Plimbare prin Via Francigena, de la Fidenza la Pontremoli

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSM340)
Oferta Speciala
*de la
 
645
pret/pers/pachet

O călătorie prin Apenini, peste vechiul Colle di Monte Bardone, cunoscut astăzi sub numele Cisa Pass, după o lungă plimbare. Vei porni de la străvechea catedrală din San Donnino din Fidenza, cu ciclul său de basoreliefuri care i-au inspirat pe creatorii logo-ului Via Francigena, înainte de a continua prin dealurile Parma, o pădure a munților toscani. Urcarea spre trecere va fi lungă și uneori solicitantă, dar vă va oferi vederi neprețuite asupra Câmpiei Lombardiei mai întâi și apoi asupra Lunigiana. Coborârea către Pontremoli de-a lungul traseului antic înconjurat de natură, cu podul spectaculos Groppodalosio te va face să simți emoțiile resimțite în urmă cu o mie de ani de către pelerinii antici.

Dacă doriți să vă cufundați în atmosfera Lunigianei, vă recomandăm să vă extindeți călătoria până în Aulla, adăugând încă două zile la plimbare.

 

Pretul include:

-6 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-6 Mic dejunuri

-Transfer bagaje ZIUA 2 - ZIUA 6

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Fidenza și din Pontremoli

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Sosire în Fidenza

Călătoria începe de la Fidenza, un oraș de artă și cultură. După ce admiri pelerinii ale căror trasee le vei urma în basoreliefurile Duomo, vei merge pe străduțele pavate ale centrului vechi, pentru a sărbători începutul călătoriei tale cu un aperitiv în Piazza del Municipio.

 

 

Ziua 2: De la Fidenza la Medesano, 22 km

Vă veți începe plimbarea cu un picior peste dealuri, care vă va arăta deja monumente de mare importanță istorică, cum ar fi Pieve di Cabriolo, dedicată Arhiepiscopului Canterbury Becket, unde veți putea descoperi istoria sa misterioasă legată de cavalerii templierii. Vei merge pe lângă ruinele castelului Costamezzana, dominat de turnul său circular, care încă urcă printre copaci, și te vei bucura să urci și să cobori pe crestele dealurilor.

 

 

Ziua 3: De la Medesano la Sivizzano, la 19 km

Continuând printre dealurile Parma, veți traversa râul Taro pentru a ajunge la Fornovo, unde vă recomandăm o vizită a catedralei, pentru a admira basoreliefurile alarmante ale fațadei sale. Vei continua apoi spre Sivizzano, unde vei dormi într-un B&B caracteristic pe parcurs.

 

 

Ziua 4: De la Sivizzano la Berceto, 24 km

Astăzi vă așteaptă un picior exigent, dar unul bogat în frumusețe: de-a lungul drumului veți ajunge în satele Bardone și Terenzo, unde veți putea admira bisericile antice. De aici veți aborda o urcare care vă va duce la Castelul Casola, înainte de a continua în sus și în jos printre pădurile de conifere și ajunge în cele din urmă la Cassio, unde veți urma calea de piatră deja parcursă de generații de pelerini. O plimbare de 10 km pe drum asfaltat, secundar (sau un transfer) vă va duce apoi la Berceto, o „mică bijuterie de piatră”, unde vă puteți reface cu ciuperci locale și pattona, o prăjitură obișnuită făcută din făină de castan.

 

 

Ziua 5: De la Berceto la Previdè, 18 km

De la Cassio vă așteaptă o urcare spre pasul Cisa, mai întâi pe trasee cu catâri și drumuri de țară și apoi peste piste de pământ și drumuri asfaltate. Vă veți continua plimbarea de-a lungul ultimei secțiuni a traseului care vă va conduce printre priveliștile atractive asupra Lunigiana către Muntele Valdoria, un punct panoramic de mare frumusețe, înainte de a urca din nou spre Pas și apoi de a coborî spre Previdè, un frumos cătun înconjurat de natură.

 

 

Ziua 6: De la Previdè la Pontremoli, 10 km

Nu va fi odihnă în ultima etapă, dar va avea parte de noi surprize în magazin, care vă vor pune în valoare toate eforturile. De la Previdè veți călători pe secțiuni lungi de potecă înconjurate de natură, prin sate caracteristice precum Groppadalosio, cu podul său medieval medieval și Casalina, care vă va fermeca prin casele sale de piatră și cupola mică caracteristică a clopotniței sale. În sfârșit, descântarea captivantă către Pontremoli, orașul de poduri și statui de stele, unde vă puteți bucura de o plimbare seară relaxantă pe aleile centrului vechi iluminat.

 

 

Ziua 7: Arrivederci Pontremoli!

Ultima zi este inclusă. Serviciul se încheie după micul dejun.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020