Grecia de Nord: Olympus

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
575
pret/pers/pachet

Pentru toți cei care nu se tem de o provocare pe jos, oferim acest spectaculos drum de 7 zile până la cel mai înalt vârf al Greciei, Muntele Olympos. Acest munte mitic este cel mai înalt munte din Grecia, atingând aproape 3000 de metri. A fost cunoscută sub numele de scaunul lui Zeus și acasă la zeii greci.

Este un tur provocator de drumeții către unele dintre varfurile vârfurilor Olympos, unde aerul este limpede și unde veți experimenta peisaje și peisaje spectaculoase. La începutul și la sfârșitul turului, stai în satul de munte Litochoro într-un hotel confortabil, în timp ce în munte, înnoptarea ta este în cabane de munte.

Turul începe cu o ședere de 2 nopți în Litochoro, un sat plin de viață la poalele Muntelui. Olympos. În prima zi de drumeție te plimbi prin defileul Enipeas până la vechea mănăstire deteriorată Agios Dionysios. În dimineața următoare, începând de la mănăstire, veți merge pe jos prin pădure groasă de pin și, în cele din urmă, veți ajunge în zona alpină și veți admira priveliști superbe asupra defileului și a mării. Traseul dvs. continuă spre Skolio Summit la 2.911m și după ce coborâți de pe Summit, mergeți de-a lungul așa-numitei „Zonaria” pentru a ajunge la „Mousson” alpin. Vă continuați coborârea pe versanții estici până la noua cabană de munte Koromilia, unde stați peste noapte. În ultima ta zi de drumeție, mergi la o biserică de unde vei fi ridicat de un taxi și dus la Litochoro.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în baza pensiunii (*)

-Transfer Agios Dionysios Manastirea-Litochoro

-Transfer Mănăstirea Litochoro-Agios Dionysios

-Transfer Agios Konstantinos-Litochoro

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Carte rutieră detaliată și hărți de bază în engleză

-Piste GPS

(*) Tipul de cameră specificat NUMAI în zilele 1, 2 și 6. Ziua 3-5 se află în cămine

 

 

 

Pretul nu include:

-Zboruri și transport în comun

-Impozitele pentru turism

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Sfaturi și gratuități

-Cheltuieli personale precum alte mese, băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program

 

Ziua 1: Sosire la Litochoro

Sosire în Litochoro, un oraș pitoresc la poalele Muntelui. Olympos de unde cei mai mulți drumeți își încep provocarea spre Summit-uri. Timpul permis, puteți face o plimbare prin sat și puteți face ultimele pregătiri pentru drumeție începând de mâine.

 

 

Ziua 2: Plimbare până la Ag. Dionysios (9,6 km)

Astăzi te vei plimba de-a lungul râului Enipeas până la ruinele Mănăstirii Agios Dionysios. Plimbarea nu este lungă, dar implică o ascensiune de 900 de metri. Din cauza distanței scurte, există timp suficient pentru a face plimbarea și a vă bucura de peisaj. După plimbare, veți fi transferat cu taxiul de la Mănăstire la Litochoro.

Provocare: 4 ore, 9,6 km, ascensiune 900m, coborâre 350 m

 

 

Ziua 3: Plimbare până la coliba de munte „A” (8,8 km)

Veți fi transferat la Mănăstirea Agios Dionysios și veți merge de aici până la coliba de munte „A”. Treci pe frumoasa capelă a peșterii unde trăia călugărul Dionysios ca un asceț. Continuând acest traseu european E4 de-a lungul râului, treceți pe lângă mai multe bazine fluviale și traversați râul de multe ori prin poduri din lemn sau pietre de trecere. Prezența apei cristaline și diversele vederi fac ca această plimbare să fie foarte plină de satisfacții.

Provocare: 4 ore, 8,8 km, ascensiune 1300m, coborâre 90m

 

 

Ziua 4: De la coliba „A” prin vârfuri și Zonaria până la câmpia Mousson (11 km)

Aici este vorba! O ascensiune intensă printr-o zonă montană alpină până la vârful Skala (2866m). Din acest punct aveți o priveliște uluitoare asupra vârfului Mytikas (2918 m) și alpinistilor săi. Apoi peste o creastă până la punctul nostru cel mai înalt: vârful Skolio (2911m) unde vă puteți scrie numele în registru. Bucurați-vă de priveliști! Du-te de-a lungul Zonariei până pe Platoul Muselor, unde stai peste noapte în refugiul montan Kakkalos, care se află în vârfurile mai mici.

Provocare: 6 ore, 11 km, ascensiune 1230 m, coborâre 650 m

 

 

Ziua 5: De la câmpia Mousson până la cabana de munte Koromilia (10,5 km)

După călătoria solicitantă din zilele trecute, mersul de astăzi este mai ușor. Din Podișul Mușilor ajungeți în pasul Giosos și coborâți spre mica creastă „Lemos” („gât”). Cobori mai departe până ajungi din nou în zona împădurită. Coborâți încă mai departe pe cărări umbrite intercalate cu diverse priveliști, iar în cele din urmă ajungeți la refugiul Koromilia.

Provocare: 4 ore 45 min, 10,5 km, 55m ascensiune, 1675 coborâre

 

 

Ziua 6: De la Koromilia la Ag. Konstantinos și transfer Litochoro (4 km)

Din Koromilia cobori mai departe spre est, prin trasee forestiere, uneori abrupte. Între copaci aveți vederi frumoase asupra câmpiilor spre mare. Locul minunat de lângă pârâul Orlias este o invitație pentru o pauză. De la biserica din Ag. Konstantinos vei fi ridicat de un taxi și dus la Litochoro. Restul zilei vă puteți bucura de timp liber în sat sau coborâți la mare pentru o înot răcoritoare.

Provocare: 1 oră 45 min, 4 km, 735 coborâre

 

 

Ziua 7: Plecare

După micul dejun sfârșitul aranjamentului. Călătoriți la aeroportul din Salonic.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020