Karpathos: drumeție și paradis folcloric

Bike tour 8 zile/7 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
725
pret/pers/pachet

Evitați din toate acestea și bucurați-vă de 8 zile pline de plimbări cu natura pe insula Karpathos, cunoscute pentru frumusețea sa autentică naturală și pentru prietenia locuitorilor săi. Stați 2 nopți în fiecare locație, ceea ce vă permite să alternați excursiile mai lungi cu zilele mai ușoare.

Karpathos este situat între Creta și Rodos și este un secret bine păstrat, care oferă o combinație unică de tradiții, folclor și ospitalitate vizitatorilor săi. Există o rețea extinsă de căi vechi în interiorul insulei, permițând pasionaților să se bucure de vederi panoramice asupra munților și a liniilor dramatice ale coastei.

Începi în Diafani, un port mic din nord. Cu barca mergi într-un golf retras și mergi de-a lungul țărmului. Printr-o vale liniștită mergi până la Ancient Vroukounta și până în satul tradițional Olympos, unde locuitorii sunt încă îmbrăcați în costume tradiționale vechi și vorbesc dialectul lor local, vechi. O plimbare magnifică vă duce prin cotorul muntelui central spre coasta de vest. În ultima zi a călătoriei vă puteți bucura de mare și plajă într-un golf liniștit.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare pe bază de Cazare și mic dejun conform programului de cazare de mai sus

-Transfer de taxi aeroport-Pigadia

-Transfer Pigadia – Diafani

-Barca Diafani-Forokli

-Transfer de bagaje Diafani-Olympos

-Transfer de bagaje Olympos-Lefkos cu oaspeți la ridicare în Spoa

-Transfer Lefkos-aeroport

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Descrierea detaliată a traseului și hărțile în engleză

-Harta pliată a Karpathos

 

Pretul nu include:

-Zboruri

-Taxa de turism

-Alte mese

-Transferuri suplimentare

-Transferurile între orele 00:00 și 06:00 au o taxă suplimentară (consultați la noi)

-Cheltuieli personale (băuturi, apeluri telefonice, sfaturi etc.)

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

 

Ziua 1: Ajungeți pe Karpathos (10 sau 9,5 km)

După sosirea dvs. pe Karpathos, veți fi transferat la aplicația dvs. în Pigadia. 20 de minute. În funcție de ora de sosire, aveți timp să explorați orașul frumos Pigadia sau puteți opta pentru o plimbare după-amiază pe drumuri murdare și drumuri liniștite.

Provocare: 2,5 sau 2,5 ore, 10 sau 9,5 km, ascensiune 240 sau 10 m, coborâre 240 sau 340 m

 

 

Ziua 2: Călătorie de la Pigadia la Diafani (4 sau 9,5 km)

Vei fi ridicat la hotelul tău și condus spre nordul insulei. Veți trece peisaje copleșitoare: văi verzi, păduri și lanțuri impresionante abrupte. Pe tot traseul vă veți bucura de vederi splendide la mare.

În mod opțional, puteți merge pe jos pentru ultimii 5 kilometri până la Diafani, o plimbare plăcută printr-un albia împădurită. La sosirea dvs. la Diafani, există 2 opțiuni pentru o plimbare spre o plajă.

Provocare: 1 sau 2,5 ore, 4 sau 9,5 km, 0 / 280m ascensiune, coborâre 250 / 280m

 

 

Ziua 3: Plimbare rotundă de la Diafani (10,5 km)

Dimineața, te vei urca la bordul unei bărci mici (Kaiki) și vei călători timp de 30 de minute până la plaja retrasă din Forokli. Această plajă este accesibilă doar cu jeep-ul, pe jos sau cu barca și, de obicei, sunteți singurii acolo. Te plimbi spre interior printr-o potecă frumoasă de-a lungul unui albia râului. Chiar și în lunile călduroase de vară există apă în acest pârâu. Flora primăvara este într-adevăr copleșitoare. Printr-o capelă veche și pe un drum de mizerie mergi înapoi spre Diafani.

