Sicilia, vulcani activi si insule

Bike tour 8 zile/7 nopti/3 trasee

 
Transport (ITSW051)
Oferta Speciala
*de la
 
760
pret/pers/pachet

Una dintre cele mai fascinante caracteristici ale Siciliei este juxtapunerea culorilor în continuă schimbare. Marea este o caracteristică predominantă, cu numeroase nuanțe de verde, turcoaz și albastru, contrastând puternic cu albul intens al satelor de pescuit și lava neagră a arhipelagului din Insulele Eoliene. Majoritatea insulelor sunt vulcani activi, dintre care vedem doar un mic sfat.

Muntele Etna, uriașul mereu prezent, cu putere, crește 3323 m nivel scăzut al mării. Aici există fluxuri de lavă antice, unde vegetația mediteraneană prosperă puternic, marcată de noile fluxuri de lavă întunecate și inerite care traversează laturile munților. Stâncile accidentate și crestele ascuțite de ras oferă o mare panoramă pentru ochii călătorului, la fel ca și satele mici construite ca cuiburile de vulturi pe versanții munților și pe verzi, precum și galbeni și maronii din succesiunea aparent infinită de câmpuri cultivate.

Aici, viața de zi cu zi trece încet, urmând ritmul anotimpurilor, toate puternic influențate de ritualurile și tradițiile vechi. Viața grea este făcută mai însorită de mâncarea și vinul sicilian excelent, care folosește multe legume proaspete pline de culori vii

Plimbările se desfășoară de-a lungul unor trasee bine trase, pe trasee inegale, pe cărări, pe trasee de catâri și pe unele drumuri asfaltate.

 

Pretul include:

-7 nopți în cameră dublă în hoteluri ** / ***, pensiuni și agriturismi cu mic dejun

-Transferuri de la Taormina la Pian Provenzano

-Transfer de la hotelul din Stromboli la portul Stromboli

-transport bagaje de la hotel la hotel

-hărți și descriere detaliată a itinerariului

-Asistență telefonică 24 ore

 

 

Pretul nu include:

-Impozite turistice

-Transferuri la locația de pornire și la locația de sosire a turului

-prânzuri și mese, dacă nu se specifică altfel.

-vizite și taxe de intrare - sfaturi

-cheltuieli personale

-posibile taxe de locuit

-tot ceea ce nu este menționat în secțiunea „inclus”.

 

 

 

 

Ziua 1: Ajunși în Lipari

Călătoria dvs. începe în Lipari, la care se poate ajunge cu hidrofilul din Milazzo, conectat la aeroportul din Catania prin tren sau autobuz. Casele albe și marea albastră cristalină a insulei îți vor străluci ziua: dacă vrei să descoperi frumusețile ei artistice, nu ratează Catedrala San Bartolomeo și Cloisterul Norman, cu majusculele sale decorate. Pe timp de noapte, vă puteți alătura vieții de noapte pline de viață a insulei cu o plimbare până la Marina Corta și puteți gusta niște pești grozavi însoțiți de delicioasele cape locale.

Vei sta la Lipari patru zile: poți alege în mod liber printre itinerariile indicate în zilele 2-4.

 

 

Ziua 2: Insula Lipari

 

OPȚIUNEA 1-Insula Lipari - vârful sudic și Monte Guardia, la 11 km

Acest itinerar duce la vârful sudic al Lipariului: veți urca pe Monte Guardia pentru a vă bucura de o priveliște frumoasă asupra insulei Vulcanilor, numită astfel de grecii antici, care credeau că Insula adăpostea forjele lui Vulcano.

 

OPȚIUNEA 2-Insula Lipari - de la Acquacalda la Canneto, la 5,5 km

De la Lipari veți ajunge pe plaja Acquacalda, pe malul nordic al insulei, cu o scurtă plimbare cu autobuzul. Vă puteți opri acolo pentru o baie înainte de a începe plimbarea pe o potecă abruptă care se înfășoară pe partea unei peșteri mari pomice, atingând aproape Muntele Pilato, admirând minunata priveliște a arhipelagului.

Vei coborî apoi spre plaja Canneto, de unde poți lua un autobuz înapoi spre Lipari.

 

 

Ziua 3: Insula Lipari - de la Quattropani de-a lungul coastei de vest (15 km)De la Lipari puteți ajunge la Quattropani cu o scurtă plimbare cu autobuzul: după o vizită la biserică, care oferă una dintre cele mai bune priveliști ale insulei, veți începe o plimbare variată care duce de-a lungul coastei prin sate vechi liniștite și fumarole, cu vederi frumoase pe Salina și Filicudi. Plimbarea se încheie la Terme di San Calogero, cele mai vechi izvoare din regiunea mediteraneană.

