Tur de ciclism Istria Deluxe

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
885
pret/pers/pachet

În această călătorie excepțională cu bicicleta, veți deveni unul cu verdele și albastrul peisajului luxuriant, netulburat din peninsula idilică din Istria. Călărește cu briza mării care îți mângâie fața în timp ce treci prin păduri fermecătoare, livezi de măslini și podgorii. Adevărata ta aventură începe când traseul vă conduce spre interior într-o zonă a Croației de sate antice cuibărit în mijlocul naturii sălbatice, captivante. Experimentează o călătorie în timp în timp ce întâlnești monumente culturale protejate, citadele istorice impresionante și rezervații naturale atemporale. Șeziți-vă încântat și relaxați-vă cu un pahar de vin divin istrian la una dintre cele mai confortabile terase de pe litoral.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturism

-7 Mic dejun

-Livrare de biciclete către Fazana, montaj pentru biciclete și briefing de călătorie, asigurare de furt de biciclete și colecție de biciclete de la Porec

-Transfer de bagaje în ZIUA 4 și ZIUA 6

-Pachet de informații detaliate, harti cu trasee, asistenta

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Închirieri biciclete

-Cască

-Călătoria la Fazana și din Porec

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în Istria

Ajunși în Fazana și check-in la unitatea de cazare. Ia-ți ceva timp pentru a te relaxa și explora acest sat frumos.

La sfârșitul după-amiezii, montarea bicicletei cu introducerea primitoare a programului la cazare. Dacă doriți să rezervați opțional turul orașului ghidat din Rovinj astăzi pentru ziua 4

 

 

Ziua 2: Plimbare spre Pula și / sau excursie cu barca de o zi în Parcul Național Brijuni

Puteți începe ziua cu o scurtă călătorie ușoară de încălzire în Pula. Circulați-vă în jurul războiului de alee marmorate și amfiteatru frumos conservat din 27 î.Hr.

După călătorie, urcați cu vaporul în Parcul Național Brijuni, cu mult timp în urmă, a fost arhipelagul insulei private a lui Tito. Explorați vilele romane și satele bizantine, admirați turmele de cerbi, golfurile cu pini și zoo personală a lui Tito.

Provocare: 3/4 ore, 18/32 km, ascensiune 100 / 285m, coborâre 100 / 270m

 

 

Ziua 3: Vodnjan Circular ride

Astăzi vă plimbați spre interior spre Vodnjan, capitala antică a Istriei, unde veți găsi un amestec de arhitectură gotică, barocă și renascentistă. După prânz pedalezi de-a lungul coastei, trecând resturi de băi romane pe țărm până ajungi în satul Fazana.

Provocare: 2/4 ore, 19/38 km, ascensiune 100 / 285m, coborâre 100 / 270m

 

 

Ziua 4: Plimbare spre Rovinj via Bale. Opțional tur de oraș cu ghid în Rovinj

După micul dejun, îndreptați-vă spre nord spre fermecătorul oraș marin Rovinj O ascensiune blândă vă duce spre micul oraș Bale, cunoscut și sub numele de fortăreața romană a Castrum Vallis, construit de romani pentru a ajuta la apărarea sălilor și a drumurilor care fac legătura între și din Pula și Porec.

Dacă ați rezervat în avans (în ziua 1), puteți efectua turul opțional de ghid al orașului Rovinj.

Provocare: 3 / 3,5 ore, 39 km, ascensiune 250 m, coborâre 260 m

 

 

Ziua 5: zi liberă pentru a petrece în Rovinj sau circulară nordică

Astăzi alegerea este a ta! Petreceți-vă o zi relaxându-vă pe unul dintre golfurile însorite din Rovinj sau vizitând buticurile și galeriile sale frumoase. Dacă vă place, puteți merge și pentru o excursie cu o barcă în Veneția.

În mod alternativ, puteți opta pentru o scurtă plimbare circulară ușor, trecând prin biserici ruinate și livezi de măslini. La întoarcere, opriți-vă pentru o înot pe una dintre coasta stâncoasă.

Provocare: 1,5 ore, 17 km, 200m ascensiune, 200m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Rovinj la Porec

Începeți itinerariul zilei pedalând spre interior spre impresionanta vale împădurită a fiordului Lim. Rotiți-vă în jos în jos și urcați pe un deal de 2 km până la punctul panoramic din cealaltă parte. După prânz, continuați călătoria spre Porec, un vechi oraș frumos situat în mica peninsulă din San Nicolae. Vizitați magnificele sale palate istorice, „Casa celor doi Sfinți” și faimoasa Bazilică Patrimoniu UNESCO din Eufrasian.

Provocare: 4 / 4.5 ore, 45 km, ascensiune 320m, coborâre 320m

 

 

Ziua 7: Plimbare circulară în Porec prin Tar și prin peșterile Jama Baredine

Virați-vă de-a lungul țărmului în timp ce vă îndreptați spre podișul fertil din Tar și treci pe lângă plantațiile de măsline Larun, care spune că produce cel mai bun ulei de măsline din Europa. Buclați-vă în interior pentru a vizita Peștera gigantică de calcar din Jama Baredine. Întoarceți-vă la Porec și bucurați-vă de ultima seară de Istrian și bucurați-vă de un pahar de țuică de casă pe terasa hotelului cu vedere la mare.

Provocare: 2,5 ore, 32 km, ascensiune 260 m, coborâre 260 m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Istria!

Serviciile noastre se termină după micul dejun!

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020