Excursie in Menorca

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
905
pret/pers/pachet

Menorca este cea mai verde și autentică dintre Insulele Baleare și locul perfect pentru a face cunoștință cu adevărata frumusețe a vieții în Marea Mediterană: golfuri albastre profunde, plaje cu nisip alb, stânci spectaculoase, dealuri rulante, terenuri agricole liniștite, orașe istorice și porturi pline. de bărci minuscule și restaurante cu fructe de mare. Vei urma Camí dels Cavalls, o potecă de călăreți stabilită cu mult timp în urmă de coloniștii englezi, care a fost recent marcată ca o cale de mers pe distanțe lungi.

Călătoria dvs. începe și se încheie în capitala Mahón (scris și Maó), o bază convenabilă pentru călătoriile ușoare către Menorca. În fiecare zi, parcurgeți o secțiune a traseului care înconjoară insula. Cu ajutorul transferurilor de taxi, veți parcurge cele mai bune rute și veți omite părțile mai puțin interesante. Începeți să mergeți spre nord în Parcul Natural S'Albufera, apoi de-a lungul coastei pentru a ajunge la Cape Favaritx și satul pescăresc Fornells. Următoarele zile, plimbările vă vor trece pe lângă peisaje variate: turnuri de veghe enorme, stânci abrupte, livezi pașnice, structuri preistorice bizare. Pe măsură ce pășești, vei veni să apreciezi frumusețea naturală a insulei și să înțelegi de ce Menorca a fost declarată rezervație a biosferei UNESCO în 1993. Viața vegetală intr-un mod extrem de variat te înconjoară, în timp ce te plimbi de la plajă la plajă și sat în sat. La mijlocul săptămânii, vă aduce în Ciutadela portul prietenos. Apoi mergi mai departe, de-a lungul coastei sudice mai aglomerate. Traversând râurile adânci și pădurile mediteraneene, turul tău se încheie la întoarcerea în capitala Mahón.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare pe bază de pat și mic dejun

-O cină

-Transport de bagaje în zilele 2,3, 5 și 7

-Transfer în funcție de program, din zilele 2, 3, 4, 6 (după-amiaza) și 7

-Note de călătorie cu descrieri și hărți detaliate ale rutei

-Asistență telefonică 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Zboruri și transferuri

-Prânzuri și mese

-Impozite turistice pentru oraș

-transfer de autobuz public în ziua 5 (după-amiaza), ziua 6 (dimineața) și ziua 7 (dimineața)

-Cheltuieli personale, cum ar fi băuturi, apeluri telefonice, transferuri etc

-Orice elemente care nu sunt menționate în mod specific în program

 

Ziua 1: Sosire în Mahón

Sosire pe Menorca, unde vă stați la unitatea de cazare din capitala Mahón. Acest port minunat face o bază ideală pentru introducerea dvs. în insulă, cu istoria sa interesantă de ocupație de către englezi, francezi și spanioli. Centrul atmosferic al orașului include un amestec interesant de stiluri arhitecturale, cu case și monumente impunătoare, precum Teatre Principal și bisericile din San Francesc și Santa María

Provocare: Călătorie în Menorca.

 

 

Ziua 2: De la Es Grau la Port d'Addaia (19 km)

Începeți cu un scurt transfer către satul pescăresc Es Grau, chiar în afara Parcului Natural S'Albufera. Aici ridicați Cami de Cavalls, care vă conduce prin mlaștini și zone de dună din jurul unui lac enorm de apă dulce. Odată trecut de Capul Favaritx, peisajul devine mai abrupt și mai stâncos. Singurul strop de culoare din acest peisaj nebunesc sunt florile roz strălucitoare ale Carpobrotusului. Traversând mlaștinile cu apă sărată, ajungeți în orașul de vacanță Port d'Addaia. Transfer scurt la următoarea cazare, în cel mai nordic sat pescăresc Menorca.

Provocare: 5,5-6 ore, 19 km, ascensiune / coborâre 350 m.

 

 

Ziua 3: De la Fornells la Cala S'Alocs (17 km)

Transfer de taxi la Cap de Cavalleria, unde ridicați Camí dels Cavalls pentru o plimbare pe coasta aspră, izolată, a celei mai muntoase zone a insulei. Terenul alternează între stâncile stâncoase și mlaștinile joase și străbate pădurile mediteraneene, care adăpostesc o varietate de păsări. Pe parcurs, vă puteți opri pentru o odihnă la o cafenea de pe plajă, înainte de a ajunge la Cala S’Alocs, unde veți fi întâmpinați pentru transferul la cazare.

Provocare: 5,5 - 6 ore, 17 km, 350 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 4: Cala S'Alocs spre Cala Morell (14 km)

Astăzi te plimbi de la Platja Cala Pilar printr-un peisaj mai plat cu terenuri agricole deschise. Aici, brânza locală „Queso de Mahón” se prepară pe fermele vechi datând din secolele XVII și XVIII. O zi și o oră relativ ușoară în această după-amiază pentru a vă relaxa la cazare.

Provocare: 4 ore, 14 km, 200 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 5: De la Cala Morell la Cales Piques (19 km)

Traseul de astăzi începe în Cala Morell și te duce într-o zonă punctată cu locuințe antice din perioada taalaotică. Înconjurat de plante tipice mediteraneene - rozmarin, piatră de mușețel și mușețel - vă îndreptați spre un platou de calcar uscat, unde vântul tramuntana bate continuu și câmpurile sunt protejate de pereți înalți. Nicio casă modernă la vedere nu este doar „barracas”, ciudate structuri piramidale din timpurile preistorice. Traseul dvs. se termină în Cales Piques, unde prindeți un autobuz (sau, eventual, continuați pe jos) spre drăguțul oraș port Ciutadella.

Provocare: 6 ore, 19 km, 250 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 6: De la Son Xoriguer la Cala Galdana (14 km)

Transfer scurt la Son Xoriguer, pentru a vă continua drumul pe coastă. Peisajul de aici este în principal plat și vă plimbați prin păduri de stejari perenă, brazi și măslini sălbatici, trecând prin golfuri superbe precum Platges de Son Saura sau Cala en Turqueta. Mai târziu, terenul devine mai accidentat și traversezi râuri adânci în drum spre satul de coastă Cala Galdana.

Provocare: 4.5 ore, 14 km, 250 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 7: Plimbare circulară din Cala Galdana (17 km)

Ultima plimbare a programului tău te duce printr-un lemn de stejar cu rămășițe de antice cuptoare de cretă până pe platoul Migjorn, care este casa speciilor mediteraneene, țestoasa Hermann (Testudo hernanni). La Platjas de Binigaus, părăsiți Camí dels Cavalls și urmați calea de coastă („El Litoral”) înapoi spre Cala Mitjani. Transfer privat la hotelul dvs. din Mahón

Provocare: 4.5 ore, 17 km, 350 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Programul dvs. de mers se încheie astăzi după micul dejun. Plecare din aeroportul Mahón.

Provocare: Călătoriți acasă din Menorca.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020