Piedmont, plimbare de la Barolo la Barbaresco

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW290)
Oferta Speciala
*de la
 
825
pret/pers/pachet

Plimbările se desfășoară de-a lungul podgoriilor, a căilor neuniforme, a traseelor ​​de catâri și a drumurilor de pietriș mic (strada bianche). Potecile prin podgorii pot deveni alunecoase, noroioase și grele când sunt umede sau după ce a plouat. Traseul de la Bar la Bar este bine marcat, în timp ce traseele alternative nu au întotdeauna marcaje.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-Transfer privat de la Alba la Barolo (+ bagaje la Monforte) în ziua 2

-Transfer de bagaje ZIUA 3 - ZIUA 7

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Calatoriti spre / dinspre Alba

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Ajunși în Alba

Ajunși în Alba, inima țării vinului piemonten, un oraș medieval captivant al unei „sute de turnuri” și un comor de arome și arome. Puteți rătăci pe străzile pietruite, puteți urca pe un turn pentru a admira priveliștea frumoasă sau pur și simplu ispitiți-vă dintele dulce într-o patiserie.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Barolo la Monforte (8 km)

Un transfer de dimineață vă aduce la Barolo, unde nu trebuie să ratați o vizită la muzeul vinului din impunătorul castel. De la Barolo Aici alegeți traseul oficial de la Bar la Bar și urmând o scurtă și ușoară plimbare vă duce în satul Novello. Continuă până în pitorescul oraș Monforte, așezat pe o colină, cu străduțe înguste și șerpuite, aliniate cu case de piatră și câteva locuri minunate pentru a mânca și a gusta unele dintre cele mai bune vinuri din Italia.

Provocare: 3 ore, 8 km, ascensiune 440m, coborâre 200m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Monforte la Cissone (14,5 km)

Prima secțiune a plimbării de astăzi vă aduce în cătunul tipic din Serralunga rămâne oferind vederi minunate asupra peisajului tipic de argilă, unduant, acoperit în podgorii ordonate. Continuați spre Roddino pentru un prânz panoramic cu specialități locale care vă energizează pentru urcarea finală la fermă din Cissone.

Provocare: 4,5 ore, 14,5 km, ascensiune 680m, coborâre 565m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Cissone / Bossolaschetto la Cravanzana (13 km, 19,5 km)

Un transfer către Bossolaschetto scurtează mersul de astăzi cu 6,5 km în timp ce petreci ziua în natură pură. Urmați traseele țării și potecile coboară treptat spre râul Balbo, de unde o urcare abruptă vă duce spre creasta opusă, cu priveliști impunătoare asupra Alpilor și munților Apenini. Se trece apoi prin pădure până la Feisoglio și în sfârșit Cravanzana, de-a lungul drumului traversează satul tipic Serravalle Langhe.

Provocare: 5/6 ore, 13 / 19,5 km, urcare 370 / 600m, coborâre 550 / 665m

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Cravanzana la Benevello (12,8 km)

O plimbare generală ușoară. De la Cravanzana coborâți treptat spre râul Belbo, pentru a urca apoi înapoi spre partea dealului care duce spre Montemarino. Puteți admira priveliști excepționale asupra Langa de Jos, Alpi la nord-vest și Apenina la sud-est.

Provocare: 3,5 ore, 12,8 km, ascensiune 550 m, 510 m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Benevello la Neive (17.2km)

De la Hamlet of Benevello vă îndreptați înapoi spre traseul de la Bar to Bar, care se desfășoară pe drumuri de țară și căi minunate cu o înălțare semnificativă. Gospodăriile mari pun peisajul producând vinuri de talie mondială. Aici și acolo, secțiuni de pădure dau o schimbare de culoare întinderii de viță de vie și de-a lungul zilei, vezi zona Langhe la picioarele tale și Alpi ca fundal.

Provocare: 4/5 ore, 17,2 km, ascensiune 250 m, coborâre 550 m

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Neive la Alba (11,9 km)

Această plimbare este încă o dată pe drumuri liniștite și pe cărări, fără urcări semnificative. Peisajul dominat de podgoriile îngrijite, oferă vederi deschise asupra zonei Langhe și a Alpilor. Pe drum treci pe lângă satul Barbaresco, acasă pentru vinuri minunate. De unde cobori spre râul Tanaro, mergând prin frumoasa pădure riverană.

Provocare: 3/4 ore, 11,9 km, ascensiune 325 m, coborâre 225 m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Alba!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun și pleacă spre aeroport cu transportul public, cu excepția cazului în care ai rezervat în prealabil un transfer privat la noi.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020