Asturias centru & Somiedo plimbare

Bike tour 8 zile/7 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
700
pret/pers/pachet

Pentru spaniolul mediu „Asturias” înseamnă prietenos, rural, verde, gustos și autentic. Un loc minunat pentru relaxare, plimbare, ciclism sau înot și bucurare de produse proaspete, direct din grădină, pajiști de munte sau mare. Datorită unui climat umed și relativ blând, temperaturile sunt plăcute, chiar și în vârful verii, iar peisajul este verde tot timpul anului. Rural Asturias este un patchwork de pășuni zidite, păduri dense și sate agricole, mărginit de o coastă magnifică la nord și masive abrupte de calcar la sud. O tradiție culturală bogată, orașe istorice vibrante, biserici intime (pre) romanice, spații de cazare primitoare și preparate regionale superbe completează această paletă.

În regiune există cinci rezerve biosfere UNESCO. Parcul național Picos de Europa este una dintre principalele atracții, însă natura deține multe alte secrete surprinzătoare de descoperit. Acest tur de mers traversează văile Grado, Proaza, Teverga și Somiedo și parcuri naturale muntoase precum Ubiñas-La Mesa și Somiedo. Nota cheie care oferă tema acestei călătorii este calea istorică cunoscută sub numele de Camín Real de la Mesa, ruta principală care duce din Asturias până la Meseta spaniolă și marcată ca GR.

 

Pretul include:

-Cazare 7 nopți

-7 mic dejun

-2 mese

-Transferuri în zilele 2, 3, 4, 5 și 6

-Transport de bagaje în zilele 3, 4 și 6

-Hărți detaliate și note de rută în engleză

-Asistență telefonică 24 de ore

-Piste GPS

 

Pretul nu include:

-Mesele care nu sunt menționate în secțiunea „inclusă”

-Asigurare de călătorie

-Transferuri de sosire / plecare

-Cheltuieli personale, cum ar fi băuturi, sfaturi, etc.

 

Ziua 1: Sosire în Asturias

De la aeroportul Oviedo, călătoriți mai întâi cu autobuzul, pentru a ajunge în centrul orașului (45min, consultați www.alsa.es, plecări la oră, rezervați în avans). Apoi, luați un tren local către orașul liniștit Grado. Transfer de taxi la cazare turistică, un hotel rural de 3 stele, cu camere spațioase și o cameră de zi confortabilă, sufragerie și grădină. Un loc minunat pentru a vă relaxa în timp ce începeți să vă înmuiați atmosfera liniștită în mediul rural asturian. Dacă veniți din alte părți din Spania, există legături directe cu trenul și / sau autobuzul către Oviedo din Madrid, Valladolid, Bilbao și Santander. Dacă preferați un transfer direct de taxi de la aeroportul Oviedo sau Oviedo.

Provocare: Călătorie în Asturias.

 

 

Ziua 2: Valea Grado (8 km)

Primul traseu de mers al acestui program (min 4,5, max 5,5 ore) vă duce prin valea Grado, acasă cu peste o mie de ani de istorie pe cel mai vechi traseu de pelerinaj spre Santiago de Compostela, Camino Primitivo. Poteca trece prin zonă rurală liniștită, terenuri agricole bucolice și sate minuscule (abandonate). După 8 km (3 ore de mers, 265 m în urcare / 250 m coborâre) aveți posibilitatea să alegeți să faceți o drumeție aventuroasă pe potecile străvechi prin Sierra de Cuota (alte 6,5 km, 2,5 ore, 250 m înălțare suplimentară / 415 m în plus la coborare) SAU continuați de-a lungul benzilor liniștite de țară către satul Vallonga sau Vayo, unde puteți aranja să fiți ridicat de un taxi.

 

 

Ziua 3: De la Sama la Proaza sau plimbare până la Proaza sau Cheile Xanasului (16,5 km)

Astăzi ai 2 opțiuni.

O rută duce de la Sama de Grado la Proaza, urmând trasee liniștite de țară cu o singură ascensiune, până în Sierra de Buanga. Pe măsură ce mergeți, priveliștile mărețe se extind pentru a dezvălui un peisaj în continuă expansiune a micilor lanțuri montane. Ajungi în Linares, unul dintr-o serie de sate de-a lungul acestei coame înguste de munte, apoi începeți coborârea către râul Trubia. Jos în vale, alegeți o cale ferată convertită, acum ruta populară de mers și ciclism cunoscută sub numele de Senda del Oso. Acest „drum al ursului” te duce pe lângă o mică rezervă unde doi ursi maro asturieni au fost crescuți în captivitate într-o încercare disperată de a crește populația autohtonă. La sfârșitul zilei, ajungeți la următoarea dvs. cazare, un hotel administrat de o familie, situat în piață, în satul plăcut Proaza.

