilete neincluse). Ultima parte solicitantă a traseului vă duce într-un alt punct de vedere peste Furnas, dar această urcare / coborâre pe asfalt poate fi evitată. De asemenea, puteți scurta traseul dacă lăsați mașina lângă lac (costurile de parcare pot fi aplicate local)

Distanta: 12 km sau 15 km; 150m sau 380m ascensiune / coborâre. Durata: 3 ore sau 4 ore

 

 

Ziua 5: De-a lungul coastei de sud (11 km)

Transfer de dimineață la începutul plimbării, plecând doar din Furnas. O potecă ușoară de pădure și o potecă care te duce la început spre Ribeira Quente, un sat de pescari din apropiere de Furnas. Apoi, veți urma o altă cale de coastă bine marcată spre Provoaçao. Pe drum: vederi magnifice asupra insulei Sta Maria și a pădurilor de povești care vor oferi umbră în zilele toride. Preluare după-amiaza în Ribeira Quente sau la sfârșitul traseului, în Lomba do Cavaleiro.

Distanta: 11km; 500m ascensiune / 650 coborâre. Durata: 3 - 3,5 ore

 

 

Ziua 6: Salto do Prego (5 km)

După 35 de minute de mers cu mașina, veți ajunge la Faial da Terra. Traseul circular de astăzi este unul scurt și duce la cascada Salto do Prego printr-o pădure de basm. Pentru întoarcere, veți face o ocolire către un sat pitoresc fără acces auto: Sanguinho. Pregătiți-vă camera, deoarece totul vă va atrage atenția!

Distanta: 5km; 330m ascensiune / coborare. Durata: 2 ore

Dacă vă întoarceți devreme la Furnas, vizitați Grădina Terra Nostra sau Poça da Beija: 2 opțiuni termice. Piscina din Terra Nostra este caracteristică pentru culoarea sa maronie (apa este bogată în minerale). Dacă intenționați să vizitați grădina Botanică, vă va lua cel puțin 1 oră, așa că planificați în consecință!

În Poça da Beija ai mai multe opțiuni și ore de deschidere ample.

 

 

Ziua 7: Lagoa do Fogo (11 km)

La întoarcere spre Ponta Delgada, vă veți opri la jumătatea drumului pentru a face un traseu foarte interesant și variat spre Lagoa do Fogo. Cu vreme bună, veți avea parte de vederi foarte frumoase asupra zonei Vila Franca do Campo, pe drumul în sus și în jos. Mai întâi de-a lungul pistelor de mizerie, poteca ajunge într-o pădure care este urmată de așa-numitul Levada (canal de apă) aproape până la lac. Odată lângă lac, fă-ți timp să respiri aer curat și privește pescărușii care zboară în jur. Termină-ți ziua lângă plajă, unde poți lua o băutură proaspătă, o înghețată sau o baie în mare dacă vrei! Seara, înmoați-vă atmosfera din Ponta Delgada.

Distanta: 11km; 480m ascensiune / coborâre. Durata: 3 ore

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Aranjamentul dvs. se încheie astăzi după micul dejun.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020