 

 

Ziua 4: Insula Lipari

 

OPȚIUNEA 1-Insula Lipari: Insula Vulcanilor, la 7 km

O plimbare pe Insula Vulcanilor, unde veți putea merge pe jos până la „Marele crater”: observați culoarea gălbuie, originată de fumul sulfuros pe care o emite și bucurați-vă de o priveliște minunată asupra întregului arcipelag. După plimbare, răsfățați-vă cu o baie cu noroi sulfuros!

 

OPȚIUNEA 2-Insula Lipari: Salina, 7,6 km

În această călătorie veți vizita Salina, satul în care a fost filmat filmul „Poștașul”. Vă puteți bucura de o scurtă, dar provocatoare plimbare din "semaforo" din satul Porto Rinella, prin arbustul mediteranean, răsplătindu-vă cu vederi panoramice asupra Filicudi și Alicudi.

 

 

Ziua 5: Stromboli și vulcanul său (8,3 - 14 km)

Această plimbare, printre cele mai frumoase din întreaga călătorie, duce la Vulcanul Stromboli. Vulcanul activ poate fi atins în mai multe moduri: puteți lua barca publică de zi sau rezerva una privată la Stromboli, unde veți putea admira impresionanta „Sciara del Fuoco”, erupția vulcanului. Dacă doriți, un ghid vulcanolog vă va escorta până în vârful muntelui, la 900 de metri pe nivelul mării, printr-o plimbare de cinci ore, limitată la 80 de persoane simultan.

Plimbarea până în vârful muntelui poate fi anulată sau limitată la scurt timp datorită activității vulcanului și a vremii. Din acest motiv, vă sugerăm să faceți turul cât mai devreme în timpul săptămânii, pentru a evita schimbările rapide generate de condițiile mării. În orice caz, nu există lumină publică în Stromboli și trebuie să vă amintiți să luați o lanternă cu dvs.

IMPORTANT: Excursia ghidată a Stromboli începe cu aproximativ 3 ore - cu 3 ore cu 30 de minute înainte de apusul soarelui, deci se schimbă în funcție de anotimpuri: vara pornesc în jurul orei 17.30-18.00, în octombrie în jurul orei 15.30. IMPORTANT: Trebuie să fie plătit pe spot. Punctul de întâlnire se află la sediul Magmatrek (compania care organizează excursia Stromboli), lângă biserica din San Vincenzo

 

 

Ziua 6: Taormina

Astăzi vei ajunge la Milazzo cu hidrofor, de la Stromboli. De acolo, veți lua un tren sau autobuz până la Taormina, un oraș plin de viață de care vă veți putea bucura toată ziua.

Cu siguranță nu va lipsi de atracții: vă puteți plimba prin grădinile Villa Comunale, puteți vizita catedrala sau Teatrul grec bine conservat. Chiar și să vă plimbați pe străzile înguste ale centrului vă vor dezvălui multe surprize, dintre care multe vă vor încânta gustul: vă sugerăm să încercați bucătăria locală, un amestec perfect între tradițiile culinare arabe, franceze și spaniole.

 

 

Ziua 7: Monte Etna (10 km)

După micul dejun, veți ajunge la Piano Provenzano cu transfer. De acolo, veți începe să mergeți printr-un itinerar ușor provocator, care vă va duce la gigantul, majestuos Muntele Etna. Plimbarea, de-a lungul versanților vulcanici, vă va duce la început prin vegetația luxuriantă, apoi prin curgeri de lavă vechi și noi, înainte de a întâlni peșteri de lavă. Veți avea, de asemenea, șansa de a gusta câteva gustări locale.

După-amiază, nu ratați unicul Gole dell'Alcantara, cu conformațiile sale stâncoase bizare, create de întâlnirea dintre lavă și apele reci de gheață ale pârâului care curge în defileu. Vei reveni la Taormina în jurul orei șase și jumătate după-amiază, la timp pentru a te bucura de ultima seară în oraș.

NOTĂ: Excursia pe muntele Etna este destul de ușoară, include și prânzul; preluarea de la hotelul din Taormina este la ora 9.00

 

 

Ziua 8: Arrivederci Taormina!

Pe parcursul zilei, un taxi vă va duce la gara Giarre sau la autogară, unde puteți lua trenul spre Catania și aeroport pentru zborul dvs. acasă. Excursia se încheie după micul dejun, dacă nu ai rezervat alte servicii.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020