Plimbare prin Amorgos

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
 
475
pret/pers/pachet

Amorgos este o insulă situată în cea mai estică parte a Insulelor Cycladice; un grup de aproximativ 220 de insule de dimensiuni diferite în Marea Egee. Nouăsprezece insule au o dimensiune mai mare decât celelalte 200, în care insula sfântă nelocuită din Delos poate fi evidențiată datorită legendei sale, deoarece a fost locul în care, potrivit mitologiei grecești, s-au născut Apollo și Artemis.

Amorgos oferă o zonă stearpă cu multe comori ascunse care fac insula la cele mai impresionante din grupul Insulelor Cycladice. Insula îi întâmpină pe aventurieri, cărora le place să descopere cărări frumoase vechi asfaltate care duc dintr-un sat în altul. Căi de-a lungul coloanei vertebrale a insulei și poteci care duc spre cele mai îndepărtate mănăstiri, biserici și situri antice. Insula oferă acasă 1650 de locuitori care locuiesc în capitala Chora, porturile Katapola și Egiali și sate mici ascunse în munți. Există câteva câmpii surprinzător de fertile, cu case ferme interioare, în timp ce coasta de est este caracterizată de stânci înalte. Mănăstirea spectaculoasă din Chozoviotissa este un lucru obligatoriu de văzut!

NOTĂ: Există două secțiuni care pot reprezenta o problemă pentru persoanele care suferă de acrofobie gravă, dar pot fi evitate prin luarea unui transfer de taxi sau o buclă. Uneori plimbările sunt prin peisaj stearc îndepărtat, dar o casă de fermă nu este niciodată departe.

 

Pretul include:

-6 nopți pe bază de pensiune

-Transferă port-hotel-port (Katapola sau Egiali)

-Transfer de bagaje așa cum se menționează în program

-Carte rutieră detaliată, trasee GPS și hărți în engleză

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Cheltuieli personale, cum ar fi băuturi, apeluri telefonice sau sfaturi

-Bilete de feribot

 

Ziua 1: Sosire la Amorgos

Ajungi în Amorgos cu feribotul de la Pireu, Naxos sau Santorini. De obicei, feriboturile sosesc târziu și uneori chiar bine după miezul nopții, în funcție de portul de plecare (biletul de feribot nu este inclus)

 

 

Ziua 2: Plimbare rotundă către Chora (4,4 - 9 km)

Plimbarea de astăzi este flexibilă: puteți să luați un taxi până la Chora și să mergeți pe jos sau puteți merge pe un traseu diferit către Chora și să luați un taxi înapoi la Katapola sau puteți face plimbarea rotundă. Traseul vă va duce printr-o drăguță frumoasă, asfaltată, pe o vale adâncă și până în capitala Amorgos: Chora. Acest oraș minunat este format dintr-un labirint de alei înguste, piețe orașe surprinzătoare și cafenele și taverne primitoare. După prânz, te îndrepți în jos spre coasta sculptată și marea strălucitoare, printr-o pistă în zig-zag.

Provocare: 4,5 sau 9 km

 

 

Ziua 3: De la Katapola la Arkesini (16,5 km)

Astăzi te plimbi de la Katapola printr-un traseu vechi, călcat de fermieri și pelerini, spre „orașul-stat” din Antichul Arkesini. Vii de-a lungul câmpurilor terasate din Kato Meria, care sunt încă crescute așa cum erau acum 4000 de ani. Treci pe lângă cătune rurale, cu doar o mână de locuitori, de-a lungul capelelor minuscule și de-a lungul rămășițelor unei vechi Acropole. Plimbarea se termină în satul Arkesini, unde puteți bea o cafea grecească în kafenionul local, în timp ce așteptați taxiul la apel pentru a vă duce înapoi la Katapola.

Provocare: 16,5 km, 600m ascensiune, 400m coborare

 

 

Ziua 4: De la Chora la Langada (17,5 km)

Astăzi aveți un transfer de dimineață la Chora, capitala insulelor de unde începe plimbarea dvs. În curând ajungeți la Mănăstirea Chozoviotissa, o stropire verticală uimitoare de mănăstire albă înglobată într-o stâncă. De-a lungul unui traseu vechi de secole, parcurgi jumătate din lungimea insulelor, trecând pe lângă un sat pustiu și numeroase capele, în timp ce te bucuri de vederi uimitoare ale mării de pe ambele părți ale insulei. De la Golful Egiali vă faceți ascensiunea finală, printr-o pistă largă de catâri, către satul Langada și hotelul dvs.

Provocare: 17,5 km, ascensiune 600m, coborâre 700m

 

 

Ziua 5: zi liberă sau plimbare scurtă (4 km)

O zi de relaxare pe frumoasa plajă Egiali sau, alternativ, faceți o scurtă, dar solicitantă plimbare rotundă către cele 8 ruine de pe vârful dealului Machos, de unde aveți o priveliște minunată asupra insulelor din jur; puteți vedea insulele Naxos, Santorini, micile Insule Cycladice și multe altele.

Egiali are un centru de sport pe mare unde vă puteți înscrie la o activitate de snorkelling sau scufundări

Provocare: 4 km, ascensiune 350 m, coborâre 350 m

 

 

Ziua 6: Plimbare rotundă de la Langada (18,5 km)

De-a lungul câmpurilor terasate urcați de-a lungul căilor tradiționale către Mănăstirea din Agios Ioannis Theologos, un paradis de pace într-un peisaj sălbatic. De aici puteți continua opțional până la un avanpost vântos, marcat de biserica Stavros, accesibil doar printr-o potecă de stâncă. Îndepărtându-vă, vă plimbați încă o dată prin câmpurile terasate agricole (numite Kambos) și ajungeți în satul Tholaria, cu cuburile sale decolorate de case cicladice. Plimbarea se termină în Egiali de unde te întorci pe jos spre Langada sau iei un taxi.

Provocare: 18,5 km, 700m ascensiune / coborâre

 

 

Ziua 7: Plecare din Amorgos

După micul dejun aranjamentul dvs. se încheie. Călătoriți înapoi în Pireu în feribotul de zi sau vă continuați călătoria luând un feribot spre Naxos sau spre Santorini.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020