Plimbare prin Madeira

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
790
pret/pers/pachet

Grădinile botanice, aerul pur și un climat blând - printre altele - au făcut ca insula vulcanică din Madeira să fie aleasă din nou drept cea mai bună insulă a lumii în 2018. În timp ce sudul este aglomerat de turiști din întreaga lume, acest 8- Programul de plimbare de zi se concentrează pe sectorul nord-estic mai liniștit al insulei, cu interiorul său muntoasă, pădurile de lauri, levadas, stânci maiestuoase, sate fermecătoare, terenuri agricole și o coastă unică. O rețea excelentă de levadas (canale înguste de apă) face ca lanțurile montane înalte și râurile adânci să fie accesibile pentru călător. Vei merge, de asemenea, pe cărări înguste de țară și cărări vechi de catâri prin țara de scară mică, cu multe case albe împrăștiate. În această săptămână variată de mers pe jos, veți obține o impresie bună despre frumusețea pe care această insulă colorată o are de oferit. Rute de mers și terenuri: rutele de mers ale acestei călătorii urmează trasee și poteci nesfăcute, uneori de-a lungul levadasului, cu câteva secțiuni alunecoase ocazionale în zonele umbrite. Uneori, ei urmăresc piste cu suprafață sau drumuri asfaltate atunci când sunt inevitabile. De regulă, căile sunt prevăzute cu balustrade atunci când există stânci. Dacă vă temeți de o mare excursie, această călătorie NU ESTE RECOMANDĂTĂ.

 

Pretul include:

-7 nopți la hoteluri fermecătoare

-7 mic dejunuri

-Transferuri conform programului

-Pachet de informații detaliate, note de traseu, hărți și piese GPX

-Asistență telefonică 24/7 (personal de limbă engleză)

 

Pretul nu include:

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și mese nespecizate în itinerariu

-Taxa turistică

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, etc

 

Ziua 1: Sosire în Machico

Astăzi călătorești la Madeira. Un taxi vă va ridica și vă va duce la primul hotel al acestui program, situat în Machico. Dacă ajungeți devreme, veți avea șansa să vă relaxați la piscină, să vă plimbați de-a lungul plajei sau să vă plimbați prin orașul tipic portughez Machico.

 

 

Ziua 2: Levada dos Maroços & Caniçal - Machico (15 km)

Celebrele levadas din Madeira sunt canale înguste de apă, iar insula se mândrește cu peste 1400 km. Un transfer de dimineață scurt a fost organizat pentru dumneavoastră, la Maroços. De acolo veți urma prima dvs. levada înapoi către Machico. Punctele de vedere ale golfului și Machico de la înălțime sunt în totalitate!

Provocare: 4,5 ore, 15 km, 150 m ascensiune, 400 m coborare

 

 

Ziua 3: Plimbare circulară în Ponta de São Lourenço (7 km)

Peninsula São Lourenço este o întâlnire obligatorie în Madeira. Datorită originii sale vulcanice formate în principal din bazalt, se spune că este cel mai uscat punct de pe insulă și veți observa că pe măsură ce începeți să mergeți spre acest spațiu magic, o rezervație naturală parțială protejată. Un transfer va fi aranjat pentru această dimineață și vă veți întoarce cu autobuzul public după-amiaza, cu excepția cazului în care ați aranjat un transfer de taxi pe cont propriu.

Provocare: 3 ore, 7 km, 350m ascensiune / coborare

 

 

Ziua 4: Machico - Porto da Cruz - Santana (15 km)

Traseul de astăzi este un pic solicitant, dar merită să mergi, dacă iei în considerare priveliștile uimitoare pe care le vei avea asupra coastei de nord. Un taxi vă va duce la începutul plimbării, între Machico și Caniçal. Începeți urmând Levada do Caniçal, în principal plat. În continuare, faceți o secțiune mai dificilă: mai întâi pe traseele de mizerie spre ocean, apoi pe o potecă minunată de-a lungul coastei. Punctul de vedere Boca do Risco este un loc bun pentru un picnic, înainte de a continua pe Vereda de Larano, o frumoasă potecă tăiată în stânci, pentru a ajunge la Porto da Cruz. Un taxi vă va ridica acolo și vă va duce la următoarea cazare, în Santana. Vei descoperi curând că Quinta do Furao este locul ideal pentru a uita de toate.

Provocare: 5,5-6 ore, 15 km, 400m ascensiune, coborare 750 m

 

 

Ziua 5: Levada do Furado (16 km)

Transfer de dimineață la Ribeiro Frio, unde începe plimbarea Levada do Furado. De la bun început, vei simți că mergi într-o pădure de basm: pădurea de lauri din Madeira, un site de patrimoniu UNESCO. Traseul este în principal plat de-a lungul levada, dar câștigi altitudine treptat (potecă mai târziu protejată de o balustradă), permițând vederi maiestuoase asupra coastei și pădurii de laur care acoperă canioanele și dealurile Madeira. Odată ajuns în Portela, puteți lua un taxi (nu este inclus) sau continua pe o cale pietruită (uneori, alunecoasă) către Porto da Cruz. Încă o dată, un taxi vă va duce la Santana după plimbare

Provocare: 5 + 2 ore, 16 km, ascensiune 370m, coborâre 875m

 

 

Ziua 6: Caldeirão Verde (13 km)

Parque Florestal das Queimadas va fi punctul de plecare pentru traseul de astăzi, iar taxiul vă va lăsa acolo dimineața. Prima oprire: un bar confortabil în interiorul unei case tipice Madeiran! Vei urma Levada do Caldeirão Verde pentru a ajunge la cascada, apoi îți vei retrage pașii și vei face o ocolire către satul Ilha, unde taxiul te va ridica după-amiaza. Amintiți-vă să aduceți o torță și dovezi de apă pe această plimbare! Deși veți merge pe faleze, calea este protejată de balustrade.

Provocare: 5 ore, 13km, 70m ascensiune, 600m coborare

 

 

Ziua 7: Santana - Arco de São Jorge: Caminho Real (13 km)

Pentru ultima rută, veți parcurge o parte din Caminho Real care, cu o distanță totală de 182 km, înconjoară complet insula Madeira, legând principalele porturi și sate. Începând din Santana, astăzi veți parcurge o serie de ruine, peisaje, sate și tradiții la fiecare Arco de São Jorge. Un taxi vă va duce înapoi la hotelul dvs. din Santana.

Provocare: 6-6,5 ore, 13 km, ascensiune 550 m, coborâre 900 m

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Aranjamentul dvs. se încheie astăzi după micul dejun. Un transfer înapoi la aeroport este inclus, așa că nu uitați să vă oferiți toate detaliile zborului în avans.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020