Serra da Estrela excursie pe jos

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
615
pret/pers/pachet

Excursie spectaculoasă de mers pe jos prin Serra da Estrela, cel mai înalt lanț muntos din Portugalia, cu peisaje impresionante din granit. Formații stâncoase surprinzătoare și platouri deschise se combină cu văi luxuriante, cascade și sate alpine autentice. Măslinii și castanele stufoase sunt complet acasă în văi, la fel ca și brazi și brazi mai sus. Majoritatea celor mai înalte culme ale Portugaliei se găsesc aici, în limitele Parcului Natural, inclusiv în partea de sus, La Torre la 2000 de metri, un adevărat turn de granit. Aici, o rețea excelentă de căi de mers marcate de drum vă permite să explorați acest teren fascinant. Locuințele dvs. sunt situate în sate medievale sau în apropiere, împodobite cu plăci decorative tradiționale portugheze. Călătoria include 2 nopți la o luxoasă „quinta” sau moșie de la țară.

 

Pretul include:

-Cazare 7 nopți

-Toate micul dejun

-Transport de bagaje conform programului

-Transferuri în zilele 2, 3, 6 și 7 în funcție de program

-Descrierea detaliată a traseului și harta pentru fiecare plimbare

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Transferuri cu mijloace de transport în comun

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Taxa turistică

-Cheltuieli personale precum băuturi, sfaturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu sunt menționate în mod specific în acest program

 

Ziua 1: Sosire în Celorico da Beira

De la Aeroportul Porto, luați metroul în centrul orașului. Apoi, primiți un autobuz de la Porto către satul istoric Celorico da Beira. Călătoria durează aproximativ 4 ore.

Provocare: Călătorie la Serra da Estrela

Satele de-a lungul drumului: Celorico da Beira

 

 

Ziua 2: De la Celorico da Beira la Linhares de-a lungul Serra do Ralo

Traseul de astăzi începe în Celorico da Beira, parcurgând zone deschise cu vederi magnifice pentru a ajunge în vârful Serra do Ralo. Odată cu zumzetul morilor de vânt, vă veți bucura de panorame măturate înainte de a începe coborârea spre Linhares. Pe drum în jos, vă veți plimba prin păduri de pin, pădure de stejar și pășuni largi. Odată ajuns în satul medieval Linhares, vă recomandăm să vizitați castelul său, Forumul Roman și casele regale construite de aristocrație, împrăștiate în tot orașul. De la Linhares aveți transfer inclus pentru următoarea dvs. cazare în Folgosinho.

Provocare: 16 km / Ascensiune: 620m, Coborâre: 350m / Timp: 5,5-6 ore

Satele de-a lungul drumului: Celorico da Beira, Linhares, Folgosinho

 

 

Ziua 3: De la Folgosinho la Manteigas

După micul dejun ai transfer de taxi către începutul traseului de astăzi, capela din Nossa Senhora de Assedasse. Această plimbare este mai solicitantă decât cea anterioară, iar secțiunile de urcare și coborâre sunt răsplătite cu vederi spectaculoase. Traversezi o zonă îndepărtată, fără sate de-a lungul drumului și va trebui să poarte suficient apă și provizioane pentru întreaga zi. Primul tronson este o ascensiune abruptă de la Folgosinho, de-a lungul unui vechi drum Roman. Când ajungeți la punctul cel mai înalt, Portella do Folgosinho, veți avea vedere la Pico de La Torre. Continuând prin văi aproape pustii și păduri bogat diversificate, traseul se încheie cu o coborâre abruptă către Manteigas, un sat minunat situat într-o vale luxuriantă de ghețar, sub vârfuri înalte și pline de mici magazine și cafenele.

Provocare: 22 km / Ascensiune: 700 m / Coborâre: 550 m / Timp: 6.5-7 h

Satele de-a lungul drumului: Folgosinho, Manteigas

 

 

Ziua 4: Traseu circular de la Manteigas la Poço do Inferno sau zi de odihnă

Pentru următoarele două zile veți explora inima Serra de Estrella de la baza dvs. din Manteigas. Astăzi poți alege între o binemeritată zi de odihnă, cu o vizită la ferma păstrăvului local sau o excursie la impresionanta cascadă de la Poço do Inferno (Puțul Diavolului), plimbându-te prin Valea Buraco cu formațiunile sale ciudate. Un peisaj variat și în schimbare, cu secțiuni împădurite frumoase și vederi magnifice.

Provocare: 14 km / urcare: 650 m, Coborâre: 650 m / Timp: 6-6.5 ore

Satele de-a lungul drumului: Manteigas

 

 

Ziua 5: Traseu circular de la Manteigas sau zi de odihnă

O plimbare minunată așteaptă astăzi, la nord de Manteigas. Pornind în ascensiune, urmați un traseu istoric protejat de umbra unei păduri de pin, pentru a ajunge la Pousada de São Lorenço, (altitudine 1290m) cu vederi uimitoare asupra Văii Manteigas. Apoi urmează o pistă de mizerie prin teren deschis și vaste terenuri colorate. În cele din urmă, o altă coborâre - cu mai multă umbră - duce înapoi la Manteigas.

Provocare: 14km / ascensiune 630m; Coborâre: 630m / Timp: 6 ore

Satele de-a lungul drumului: Manteigas

 

 

Ziua 6: De la La Torre la Loriga

Astăzi alegeți între 2 opțiuni:

Primul traversează frumoasa vale glaciară din Zézere, care duce la La Torre, și te plimbi prin văi, pajiști de munte și trasee forestiere. La sfârșitul traseului, aveți un transfer de taxi inclus la următoarea dvs. cazare, situată în frumosul sat de munte Loriga.

Provocare: 18 km / Ascensiune 835: m, Coborâre: 110 m / Timp: 6 ore

A doua opțiune începe cu un transfer scurt în zona de recreere La Torre. Această locație strategică (la 1.993 m, cel mai înalt vârf din Portugalia) oferă vederi magnifice. Vei intra în masivul de granit din Serra da Estrella, o lume cu totul diferită, cu văi glaciare largi, care amintesc de ultima epocă de gheață. Traseul dvs. începe cu o coborâre treptată din La Torre către sectorul vestic al Parcului Natural. Traversând pășuni înalte, poteci înguste, vârfuri abrupte și lacuri cristaline, vă faceți drumul înapoi spre minunatul sat Loriga.

Provocare: 12 km / Ascensiune: 50 m, Coborâre: 1230 m / Timp: 4,5-5 ore

Satele de-a lungul drumului: Loriga

 

 

Ziua 7: De la Loriga la Sao Romao

Ultima rută de mers pe jos din acest program duce spre interior prin zone împădurite, trecând sate tipice agățate pe versanții „Munților Stelelor”. Pe drum vei trece două site-uri interesante: Más Tumba și Cabeça da Velha, înainte de a ajunge în satul plăcut São Romão, cu mai multe capele. Locul dvs. de cazare pentru această seară este un „Quinta” tradițional renovat, acum un hotel frumos cu piscină, situat chiar în afara satului.

Provocare: 19 km. 775 m ascensiune, coborare 550 m. 6,5-7 ore.

Satele de-a lungul drumului: Loriga, Seia, São Romão

 

 

Ziua 8: încheierea aranjamentului

Aranjamentul dvs. se încheie astăzi după micul dejun.

Provocare: Plecare din Portugalia.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020