De la Paris la Londra

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Perioada Plecari in 2020: 26.07.2020 & 09.08.2020
Oferta Speciala
*de la
 
1230
pret/pers/pachet

SERVICIU DE SPRIJIN PLUS

Acest tur cu bicicleta include SERVICIUL nostru DE SUPORT, un serviciu exclusiv pe care doar Verde Natura îl oferă, asigurați-vă că vă așteptați în timpul turului de biciclete, mai ales dacă aceasta este prima dvs. experiență de turism. Pe lângă transportul clasic de bagaje și numărul de telefon de urgență, oferim asistență rutieră și / sau recuperare în caz de urgență (boală, problemă mecanică care nu poate fi reparată cu setul de reparații). Pur şi simplu notifică-ți ghidul și în scurt timp, membrul echipei noastre vă va contacta pentru a rezolva problema. Daca este necesar, vei fi transportat la hotelul tău.

Teren: 2 zile pe teren plat, 2 zile pe teren deluros, 2 zile pe teren plat cu deal. Ciclism moderat experiența este recomandată pentru acest tur.

Străzi: 65% drumuri de țară asfaltate și 35% neasfaltate

Biciclete: biciclete urbane. Este posibilă închirierea cască (este necesară rezervarea prealabilă, 15 € la loc).

Participanți: min. 10 pax

Transfer de bagaje: da

Recomandat copiilor: de la 13 ani

 

LISTA HOTELURILOR

Călătorii noștrii vor fi în mod normal cazați în următoarele hoteluri; în cazul în care este nevoie de o schimbare, vă vom informa pe dvs. atunci când trimiteți vouchere (lista este supusă posibilelor modificări).

1.Hotel Pullman Paris Bercy 4 *

2. Quality Suites Maisons Laffitte 3 *

3. Hotel Moderne Gisors 2 * sup

4. Hotel le Continental Forges-les-Eaux 3 *

5. Premier Inn Newhaven 3 *

6. Arora International Gatwick Crawley 4 *

7. Pullman London St Pancras 4 *

Pretul include:

- cazare 7 nopți în cameră dublă cu baie privată;

- 7 mic dejun (ziua 2 până în ziua 8),

- 5 mese (mese în Paris și Londra neincluse);

- ghid turistic fluent în engleză;

- transfer de bagaje de la hotel la hotel (1 bucată de persoană, 20 kg maxim);

- Serviciu de asistență Plus;

- feribotul Dieppe / Newhaven (biciclistul pasagerilor de pe punte + bicicleta);

- trenuri Chars / Gisors;

- informații pre-tur în engleză (1 pe cameră).

Pretul nu include:

- călătoria de la Paris la Londra;

- prânzuri, cină la Paris și cină la Londra,

- băuturi;

- taxe turistice;

- taxe de intrare;

- închiriere de biciclete;

- asigurare,

- suplimente și tot ceea ce nu este listat ca Inclus.

 

Nopți suplimentare cazare standard / TARIFE NET

-Nopți suplimentare în Paris dbl B&B htl 4 * 93 €, - de persoană (valabil doar vineri și sâmbăta - alte zile la cerere)

-Nopți suplimentare în Paris sgl B&B htl 4 * 180 €, - de persoană (valabil doar vineri și sâmbăta - alte zile la cerere)

-Nopți suplimentare în Londra dbl B&B htl 4 * 130 €, - de persoană (valabil doar duminica - alte zile la cerere)

-Nopți suplimentare în Londra sgl B&B htl 4 * 240 €, - de persoană (valabil doar duminica - alte zile la cerere)

-Nopți suplimentare în Londra dbl B&B htl 4 * 140 €, - de persoană (valabil doar luni / marți - alte zile la cerere)

-Nopți suplimentare în Londra sgl B&B htl 4 * 268 €, - de persoană (valabil doar luni / marți - alte zile la cerere)

-Nopți suplimentare sunt la cerere; prețul se poate modifica în funcție de perioadele corecte sau evenimentele locale.

 

Preț public 2020 pentru persoană €.

-Preț individual de bază: 1230

-Preț individual 3 pat 13-15 ani (cu excepția Londrei: camere sgl + dbl): 1230

-Supliment cameră single: 490

-Supliment închiriere de biciclete: 95

-Supliment E-bike: 220

-Acoperirea bicicletei pentru daune și furt: 25

-Acoperire E-Bike pentru daune și furt: 50

-Închiriere cască: 15

TAXE DE ANULARE

Clienții care se retrag din contract înainte de plecare vor trebui să plătească penalități, indiferent de plata depozitului, următoarele procente de taxă de participare, calculate pe baza numărului de zile înainte de începutul turului, anularea este comunicată (numărul de zile nu include una dintre retrageri, a cărei comunicare trebuie să intre în timpul zilei de muncă înainte de începutul tur):

1. retragere până la 60 de zile înainte de data plecării: 15% din suma totală (min 50 €)

2. retragere de la 59 până la 31 de zile înainte de data plecării: 25% din suma totală

3. retragere de la 30 până la 21 de zile înainte de data plecării: 40% din suma totală

4. retragere de la 20 până la 11 zile înainte de data plecării: 70% din suma totală

5. retragere de la 10 până la 4 zile înainte de data plecării: 90% din suma totală

6. retragere de la 3 zile înainte de data de plecare și fără prezentare: 100%

 

Ziua 1: Paris

Sosire individuală la Paris și check-in la hotel. La 18:00 participă la o întâlnire de bun venit cu ghidul tău și primești bicicleta ta. Cina este pe cont propriu în acest frumos oraș al luminii.

