Umbria, Calea Sfântului Francisc spre Assisi

Bike tour 6 zile/5 nopti/4 trasee

 
Transport (ITSW355)
Oferta Speciala
*de la
 
695
pret/pers/pachet

În perioadele obscure ale Evului Mediu, un om luminat a umblat de-a lungul crestelor și văilor Apeninilor, căutând semnele lui Dumnezeu în natură și vorbind cu oamenii despre pace, smerenie și fraternitate. El a fost Francisc din Assisi, o persoană mistică care ne fascinează și astăzi și a cărei carismă și filozofie sunt respectate în lumea recunoscută. În această călătorie veți urma cărările pe care Sfântul Francisc le-a parcurs în timpul pelerinajelor sale frecvente. Descoperiți urmele pasajului său, cum ar fi schiturile franciscane, capele, cruci în timp ce mergeți prin peisajul tipic din Umbria; păduri umbrite, livezi, livezi de măslini și câmpuri de grâu și orz. În afară de locurile naturale și religioase uimitoare, pe „calea franciscană” veți vizita orașe și sate cu o mare istorie și cultură și veți avea multe ocazii pentru a gusta multe rețete tradiționale din bucătăria săracă locală. Spiritul tău va fi înălțat.

Via Francescana se află mai ales pe așa-numita Strade Bianche, drumuri cu pietriș care meandrează printre dealuri. Mai departe mergi pe potecile pădurii și pe cărările de căruțe prin câmpuri. În satele și orașele din apropiere, drumurile asfaltate sunt inevitabile. Deoarece traseul trece prin terenuri deluroase, trebuie să luați în considerare că veți urca pe o înălțime ocazională.

 

Pretul include:

-5 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-5 Mic dejunuri

-2 Cine

-Transfer de bagaje în ZIUA 2, ZIUA 3, ZIUA 4 și ZIUA 5

-Transferuri private în DAY2 (către Campanile), ZIUA 3 (către Gubbio)

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Călătoriți la Città di Castello și din Assisi

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

Ziua 1: Ajunși în Città di Castello

Călătoria dvs. începe în Città di Castello, care vă va surprinde cu numeroasele comori artistice: de la Palazzo del Podestà, cu vedere la alte palate de pe Piazza Matteotti, Catedrala San Florido, care adună laolaltă o multitudine de stiluri arhitecturale. Nu ratați priveliștile dealurilor Umbriene din vârful Turnului Civic, înainte de a sărbători prima zi a călătoriei dvs. cu un fel de mâncare cu trufă albă, o delicatesă locală prețioasă.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Città di Castello la Pietralunga (8 km, 17 km)

Ziua începe cu un transfer la punctul de plecare al etapei: puteți alege din două locații diferite, scurtând sau prelungind calea în consecință. Traseul strălucește prin pădure și drumuri largi de pietriș până la Pietralunga, un sat cocoțat pe un deal înalt de 566 de metri. Aici puteți rătăci pe străzile înguste ale centrului medieval, admirați frescele din biserica Santa Maria și resturile vechii cetăți lombarde, poziționate chiar în mijlocul pieței. În sfârșit, savurați o masă bună gătită acasă în ferma care vă va găzdui noaptea.

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Pietralunga la Gubbio prin Nogna / Ponte San Giorgio (17,7 km)

De la Pietralunga veți ajunge la Mocaiana cu un transfer: de acolo vă veți confrunta cu un traseu pitoresc care trece prin vechile abații, cândva un punct de referință important pentru pelerini: printre aceștia, Sfântul Benedict: fondat în secolul al X-lea de un călugăr pustnic. Continuați pe drumurile forestiere până la Ponte San Giorgio, unde veți fi ridicați și transportați către Gubbio. De la Piazza Grande, dominată de majestuosul Palazzo dei Consoli, vă veți bucura de o priveliște magnifică asupra orașului vechi. Poți să te plimbi sub arcadele înalte ale Catedralei sau să răsfoiești atelierele de olărit din tot centrul orașului, dar nu rata teatrul roman bine conservat: dacă ai noroc, poți chiar să urmărești un spectacol sau un concert.

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Gubbio la Valfabbrica (22,5 km)

După o scurtă plimbare cu autobuzul spre Castelul Petroia, vă recâștigați drumul prin mediul rural umbric. Întinderea către Valfabbrica urmează „Calea pacea franciscană” originală, un picior umblat chiar de Francis și vă va testa cu numeroasele sale urcări și coborâșuri. Dar efortul va fi răsplătit de peisajul frumos: veți merge pe valea râului Chiascio, înconjurat de castele și ferme vechi cocoțate pe dealuri, iar dacă vremea este bună, puteți vedea chiar conturul Muntelui Subasio.

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Valfabbrica la Assisi (14,5 km)

Astăzi veți continua pe calea franciscană, pentru ultima etapă a călătoriei dvs. către Assisi: calea se varsă prin drumuri și păduri de pin până la Capela Sfintei Cruci, de unde vă veți confrunta cu o urcare finală pentru a traversa Porta San Giacomo, terminându-vă calea în fața Bazilicii San Francesco. În ciuda numeroșilor vizitatori, Assisi este mereu plină de liniște: trăiește această senzație cu o plimbare în pădurea Sfântului Francisc, lasă-te ghidat de un fraier pentru a descoperi catedralele, iar dacă ești interesat de istoria străveche mergi să descoperi uimitorul Assisi roman. Pentru a sărbători sfârșitul călătoriei, bucurați-vă de dulce Rocciata, o variantă umbriană de strudel.

 

 

Ziua 6: Arrivederci Assisi!

Serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un alt serviciu la noi.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020