Provocare: 16 km, 5,5 ore, 500 m ascensiune, 575 m coborare

Celălalt traseu combină o plimbare prin spectaculosul defileu Xana, un monument natural, cu un traseu înalt prin pășuni de pe Ruta de las Relíquias. Acest traseu pe distanțe lungi duce treptat în urcare până la o trecere la 1050m, la marginea masivului calcaros din Sierra del Aramo. Bucurându-vă de vederi deschise, coborâți pe trasee (cu noroi) de vaci și pe trasee liniștite de țară spre valea Quirós. Vei fi ridicat în Bermiego. Dacă preferați un traseu mai scurt pentru ziua de azi, puteți fi lăsați în La Robellada în această dimineață (pentru un total de 10 km, 4.5 ore de mers, 465m de urcare / 375m de coborâre).

Provocare: 16,5 km, 6,5 ore de mers, 950 m de urcare / 375 m de coborare

 

 

Ziua 4: De la Proaza - La Plaza din Teverga (13 km)

Transfer de taxi la Bandujo, un sat medieval fermecător situat la 11 km de Proaza. De acolo vei începe ascensiunea spre Vârful Caldoveiro, cu vederi foarte frumoase ale zonei. După-amiaza transfer de la schitul Santa Ana la hotelul din Teverga.

În caz de vreme rea: Dacă vă place să faceți ceva complet diferit, puteți să mergeți cu bagajele către Teverga și să închiriați o bicicletă pentru a parcurge valea pe Senda del Oso și / sau pentru a vizita Parcul preistoric din San Salvador de Alesga. La acest muzeu unic, replici de picturi preistorice sunt expuse în interiorul peșterilor naturale. Oferim un traseu de mers circular care duce la muzeu.

Notă: Costurile pentru activitățile de astăzi nu sunt incluse (închirierea de biciclete sau vizita la muzeu care trebuie plătită local).

Provocare: 13km, ascensiune 550m (800m cu urcare spre culmea Caldoveiro) / 300m coborare).

 

 

Ziua 5: Circula Teverga: Camin Real de la Mesa (17 km)

Transfer la începutul traseului superior, la Pasul San Lorenzo (la 1345m altitudine). De acolo veți urma Camin Real de la Mesa. Opțiunea de a fi ridicat în satul Urria după 14 km sau la Capela Santa Ana (la sfârșitul traseului: 17 km; 300m ascensiune / coborâre 950m).

În caz de vreme rea: Dacă vă place să faceți ceva complet diferit, puteți să mergeți cu bagajele către Teverga și să închiriați o bicicletă pentru a parcurge valea pe Senda del Oso și / sau pentru a vizita Parcul preistoric din San Salvador de Alesga. La acest muzeu unic, replici de picturi preistorice sunt expuse în interiorul peșterilor naturale. Oferim un traseu de mers circular care duce la muzeu.

Notă: Costurile pentru activitățile de astăzi nu sunt incluse (închirierea de biciclete sau vizita la muzeu care trebuie plătită local).

Provocare: 17km; 300m ascensiune / 950m coborare

 

 

Ziua 6: De la Teverga la Valle del Lago (Somiedo) (15 km)

Astăzi faci cea mai spectaculoasă plimbare a întregului program, care oferă vederi panoramice continue spre parcurile naturale din Somiedo (rezervația biosferei UNESCO) și Ubiña-La Mesa, în timp ce urmezi Camino Real de la Mesa de-a lungul crestei „Cordel de la Mesa ”. După 5 km, începeți coborârea spre Arbellales și, în sfârșit, Valle del Lago, în Parcul Natural Somiedo. Pe parcurs s-ar putea să aveți șansa să observați Ursul brun Cantabrian, destul de comun în această zonă.

Provocare: 15 km, 450m ascensiune / 800 coborare

 

 

Ziua 7: Alegerea plimbărilor circulare în Valle de Lago (15,5 km)

Parcul natural are atât de multe activități și peisaje de oferit, încât am selectat câteva plimbări din care puteți alege (sau rezervați o noapte în plus aici pentru a vă bucura de toate!)

O plimbare clasică până la lacul Lago del Valle pe un traseu alternativ care evită o primă pistă de pietriș pentru primii 9 km. Desi prima ascensiune este destul de abrupta, merita mult efortul tau, avand in vedere privelistile satisfacatoare de care te vei bucura din varful vaii. De la Lago del Valle urmează o potecă și o potecă de pietriș. Această ultimă secțiune ar putea fi destul de ocupată cu drumeții în sezonul înalt

A doua opțiune se duce spre vârful Peña Salgada, la 1945m altitudine, urmând un traseu foarte clar. Pe drum: Mayada de Sousas - Loma los Michos - El Putracon - Peña Salgada, înainte de a reveni la Valle del Lago

Chanllenge: 15,5 km; 600m ascensiune la început, 600m coborâre SAU 16 km; 700m în urcare / coborâre

 

 

Ziua 8: Sfârșitul aranjamentului (7 km)

Aranjamentul dvs. se încheie astăzi după micul dejun. Opțiune de o scurtă plimbare până la Pola de Somiedo, unde prinzi autobuzul

Provocare: 7 km; 0m ascensiune / 500m coborare

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020