 

Ziua 2: Paris - Maisons Laffitte 52 km / 32 mi.

Ne începem turul urmând traseul bicicletei prin Paris, luând locurile frumoase și istorice ale orașului. Noi plimbare prin Piața Bastille, de-a lungul Canalului St. Martin și lângă Parcul Villette. Continuăm de-a lungul canalelor care ne conduce spre malurile Senei și spre uimitorul Parc des Impressionistes din Rueil-Malmaison. Inspirat de grădina Monet de la Giverny, acest parc ne încântă cu faimosul său pod, nuferi colorați și unic peisaj. Ziua se termină în Maisons Laffitte la doar câțiva pași de castel, un exemplu fin de stil baroc francez construit pe malurile Senei pentru a găzdui regele Ludovic al XIV-lea.

 

Ziua 3: Maisons Laffitte - Chars 47 km / 29 mi. + tren Chars - Gisors

Ziua noastră începe în umbra de stejari și faguri în timp ce ne plimbăm prin pădurea St. Germain-en-Laye și în Valea Oise. Cu peisajele sale vibrante, această vale a fost o sursă de inspirație pentru mulți pictori impresionisti. Continuăm în parcul natural regional Vexin Français, o zonă bogată în istorie, natură și arhitectură. Al nostru plimbarea ne duce pe Chars unde urcăm cu trenul pentru o scurtă călătorie spre Gisors (30 ”), destinația noastră pentru ziua respectivă.

 

Ziua 4: Gisors - Forges-les-Eaux 60 km / 37 mi.

Dimineața ne continuăm plimbarea prin țara bogată și satele pitorești din Valea Epte. Vezi frumoasa abatie din Saint-Germer-de-fly, oprește-te la prânz într-un sat tipic francez, răcește-te în timp ce îți înfige degetele de la picioare apele de izvor curat naturale ale Haussezului. Forges-les-Eaux este destinația noastră finală de astăzi. Bucurați-vă de se plimbă seara pe poteca din jurul lacului sau testează-ți norocul la cazinou.

 

Ziua 5: Forges-les-Eaux - Dieppe 50 km / 31 mi. + feribot spre Newhaven

Un traseu pentru biciclete pe șine convertite pe trasee este ruta noastră fără stres către Dieppe. Peisajul de-a lungul acestei etape de 48 km este punctat cu ferme înfloritoare și castele. Aceste ferme furnizează piețele moderne din Normandia și Paris. Castelele, precum Mesnières-en-Bray și Arques-la-Bataille, servesc ca o amintire a bogatei istorii a Franței. De-a lungul drumului trecem din Neufchatel-en-Bray, faimos pentru brânza moale denumită. Odată ajuns în Dieppe, parcați-vă bicicleta, jucați-vă pe plajă și savurați stridii locale înainte de a urca pe feribot pentru a traversa Canalul Newhaven Anglia.

 

Ziua 6: Newhaven - Crawley 62 km / 39 mi.

Prima noastră zi în Anglia începe cu o plimbare de-a lungul portului Newhaven spre stâncile uimitoare din sud Downs. Un pic de urcare ne duce la vederi uluitoare în timp ce mergem de-a lungul vârfului înainte de a coborî înapoi spre o potecă pe litoral. Timp de 10 km ne bucurăm de această cale pitorească cu stânci imaculate pe o parte și Canalul Englez pe celălalt. În curând ajungem în Brighton, o destinație plină de viață populară pentru atracțiile sale, cafenele și fermecător oraș vechi În continuare, ne îndreptăm spre interior prin dealurile rulante ale lui Devil's Dyke, o vale legendară din Regiunea Sussex despre care se spune că a fost săpată de Diavol. Continuăm până la destinația zilelor noastre, Crawley.

 

Ziua 7: Crawley - Londra la 67 km / 42 mi.

Ultima zi de ciclism marchează întoarcerea la viața urbană, deși reintrarea noastră este treptată. Ne începem ziua în Țara engleză care trece prin regiunea Surrey și în suburbiile Londrei. Traseul nostru traversează parcurile orașelor pline de alergători, bicicliști și plimbători de câini în timp ce ne îndreptăm spre centrul orașului. Ne conectăm cu River Wandle, care ne conduce spre Râul Tamise și în inima Londrei. Ajungem la renumita Westminster Abbey, destinația finală a acestei călătorii uimitoare.

 

Ziua 8: după micul dejun se încheie turul.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020