Plimbare prin Alpujarras

Bike tour 7 zile/6 nopti/6 trasee

 
Transport (ESSW015)
Oferta Speciala
*de la
 
615
pret/pers/pachet

Pe versanții sud-vestici ai Sierra Nevada, o zonă muntoasă numită Alpujarras își amintește încă originile maure. Farmecul acestei moșteniri arabe rămâne aici la înălțimea perfectă pentru o adevărată experiență alpină. La poalele Sierra Nevada prosperă tot felul de culturi mediteraneene: livezi de măslini, livezi de portocale și lămâie, migdale, smochine și struguri, pe fundalul vârfurilor înzăpezite. Vederi dramatice din sate fermecătoare, spălate în alb, unde supraviețuiesc câmpuri terasate și canale de irigație autentice, rămășițe ale unei ere trecute.

 

Pretul include:

-Cazare pe demipensiune

-Transport de bagaje în zilele 3, 4 și 6

-Note de călătorie cu descrieri și hărți detaliate ale rutei

 

 

Pretul nu include:

-Prânz

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Transferuri cu mijloace de transport în comun

 

Ziua 1: Sosire in Capileira

Sosire in Capileira, situata la o altitudine de 1436m. Acesta, satul principal al Alpujarrasului, își arată încă istoria fermecătoare ca fostă așezare maură: case spălate cu alb, care se agață de deal, piețe minuscule cu fântâni și o rețea misterioasă de benzi abrupte și înguste.

Provocare: Sosire în Alpujarras.

Satele de-a lungul drumului: Capileira

 

 

Ziua 2: Prin Valea Río Poqueira (7-10 km)

Plimbare circulară în Valea Poqueira Río, de la Capileira, prin Bubion până la Pampaneira, trecând cercuri de tremurat străvechi în timp ce mergeți printre câmpuri. Câteva urcări și coborâri abrupte.

Provocare: 3 / 5.5 ore, 7/10 km, 350/560 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Valle del Río Poqueira, Bubión, Pampaneira

 

 

Ziua 3: De la Capileira la Pórtugos (12 km)

De la Capileira prin satele Bubion, Pitres, Mencina-Fondales și Atalbéitar până la Pórtugos, savurând peisaje variate. Printre păduri, inclusiv o pădure de stejar mediteranean antic, precum și plantații de pin. Trecând pe câmpuri irigate, ajungeți la Taha de Pitres, vechi centru al consiliului de apă care datează din vremurile maure.

Provocare: 5 ore, 12 km, 385 m ascensiune, 520 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Bubión, Pitres, Mencina, Altabéitar, Pórtugos

 

 

Ziua 4: Valea Trevélez (15 km)

Traseează valea râului Trevélez cu puncte fantastice. O plimbare lungă, dar nu prea dificilă și destul de distractivă, pe o potecă pe distanțe lungi către cel mai înalt sat din Alpujarras și, așa cum susțin ei, în toată Spania.

Provocare: 6 ore, 15 km, 750 m ascensiune, 530 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Busquistar, Trevélez

 

 

Ziua 5: alegerea plimbărilor de la Trevélez (12 - 18 km)

3 plimbări dintre care să alegeți, inclusiv o plimbare spectaculoasă mai lungă în sus în Sierra Nevada, un traseu circular în zona frumoasă din jurul Trevélez și o plimbare mai scurtă de-a lungul Camino de Granada.

Provocare: 3,5 / 8 ore, 12/18 km, 285/1400 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: sate mici din Sierra Nevada

 

 

Ziua 6: urcare spre El Portichuelo (16 km)

Un traseu plăcut printr-un lemn umbros de-a lungul căilor înguste. Ultima secțiune cu vederi măturate. Pe vreme senină, continentul african este vizibil din cel mai înalt punct, El Portichuelo.

Provocare: 5,5 ore, 16 km, ascensiune 620 m, coborâre 880 m.

Satele de-a lungul drumului: Bérchules

 

 

Ziua 7: Acequia se plimbă pe Valea Río Grande (10 km)

O plimbare opțională astăzi în Valea Grande Río la nord de Bérchules, urmând un canal de irigație sau „acequia”, trecut de ruinele unei case de mașini de spălat mătase din secolul al XIII-lea. În această după-amiază prinzi un autobuz după-amiază spre Granada.

Vă recomandăm să rezervați o noapte suplimentară în Bérchules pentru a face această excursie de 8 zile.

Provocare: 3 ore, 10 km, 170 m ascensiune / coborâre.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020