În jurul Capului Corsica și a turnurilor sale genoveze

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
805
pret/pers/pachet

Cu această călătorie cu bicicleta, descoperiți Capul Insulei Frumuseții sălbatic și plin de vânt și bucurați-vă de călărie de-a lungul coastei sale frumoase. În timpul sejurului, veți întâlni numeroase turnuri genoveze, veți bucura de priveliști peste Mediterană spre insulele toscane din Elba și Capraia și veți întâlni localnici primitori care sunt mândri de tradițiile și de „cucina corsa”. Așadar, începeți-vă în această aventură fantastică cu bicicleta și experimentați Corsica ca niciodată!

 

Pretul include:

-Transferuri de bagaje

-Nopți în hoteluri de 2 și 3 stele (dormitoare duble sau twin)

-mic dejun

-Asistență locală

-Note de traseu și hărți

 

Pretul nu include:

-Transferuri la punctul de întâlnire și din punctul de dispersie

-Transferuri care nu sunt incluse în tur

-Mese și băuturi

-Închirieri biciclete

-Asigurare

-Vizitele site-urilor turistice

-Activități opționale care nu sunt incluse în tur

-Cheltuieli personale

 

 

 

Ziua 1: Bastia

Vacanța dvs. începe în Bastia, capitala nordului Corsica (Haute-Corse). În funcție de ora de sosire, veți avea ocazia să vizitați cetatea, partea veche a orașului sau să vă plimbați în Vieux-Port. Recomandarea noastră: mergeți la unul dintre restaurantele de pe Vieux-Port dacă doriți să vă bucurați de mâncare tradițională corsică.

Noaptea în Bastia.

 

 

Ziua 2: De la Bastia la Sisco

După micul dejun, părăsiți Bastia și urmați coasta de nord-est. Pe parcurs, vă veți putea bucura de vederi magnifice asupra unor mici golfuri și a apelor cristaline ale Mediteranei. Nu ezitați să mergeți pentru o înotătoare relaxantă la plajă. Bucurați-vă de oprire în fermecătorul sat pescăresc Erbalunga, înainte de a ajunge la Sisco. Noaptea în Sisco.

Distanta: 15 km sau 30 km.

 

 

Ziua 3: De la Sisco la Macinaggio

Astăzi, urmați coasta și îndreptați-vă către Macinaggio - cel mai nordic „oraș” de pe întreaga insulă. Odată ajuns acolo, bucurați-vă de înot în mare sau de plimbare pe plajă. Simțindu-vă energizat de mersul cu bicicleta, poate doriți să vă plimbați de-a lungul coastei pe "sentier des douaniers". Noaptea în Macinaggio. Distanța: 22 sau 30 km.

 

 

Ziua 4: De la Macinaggio la Canari

Aceasta este o călătorie spectaculoasă care traversează de la est la coasta de vest, oferind priveliști uimitoare asupra stâncilor înfiorătoare ale Capului Corsica. Aceste peisaje sunt unele dintre cele mai frumoase și impresionante de pe Insula Frumuseții. Călătoria de astăzi se încheie în Canari. Fiți pregătiți pentru urcarea lungă până în sat, dar priveliștile magnifice vor pune în valoare!

Noaptea în satul Canari.

Distanța: 43 km sau 48 km.

 

 

Ziua 5: De la Canari la Saint-Florent

Coborâți din sat și continuați de-a lungul coastei de vest cu vederi uimitoare spre Saint Florent și Desert des Agriates. Bucurați-vă de călărie prin Nonza, unul dintre cele mai spectaculoase sate din Corsica. Faimos pentru plaja sa cu nisip negru și satul în sine, care se înalță pe stâncile de deasupra. Nonza se mândrește, de asemenea, cu monumente istorice minunate, cum ar fi turnul său minunat, rezistent.

În timp ce coborâm spre Cap, veți observa, de asemenea, că peisajele se schimbă progresiv de la stânci accidentate la vârfuri muntoase, apoi se rostogolesc dealuri de viță de vie cât pot vedea. Vă recomandăm să vizitați și să explorați crame din satul Patrimonio, cunoscută altfel drept capitala corsetă a vinificației.

Noaptea în Saint-Florent.

Distanța: 31 sau 48 km.

 

 

Ziua 6: De la Saint-Florent la Bastia

Profitați la maxim din ultima dvs. zi de ciclism și urcați până în Col de Teghime, culminând cu 536m. De pe aceste înălțimi alpine, veți putea să vă bucurați de vederi panoramice atât asupra coastei de est, cât și a vestului din Corsica, cu Golful Saint Florent în stânga și Etang de Biguglia (o mare lagună cu apă sărată) în dreapta dvs. O experiență cu adevărat minunată și o sărbătoare minunată de culori!

Distanta: 20 sau 25 km.

 

 

Ziua 7: Bastia

Excursia ta se încheie aici după micul dejun. La cerere se pot adăuga zile suplimentare.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020