Lacul Constance pe bicicleta

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
600
pret/pers/pachet

Primele trei secțiuni sunt ușor deluroase, în caz contrar, restul este destul de plat de-a lungul traseelor ​​ciclice asfaltate sau drumurilor secundare care se apropie de lac. Calea urmează uneori secțiuni scurte care nu sunt asfaltate. În jurul Friedrichshafen, traseul este pe marginea drumului principal. Călătoria este potrivită pentru familii.

 

Pretul include:

-6 nopți cu mic dejun în categoria 2 * / 3 * locale

-Transport de bagaje de la hotel la hotel, fără limită la numărul de piese, max. 20 kg / buc

-Intrare la muzeul Rosgarten Constance, 1 cafea inclusă

-Excursie cu barca Wallhausen / Dingelsdorf - Überlingen incl. bicicletă

-Descrierea traseului ciclului cu hărți (1 x pe cameră)

-Linie de serviciu 7 zile

 

Pretul nu include:

-Închirieri biciclete

-Asigurare de calatorie

-Taxa de oraș sau vizitator (dacă este plătibilă) nu este inclusă

-Călătoriți din / din Constanța

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în Constanța / Kreuzlingen

Profitați de ocazie pentru a vizita insula Mainau, plimbați-vă prin orașul vechi al Constanței sau vizitați acvariile din Sea Life Center și mergeți la Muzeul Arheologic.

 

 

Ziua 2: De la Constanța la Stein am Rhein (45/50 km)

În primul rând, vă deplasați pe Gnadensee până la fostul oraș imperial Radolfzell, în prezent stațiune balneară. Apoi, continuați să mergeți prin frumoasa zonă rurală de-a lungul peninsulei Höri, până în orașul elvețian Stein am Rhein, cu numeroasele case fresce. În funcție de locul unde stați noaptea, puteți trece din nou granița pentru a ajunge la Gailingen.

 

 

Ziua 3: De la Stein am Rhein la Überlingen (45/55 km + excursie cu barca)

Astăzi veți merge cu bicicleta pe marginea lacului, prin sate mici de pescuit elvețiene. Via Constance, traseul dvs. vă duce pe Wallhausen, unde o barcă vă duce în vechiul oraș imperial Überlingen. Vizitați biserica gotică și mergeți la o plimbare de-a lungul promenadei populare a lacului.

 

 

Ziua 4: De la Überlingen la Kressbronn (50/60 km)

De la Überlingen circulați prin podgorii până la Friedrichshafen. Pe drum vei trece de biserica de pelerinaj baroc din Birnau. În Meersburg, faceți o pauză pentru a vă plimba prin orașul vechi și castelul său. În Friedrichshafen vă putem recomanda o vizită la muzeul Zeppelin. Continuați prin livezi extinse până la destinația de azi din Kressbronn.

 

 

Ziua 5: De la Kressbronn la Höchst (35 - 60km)

În drum, astăzi, ajungeți în curând la Bregenz, capitala regiunii Vorarlberg din Austria și renumit pentru festivalul său anual pe cel mai mare scenă de lac din lume. În sfârșit ajungeți la Höchst. În funcție de cazarea dvs. pentru diseară, este posibil să treceți din nou granița și apoi, după ce ați pedalat mai departe pentru câțiva kilometri, ajungeți la Rorschach.

 

 

Ziua 6: De la Höchst la Constanța (35 - 55 km)

Ultima zi a turului te va duce prin Romanshorn, care este cel mai mare port al Elveției de pe Lacul Constanța. Acum continuați pe malurile lacului Constanța înapoi spre Constanța. Lăsați-vă turul să ajungă la un sfârșit plăcut, cu o plimbare prin orașul vechi sau cu o înghețată în port.

 

 

Ziua 7: sfârșitul programului

După micul dejun, vă începeți călătoria individuală de întoarcere acasă sau vă prelungiți șederea.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020