O mica pauza in Apulia Charme

Bike tour 6 zile/5 nopti/4 trasee

 
Transport (ITSB016)
Oferta Speciala
*de la
 
800
pret/pers/pachet

Plimbările sunt în mare parte de-a lungul benzilor de țară asfaltate și a drumurilor secundare cu puțin trafic, însă uneori trebuie să călătoriți pe drumuri mai mari traficate atunci când vă apropiați și călăriți în orașele mai mari.

 

Pretul include:

-5 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-5 Mic dejun

-Transfer de bagaje ZIUA 2 - ZIUA 5

-Livrare de biciclete la Lecce, asigurare de furt și colectare de la Lecce

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Închirieri biciclete

-Călătoriți la Lecce și înapoi la aeroport

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Ajunși în Lecce, în Apulia

Ajungeți la capodopera barocă din sudul Italiei: Lecce are un centru istoric minunat (centro storico), unde puteți petrece cu ușurință o zi explorând ușile sale pitorești și descoperind comoara sa: arhitectura și bisericile baroce. Acest oraș minunat vă va fermeca cu țara sa atractivă, litoralul și orașele mici din apropiere.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Lecce la Gallipoli (49 km)

Călătoria de astăzi ești tu și natura. Pedalează pe câmpul plat, un măslin ocazional, păduri de pini și dune de nisip. Morfemarea naturală a peisajului este spectaculoasă, mai ales că această zonă este foarte locuită. Treceți de turnurile antice de ceasuri de pe litoral când vă apropiați de orașul medieval de pescuit Gallipoli, izbucnit de viață.

Provocare: 4.5 ore, 49 km, 200m ascensiune, 140m coborare

 

 

Ziua 3: De la Gallipoli la S. M. di Leuca (51 km)

Un drum de coastă te duce în cel mai sudic punct al Puglia, care împarte Mările Ionice și Adriatice. Dar mai întâi, înotați-vă în apele turcoaz din paradis, pe plaja Torre del Pizzo și culcați-vă pe nisipurile albe fine. Apoi continuați spre sud până la Santa Maria di Leuca, un sat magnific de plaje fantastice și conace pline de sălbăticie, sălbatice, pline de culoare.

Provocare: 4,5 ore, 51 km, 200m ascensiune, 170m coborare

 

 

Ziua 4: De la Santa Maria di Leuca la Otranto (51,5 km)

Revelați-vă în briza mării în timp ce mergeți pe traseul costier ridicat, îndreptându-vă drumul de-a lungul coamelor blânde și ondulate ale stâncilor. Vederile fenomenale te vor face să te simți parte a unei caracteristici speciale pentru ciclismul National Geographic. Opriți-vă pentru a vedea o peșteră spectaculoasă, Grotta Zinzulusa, și apoi mai departe spre Otranto, un oraș port greco-roman, frecventat de comercianți și căutători de emoții.

Provocare: 3 ore, 51,5 km, 520 m ascensiune, 530 m coborare

 

 

Ziua 5: De la Otranto la Lecce (52,5 km)

Astăzi vizitați Lacurile Alimini care se desfășoară paralel cu marea. Parcurgeți-vă în mediul rural Salento grecesc, unde urmele fostelor colonii sunt încă prezente în dialect, bucătărie și stil luminos de arhitectură. Albii strălucesc împotriva albastrului euforic al mării. Ajunși în Lecce, un oraș strălucit, plin de palate minunate și o comoară care te va fascina.

Provocare: 4,5 ore, 52,5 km, ascensiune 120 m, coborâre 90 m

 

 

Ziua 6: Arrivederci Lecce!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Este posibil să fi rezervat nopți suplimentare în Lecce sau un transfer la aeroport.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020