Calea Sf. Iacob - ciclism ușor

Bike Tour 10 zile/9 nopti/8 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
936
pret/pers/pachet/sejur

Itinerarul nostru urmează traseul clasic al pelerinilor de la León, unde vei porni de la ușa Catedralei Gotice. Tururi zilnice cu bicicleta de 27 km până la 55 km vă duc prin peisaje în continuă schimbare, luând în câmpii deschise și câmpuri de grâu din Castilia, pe dealurile verzi rulante și podgoriile colorate dinGalicia. Monumente istorice splendide, sate fermecătoare autentice, gastronomie locală delicioasă și emoția de a participa la o călătorie împărtășită de milioane de-a lungul secolelor.

 

Pretul include:

-9 mic dejunuri și 4 mese

-transferuri de bagaje

-6 nopți cazare confort, 3 nopți cazare standard

 

Pretul nu include:

-transfer de la / la aeroport

-bicicletă

-supliment de călător solo pentru închiriere de biciclete (dacă este rezervat prin S-Cape), care se aplică separat

 

Ziua 1: Sosire în León

De la aeroporturile din Valladolid, Oviedo sau Madrid, călătoriți cu transportul public în Léon. Sper să aveți timp să vizitați catedrala, o capodoperă a stilului gotic.

 

 

Ziua 2: De la León la Astorga (48 km)

După ce bicicletele de închiriere au fost livrate, testate și ajustate, începeți cu o plimbare blândă de 48 km prin câmpiile Castillei spre Astorga, un oraș de origine romană, unde Camino traversează Via de la Plata. În acest oraș fortificat, Gaudi a construit palatul arhiepiscopului în stil modernist.

Provocare: 48 km, 250 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: S. Martín del Camino, Spitalul de Órbigo

 

 

Ziua 3: De la Astorga la Molinaseca (49 km)

Încercarea bicicletelor și picioarelor în timp ce circulați de la Astorga (la 880 m altitudine) prin dealurile din zona Bierzo până la Cruz de Fierro (la aproape 1507 m altitudine) și apoi până în satul Molinaseca. Cea mai dezolantă zonă rurală a întregului Camino, dar există sate mici cu unele cafenele.

Provocare: 49 km, 850 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Cruz de Fierro

 

 

Ziua 4: De la Molinaseca la Villafranca del Bierzo (30 km)

O zi relaxantă de numai 30 km până la orașul Vilafranca del Bierzo. Pe drum treci prin Ponferrada, care a fost fondată și de romani, deoarece exploatau mine de cărbune în dealurile din apropiere. Cel mai impresionant monument istoric este, fără îndoială, Castelul Templier de 8000 de metri pătrați, construit în secolul al XII-lea. După Ponferrada, circulați printr-o zonă ondulată până la Villafranca del Bierzo, o cale importantă de poartă spre Galiția.

Provocare: 30 km, 260 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Ponferrada, Cacabelos

 

 

Ziua 5: De la Villafranca del Bierzo la O Cebreiro (29 km)

Astăzi, cea mai grea urcare a întregului Camin vă așteaptă în timp ce vă deplasați în Galizia; mai întâi de-a lungul vechiului drum național și apoi cu 6 km abrupt de-a lungul unui drum murdar până la Cebreiro (această secțiune poate fi evitată urmând vechiul drum național până la pasul Pedrafita și apoi urmează un drum asfaltat către Cebreiro). O Cebreiro este un sat remarcabil și emblematic, plin de legende și povești legate de Camino. Are o biserică romanică din secolul al XI-lea. Hotelul dvs. este chiar alături.

Provocare: 29 km, ascensiune 800 m

Satele de-a lungul drumului: Vega de Valcárcel, Las Herrerías

 

 

Ziua 6: De la O Cebreiro la Sarria (47 km)

Astăzi, începeți cu o ascensiune scurtă, dar următorii 35 km vor fi în mare parte coborâți prin păduri dense și pe un verde luxuriant rural. În drum, astăzi, întâlnești Mănăstirea Samos, care a fost fondată în secolul al VI-lea și a fost renovată continuu (în secolul al XVIII-lea pentru ultima oară).

Provocare: 47 km, 200 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Fonfría, Triacastela

 

 

Ziua 7: De la Sarria la Palas de Rei (52 km)

În această lungă zi veți realiza o urcare totală de 600 m, dar niciodată mai mult de 200m pe o singură urcare; adesea mai puțin. Peisajul este rural și distractiv; în continuă schimbare și cu o mulțime de sate, cafenele și restaurante unde puteți împărtăși experiențe cu colegii de pelerini. Pentru a ajunge la fermecătorul hotel rural pentru această seară, va trebui să faceți un mic ocol lângă Palas de Rei.

Provocare: 52 km, 600 m ascensiun

Satele de-a lungul drumului: Portomarín, Spitalul da Cruz

 

 

Ziua 8: De la Palas de Rei la Arzúa (31 km)

O zi blândă și ondulantă în timp ce circulați dintr-un sat în altul, toate s-au concentrat pe producția de jurnal și servicii pentru pelerini. Surprinzător: Castelul Pambre din secolul al XIV-lea, în mijlocul a ceea ce acum pare - nicăieri, ceea ce a fost un hite important în primele zile ale Camino. Din nou, ziua se încheie la un hotel rural foarte fermecător, într-un conac tipic galic; un așa numit Pazo.

Provocare: 31 km, 400 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Melide, Ribadixo da Baixo

 

 

Ziua 9: De la Arzúa la Santiago (40 km)

O zi „glorioasă” în timp ce vei ajunge în cele din urmă la „Puerta del Perdón” a catedralei din Santiago. Ruta standard merge prin aeroport și Monte del Gozo prin periferia orașului. Dacă preferi un traseu mai pitoresc, mergi cu bicicleta prin Touro (50 km).

Provocare: 40 km, ascensiune de 310 m

Satele de-a lungul drumului: A Rua, Lavacolla

 

 

Ziua 10: sfârșitul aranjamentului

După micul dejun se încheie turul cu bicicleta.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020