Traseul cu bicicleta Kattegattleden

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
995
pret/pers/pachet

Pretul include:

-7 nopți de cazare, inclusiv micul dejun

-Transferuri de bagaje

-Harta turistică și informații detaliate în engleză sau germană (1 pe cameră) fișiere GPX

-Linie de service 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Închirieri biciclete sau echipamente

-Masa

-Transferuri de la / de la aeroport la / de la prima / ultima cazare

-Zboruri

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, sfaturi etc

 

Ziua 1: Sosire la Helsingborg

Check in hotelul situat central. Sperăm că veți avea timp pentru câteva obiective turistice în acest frumos oraș medieval, lângă ocean.

 

 

Ziua 2: Helsingborg - Ängelholm: 62 km (49 km)

Această parte din Kattegattleden oferă un tur minunat al coastei, cu vederi uimitoare asupra Öresundului și în afara Zeelandei daneze. Vei începe călătoria în Helsingborg, trecând prin Castelul Sofiero cu „uimitoarea lui grădină” - desemnată cea mai frumoasă din Europa în 2010. Traseul continuă spre Höganäs și spre peisajul superb și stâncos din peninsula Kullahalvön. În vârful cel mai îndepărtat al orașului Kullahalvön se află rezervația naturală Kullaberg. Dacă aveți timp pentru o ocolire de pe potecă, merită vizitată.

Pe măsură ce continui, vei ajunge în curând la Höganäs, unde magazinele agricole și mâncarea gustoasă sunt caracteristici distinctive. Unele dintre cele mai frumoase podgorii ale Skåne se găsesc și aici. De ce să nu vă opriți pentru niște delicioase și să vă bucurați de un picnic pe parcurs, dacă vremea permite?

Turul continuă în jurul frumoasei dramatice peninsule Kullahalvön, spre orașul Ängelholm vechi de 500 de ani, destinația ta pentru ziua respectivă.

62 km. Este posibil să se scurteze la 46 km, părăsind poteca și bicicleta aproximativ 10 km pe un drum minor cu puțin trafic între Höganäs și Jonstorp.

 

 

Ziua 3: Ängelholm - Halmstad: 60 km (41 km, 94 km, 76 km)

De la Ängelholm, Kattegattleden continuă de-a lungul coastei, înainte ca drumul să plece și să vă tăiați de-a lungul peninsulei, în inima orașului Bjäre. Urcarea va fi blândă la început, dar în curând devine mai abruptă. Acum mergeți într-un cadru agricol modern și veți ajunge treptat la țara agricolă pe scară mică, care s-a bazat pe animale încă din timpurile preistorice și este tipică pentru Bjärehalvön. După o plimbare palpitantă pe creastă, secțiunea se încheie în metropola de divertisment din Båstad. După o vizită la Båstad, veți lua trenul spre Halmstad. (Bilet de tren pe cheltuiala ta.)

Distanță: 60 km sau 41 km, cu bicicleta Ängelholm - Båstad și luați trenul Båstad - Halmstad.

Dacă preferați să mergeți cu bicicleta din Båstad, puteți continua pe una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Suedia și apoi faceți o întoarcere spre interior spre rezervațiile naturale Gullbranna și Tönnersa. La scurt timp, veți ajunge la Halmstad.

Distanța: 94 km. Este posibil să se scurteze la 76 km sărind Torekov și să faceți o scurtătură către Båstad.

 

 

Ziua 4: Halmstad - Falkenberg: 57 km

Din orașul Halmstad călătoria va continua spre vest, spre una dintre cele mai îndrăgite plaje ale coastei de vest, Tylösand, urmată de plajele Frösakull, Ringenäs și Vilshärad. După aceasta, calea se întoarce spre est și se conectează la Kustvägen, drumul coastei.

De-a lungul drumului veți trece mai multe rezervații naturale frumoase, cu pajiști unice, atât înainte cât și după fermecătorul sat Steninge. Chiar în jurul plajei Steninge, peisajul se va schimba de la steril și pietros într-un cadru luxuriant agricol, ghidându-vă spre oprirea de peste noapte a zilei: Falkenberg.

 

 

Ziua 5: Falkenberg - Varberg: 39 km

Traseul continuă prin orașul Falkenberg, unul dintre cele mai vechi orașe medievale ale lui Hallands. Pe măsură ce vă apropiați de Varberg, destinația finală a zilei, veți trece pe Apelviken, o plajă care atrage windsurfers din toată Europa. La o scurtă plimbare de la Cetatea Varberg se va turna în fața ta, merită vizitat. Puteți merge cu bicicleta până la cetate, dacă sunteți pregătit pentru o provocare. Sau, în schimb, vizitați Societetsparken și faceți o binemeritată odihnă la umbra copacilor cu frunze.

 

 

Ziua 6: Varberg - Kungsbacka: 75 km (65 km, 48 km)

La nord de Varberg, peisajul se schimbă - plajele de nisip devin stânci stâncoase și încep să apară primele insule, precum Getterön, Balgö și Vendelsö. Mai departe veți ajunge la o întindere liniștită de-a lungul oceanului și a frumoaselor plaje din Åsa.

Mai departe, vă recomandăm un mic ocol pentru a vizita Castelul Tjolöholm,

Singurul castel Tudor din Suedia, înainte de a continua spre Fjärås Bräcka, faimos pentru cele 100 de pietre în picioare de pe câmpul mormântului Li. Traseul continuă pe drumuri mici de-a lungul câmpurilor și pășunilor de cai până ajungeți la Kungsbacka, oprirea finală pentru astăzi și unul dintre cele mai mari centre comerciale din vestul Suediei.

Posibil de scurtat la 65 km. De asemenea, puteți scurta la 48 km cu bicicleta Varberg - Åsa și luați trenul de la Åsa la Kungsbacka.

 

 

Ziua 7: Kungsbacka - Göteborg: 62 km (41 km)

Această ultimă porțiune a traseului se desfășoară de-a lungul fiordului Kungsbacka, înapoi spre ocean. Veți trece pe lângă micul sat litoral Särö, unde regalitatea și societatea din Göteborg s-au întâlnit pentru distracție la începutul secolului XX. Poteca continuă de-a lungul stâncilor, pădurilor luxuriante, golfurilor și porturilor mici, oferind o mulțime de locuri pentru a înota sau doar pentru a vă relaxa. Când te apropii de centrul Goteborg, vei trece de Nya

Varvet și rezervația de cultură Klippan și continuați de-a lungul Göta älv până când ajungeți la destinația finală: Opera din Göteborg și portul Lilla Bommen. Bine ați venit la Goteborg!

Distanța: 62 km. Este posibil să se scurteze la 41 km prin omiterea peninsulei Onsala.

 

 

Ziua 8: Turul se încheie după micul dejun

Turul se încheie după micul dejun.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poata fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate si se supun unor conditii speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, pretul poate suferi modificari, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  5. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie)  
  6. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  7. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020