Plimbare prin Alto Adige Dolomites din Val Badia

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW070)
Oferta Speciala
*de la
 
745
pret/pers/pachet

Plimbări de munte moderate până la solicitante pe cărări bine marcate. Experiența de bază în mersul pe munte este recomandată, precum și un nivel general activ și sănătos de fitness și rezistență. Căile sunt bine întreținute, deși uneori pietroase sau abrupte. Majoritatea plimbărilor pot fi prelungite sau scurtate. Modificările de altitudine pe zi sunt cuprinse între 500 și 1300 m.

 

 

Pretul include:

-Nopți în camere duble la hoteluri pe bază de HB (cu excepția Hărților Fanes)

-Prânz de pachete în ziua 5

-Transfer La Valle-Passo Valparola

-Hărți și descriere detaliată a itinerariului

-Asistență telefonică 24 ore

 

 

Pretul nu include:

-Transfer de bagaje

-Cina în Fanes Hut în ziua 5 (cină la carte)

-Transferuri la locația de pornire și la locația de sosire a turului

-Prânzuri, dacă nu este specificat altfel

-vizite și taxe de intrare - sfaturi

-cheltuieli personale

-posibile taxe de locuit

-tot ceea ce nu este menționat în secțiunea „Ce este inclus”.

-Taxe turistice

Ziua 1: Ajunși în La Valle-Wengen

Ajungeți în satul montan La Valle, sau Wengen în germană, mergeți la o plimbare pentru a vă înmuia în împrejurimile extraordinar de frumoase și pașnice și vă mirați de limba unică pe care o veți auzi vorbită, deoarece La Valle are un număr mare de vorbitori ladini. Cufundați-vă în esența pură a dolomiților

 

 

Ziua 2: Plimbare rotundă La Valle - Crusc de Rit - La Valle (17,3 / 12,7 km)

Excursia de astăzi începe și se încheie în La Valle și trece peste muntele Sas De Crosta (Pares). O oprire la Crusc de Rit este o necesitate, deoarece din acest punct panoramic treci cu vederea Val Badia la sud, și vârfurile Valpusteria și Austria în nord. Trecând pe întinderi de pădure și pășuni largi, veți avea vederi excepționale, inclusiv fețele maiestuoase ale stâncii ale Sas Dalesc Desc, Sas Dales Nu și Ju de Sant Antone. Dacă doriți, există o opțiune pentru a scurta itinerarul.

Provocare: 5/7 ore, 17,3 / 12,3 km, 921 / 745m urcare, 921 / 745m coborare

 

 

Ziua 3: Plimbare cu rotundă Pederoa - Spizan - Pederoa (13 km)

Plimbarea începe și se încheie în satul Pederoa, la 2 km de La Valle și este accesibilă pe jos, cu autobuzul local sau cu un transfer privat prealabil. Inițial traseul alternează secțiuni asfaltate cu amprentă care urcă treptat până când ajungeți la poieni largi, cu panorame pe întreaga La Valle, precum și pe Longiarù și impresionantul Monte Putia. O coborâre treptată pe un drum bun de murdărie de-a lungul pârâului Gran Ega (cel mai mare din Val Badia) te coboară din vârful Spizan înapoi spre Pederoa.

Provocare: 5 ore, 13 km, 772m urcare, 773m coborare

 

 

Ziua 4: Passo Valparola spre Corvara (15 km)

Un scurt transfer inclus vă aduce la Passo Valparola, aici începe o potecă panoramică de excepție de-a lungul Sett Sass până la largul pajiște montan de Pralongià, de unde aveți vederi extraordinare asupra vârfurilor și văilor din Val Badia și ghețarul Marmolada în fundal.

Provocare: 6 ore, 14,9 km, 572m urcare, 1181m coborare

 

 

Ziua 5: La Valle până la Rifugio Fanes (13,8 km)

Traseul de astăzi este o urcare treptată și apoi o coborâre pe potecile pietroase. Pe parcurs veți admira fețele de stâncă ale Sasso delle Nove și o priveliște completă asupra crestei Pares și a vârfurilor austriece. Ultima secțiune de urcare este destul de abruptă până la Ju De Sant Antone, unde există vederi ample asupra văii și a Parcului Natural Fanes-Senes-Braines. Traversând pășunile înalte ajungeți la Rifugio Lavarella și Rifugio Fanes de unde merită să deviați 1 km până la lacul Lé Vërt și lacul Limo.

Provocare: 6 ore, 13,8km, 1278m urcare, 563m coborare

 

 

Ziua 6: Întoarcere de la Rifugio Fanes la La Valle (20 km)

Traseul de astăzi este un pic abrupt, dar fascinant și traversează pădurea de larice în timp ce urci spre lacul alpin Lech Parom, unde vasta și maiestuoasă munte și prairile Fanes se îndreaptă treptat către suprafețe verticale de stâncă înconjurate de vârful tipic Dolomiti. Pentru a evita urcarea abruptă, este posibil să urmezi un traseu mai gradual și este posibil să cobori la Val di Medesc printr-un canal pietros îngust care te duce la La Crusc, de unde poți admira alt masiv al Val Badia. În ultima porțiune către La Valle, veți traversa Armentara cu peluzele sale largi, o particularitate a acestui peisaj.

Provocare: 8 ore, 20 km, 790m urcare, 1511m coborare

 

 

Ziua 7: Plimbare rotundă Longiarù - Rifugio Genova - Longiarù (17 / 13,4 km)

Itinerarul este destul de abrupt la început până în partea Muntelui Putia, este un vârf magnific, în special prin forma sa și iese în evidență față de celelalte din Val Badia. În timp ce vă îndreptați spre Rifugio Genova, o ascunzătoare plăcută sub Passo Poma, traversați prairile largi cu vederi excepționale asupra vârfurilor Parcului Natural Puez-Odle și masivului Fanes. Drumul de întoarcere este prin valea Seres, caracterizată printr-o succesiune de vechi mori de apă. Este posibil să scurtăm traseul cu aproximativ 3 km. Longiarù este accesibil cu autobuzul local direct de la La Valle.

Provocare: 6/5 ore 17 / 13,4 km, 1110 / 950m urcare, 1108 / 950m coborare

 

 

Ziua 8: Arrivederci La Valle

Călătoria se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la stație sau aeroport sau alte servicii precum cazare în altă parte din Italia.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020