Provocare: 3,5 ore, 10,5 km, 400m ascensiune, 400m coborare

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Diafani la Olympos (19,7 km)

Plecând de la Diafani, vă plimbați spre interior printr-o pistolă autentică de catâri asfaltată (kalderimi) și ajungeți în cătunul agricol din Avlona. Aici timpul pare să fi stat nemișcat și pământul este încă cultivat cu mâna într-un mod foarte tradițional. Există o mică tavernă și după o pauză continuați drumul de astăzi printr-o potecă străveche până la vechiul oraș Vrykous, acum numit Vroukounda. Acest oraș Mycenaen a fost o așezare importantă până în secolul al VII-lea d.Hr., dar din cauza atacurilor piraților sarraci locuitorii săi s-au mutat în zone muntoase și au stabilit satul Olympos. Locul este acum dezolant; ruinele și o capelă interesantă într-o peșteră fac din Vroukounda un sit uimitor.

Urcați pe aceeași pistă înapoi la Avlona și continuați prin cărări către satul de munte Olympos. Acest sat cu doar 450 de locuitori este un muzeu viu în sine. El a păstrat un mod de viață vech, în care obiceiurile primitive joacă încă un rol important.

Provocare: 7 ore, 19,7 km, 975m ascensiune, coborâre 750m

 

 

Ziua 5: Plimbare rotundă de la Olympos (4 km)

Astăzi faci o plimbare rotundă a aplicației. 4 km în împrejurimile Olympos. Deși plimbarea este scurtă, sunt multe de văzut pe drum, cum ar fi flora din abundență, bisericile ascunse și o fântână destul de bună într-un cadru verde. În timpul acestei plimbări veți ajunge să înțelegeți cum lucrează localnicii pe câmpurile lor.

Înainte de plimbare, puteți explora satul impresionant Olympos cu aleile înguste, magazinele locale drăguțe și cuptoarele tradiționale și bisericile ascunse.

Provocare: 2 ore, 4 km, ascensiune 350 m, coborâre 350 m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Olympos la Spoa (19 km)

Plimbarea de la Olympos la Spoa este cea mai lungă plimbare din acest tur, și cu siguranță și cea mai impresionantă. Te plimbi de-a lungul coloanei vertebrale a muntelui Karpathos până la Olympos până la Spoa, satul care se află în cea mai îngustă secțiune a insulei. Destul de des veți vedea marea pe ambele părți ale insulei!

De la Olympos mergi pe un kalderimi bine păstrat (o cale asfaltată) până la o vale fertilă. Treci pe lângă câteva ferme și terase agricole și printr-o pădure de pin. Vă veți bucura de vederi minunate asupra munților și a coastei dramatice.

Apoi cobori pe o potecă pietroasă către satul Spoa. În timp ce vă bucurați de o băutură răcoritoare în cafeneaua locală, așteptați transferul dvs. cu taxiul în satul Lefkos unde stați peste noapte. Puteți lua masa în apropierea hotelului sau vă puteți plimba în golful retras din Lefkos pentru o cină într-o tavernă de pe litoral. Puteți cere hotelierului să vă ridice după cină, cu un cost suplimentar mic.

Provocare: 7 ore, 19 km, ascensiune 880m, coborâre 800m

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Lefkos la Mesohori și / sau invers (16 km v.v)

Vii de-a lungul unui sit arheologic roman, cu o bazilică și mozaicuri și urci printr-un kalderimi pe versanții muntelui Profitis Ilias (1.160m) până la satul de munte Mesohori. După masa de prânz în taverna locală aici, puteți cere proprietarilor să vă ducă înapoi la Lefkos sau vă puteți întoarce pe jos prin același drum.

Această posibilitate vă permite să aveți o după-amiază pe plaja de nisip frumos din Lefkos.

Provocare: 5 ore, 16 km, ascensiune 450m, coborâre 450m

 

 

Ziua 8: Plecare

Veți avea un transfer la aeroport pentru plecare. Lefkos este, de asemenea, o locație minunată pentru a vă prelungi călătoria cu încă câteva nopți.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020