Insula Cicladică: Tinos Pauză scurtă

bike tour 4 zile/3 nopti/3 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
345
pret/pers/pachet

Tinos este cunoscut sub numele de Lourdes din Grecia, iar pe 15 august se vor găsi mii de pelerini din Tinos Chora care merg în sfânta Panagia din Tinos. Vei rămâne în micul sat Falatados, în centrul insulei, de unde faci plimbări impresionante în interior și în golfuri îndepărtate. În ultima zi stai peste noapte în orașul Tinos. Vechiul port cu tavernele sale de pește vă invită la o ultimă cină pe litoral.

 

Pretul include:

-3 nopți de cazare pe bază de pensiune, 2 în Falatados, Tinos și 1 în Chora, Tinos

-Transfer port Tinos-Falatados, transfer bagaje Falatados-hotel în Tinos Chora și hotel în portul Chora din Tinos

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Carte rutieră detaliată și hărți în engleză

 

Pretul nu include:

-Bilete de avion, transport public și bilete de feribot

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Sfaturi și gratuități

-Cheltuieli personale precum mese, băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program

 

Ziua 1: Sosire pe Tinos (4,5 sau 12,5 km)

Dimineața luați un feribot din Pireu, Rafina sau altă insulă care face legătura cu Tinos și ajunge în portul Tinos. Un taxi te duce în satul Falatados, în pământul interior. Cu siguranță merită să petreci ceva timp explorând aleile înguste din Falatados și să descoperi acest sat foarte tradițional în felul tău.

Timpul permis, puteți face o plimbare rotundă din Falatados. Cu un kalderimi te plimbi către satul Myrsini și cobori pe albia (uscată) a râului Livada. Puteți opta să vă întoarceți de aici prin alt kalderimi înapoi în Falatados și să vă bucurați de ceva timp liber sau puteți continua plaja Livada și întoarcerea parțială pe același traseu.

Provocare: 2 sau 5 ore, 4,5 sau 12,5 km, 200 sau 440m ascensiune, 200 sau 440m coborare

 

 

Ziua 2: plimbare circulară în jurul Exobourgo (16 km)

Astăzi plimbarea este o plimbare minunată care vă conduce în jurul muntelui Exombourgo remarcabil și de-a lungul celor mai frumoase sate din Tinos. În vârful acestui munte găsești Cetatea venețiană Exoburgo. Te plimbi prin văi și câmpuri terasate, prin sate cu alei înguste și de-a lungul a numeroase biserici și mănăstire. În valea largă dintre Loutra și Kambos sunt cele mai fine porumbei care sunt atât de caracteristice pentru Insula Tinos.

Provocare: 7 ore, 16 km, ascensiune 220 m, coborare 220 m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Falatados la Tinos Chora (8 km) și opțional plimbare Panormos (5 km)

Această plimbare populară pe Tinos oferă vederi minunate asupra orașului Tinos și coastei de sud. Te plimbi prin câmpurile agricole către Exobourgo și apoi îndrepți spre sud, coborând pe trasee vechi de catâri. Treci câteva ruine remarcabile de mori de vânt și apoi cobori printr-un lung kalderimi în orașul Tinos. Plimbarea este de numai 3 ore și, prin urmare, este suficient timp pentru a vizita orașul plin de viață Tinos, dominat de marea biserică din Panagia. Sau poate preferați să mergeți pe una dintre plajele cu nisip care se află în apropiere de oraș.

Dacă vă place să faceți ceva mai de mers pe jos, puteți lua un taxi sau închiria o mașină pentru a explora vârful nordic al insulei și vă îndreptați spre Ormos Panormos. Puteți face o plimbare rotundă din acest sat litoral în satul tradițional Pyrgos și înapoi.

Te plimbi din portul marina Panormos printr-un drum cu pietriș și un kalderimi până la Pyrgos. Prin pași de marmură intrați în satul alb Pyrgos, despre care se spune că este cel mai drăguț sat din Tinos. Artizanii de marmură din Pyrgos sunt renumiți pentru meșteșugurile lor. Puteți vizita Muzeul Meșteșugurilor din Marmură din Pyrgos și vă puteți plimba în sat pentru a admira reliefurile de marmură de pe case.

Pe piața satului puteți opta pentru o cafea drăguță, la umbra din arborele de 200 de ani. Apoi vă continuați plimbarea pe trasee de măgar până la 7 ruine de mori de vânt, situate ca niște uriași pe creasta montană. Apoi cobori pe cheiul Panormosului cu plaja sa de nisip în apropiere.

Provocare: 3 ore, 8 km, ascensiune 100m, coborâre 470m și mers opțional:

Provocare: 2 ore, 5 km, 200m ascensiune, 200m coborare

 

 

Ziua 4: Plecare

Transfer în portul Tinos și plecare la destinația ulterioară pe feribot.

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020