Camiño dos Faros: Farul drum-8 zile

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
674
pret/pers/pachet

Originea traseului Camiño dos Faros a fost o inițiativă privată a 4 prieteni care doreau să conecteze toate farurile din Costa da Morte, în coasta de nord-vest a Spaniei, între Malpica și Finisterre. Obiectivul lor principal a fost să rămână cât mai aproape de coastă, ceea ce înseamnă că urmați trasee mici și poteci de-a lungul stâncilor absolut uimitoare și plaje foarte lungi și nisipoase, care sunt aproape goale chiar și în timpul sezonului înalt, deoarece nu le puteți ajunge cu ușurință cu mașina iar marea este periculoasă pentru înot. Dar Camiño dos Faros este adesea destul de expus, deci total impropriu pentru persoanele care suferă de vertij. Pescarii galleci sunt specializați în pești și pești de coajă, care sunt greu de captat și trăiesc adesea la poalele stâncilor. Deci, dacă sunt instruiți să urmeze aceste căi, aceasta nu înseamnă că sunteți. Ai nevoie de picioare ferme, ochi buni și să fii în mod rezonabil pentru a face acest traseu. Prin urmare, S-cape a redus etapele zilnice prin adăugarea transferurilor de taxi și descrierea comenzilor rapide pentru a evita „bucle prostești” sau întinderi care implică multă ascensiune și coborâre.

 

Pretul include:

-Cazare pentru 7 nopți în hoteluri rurale confortabile și hoteluri moderne de 3 stele

-Toate micul dejun

-2 mese (zilele 6 și 7)

-Transferuri așa cum este detaliat în program

-Transport bagaje

-Hărți detaliate și note de rută în engleză

-Asistență telefonică 24 de ore

 

Pretul nu include:

-Zboruri

-Asigurare de calatorie

-5 mese

-prânzuri. Puteți cumpăra provizioane în orașe, să comandați prânzuri la pachet la hoteluri sau să luați masa la restaurante pe parcurs

-Cheltuieli personale, cum ar fi băuturi, sfaturi, etc.

 

Ziua 1: Sosire la Malpica de Bergantiños

Sosire la Malpica de Bergantiños. Deși nu este un oraș foarte pitoresc, este poziția aproape de A Coruña, iar disponibilitatea de pește proaspăt permite o alegere largă în restaurantele bune.

 

 

Ziua 2: De la Malpica la Barizo (13,2 km)

În timpul primei plimbări de la ușa hotelului până la ușa hotelului, ajungeți direct în starea de spirit a Camiño dos Faros în timp ce urmăriți drumuri cu pietriș și drumuri mici, uneori inegale și expuse de-a lungul coastei, trecând pe o plajă, o capelă și insulele Sisargas. Traseul se încheie la ușa hotelului tău rural și litoral, lângă Barizo. Cina nu este inclusă, deoarece hotelul oferă doar meniuri „a la carte”. Și poate doriți să încercați restaurantul de alături, „As Garzas”, premiat cu 1 stea Michelin în 2018 (dar nu uitați să rezervați în avans)

Lungime: 13,2 km, 430 ascensiune, 420 coborâre; 4,5 - 5 ore

750 m în plus la bar în Bario pentru transfer înapoi la Malpica

 

 

Ziua 3: Circular de la Barizo via Faro Nariga (16,2 km)

Astăzi te plimbi mai întâi spre Faro Nariga, unul dintre cele mai faimoase faruri din Costa da Morte, deși, sau poate pentru că, este o clădire modernă. După far, continuați până la frumoasa plajă din Niñons, unde comandați un taxi sau începeți traseul de întoarcere pe drumuri cu pietriș care dau acces la un parc modern de vânt.

Lungime: 16,2 km, 720 ascensiune / coborare; 6,5 - 7 ore

Alte optiuni:

-13,4 și 600m în sus / jos; 5,5 -6 ore dacă luați scurtături

-8,2 km și 445 de ascensiune și 455 m în sus / jos; 3,5 ore, dacă comandați un taxi pe plaja Niñons

 

 

Ziua 4: De la Roncudo la Ponteceso (17,9 km sau 15,8 km)

Pentru a evita o întindere lungă de potecă costieră abruptă printr-o vastă zonă goală, un taxi vă va duce dimineața până la micuțul cătun al Roncudo. De acolo, fie urmați Camiño pe potecile șerpuite până la pelerina O Roncudo, după care nu există nicio alternativă pentru o bandă asfaltată de 3 km până când ajungeți în satul pescarilor din O Corme, sau luați o scurtătură către O Corme.

După pauză de cafea la O Corme, trebuie să alegeți din nou: între lungul spectaculos Camiño de-a lungul coastei cu unele părți expuse sau un traseu mai scurt, mai înalt, prin pădure umbroase, înainte de a ajunge pe platoul extins de nisip care separă gura râului de Ponteceso de Oceanul Atlantic. În cele din urmă, o porțiune lungă de traseu SANDY înainte de a ajunge la Ponteceso și un taxi vă va duce la hotelul dvs. modern pe plajă din Laxe.

Traseul scăzut (CdF): 17,9 km, 545 de urcare și 645 de coborâre; 6,5 ore

Traseul înalt: 15,8 km, 440 m în urcare, 540 m coborare

Dacă luați comanda rapidă dintre o Roncudo și O Corme: cu 3,6 km mai puțin (posibil pe ambele rute), dar veți pierde mini farul O Roncudo și, de asemenea, 3,5 km de drum asfaltat

 

 

Ziua 5: De la Laxe la portul Camelle (15,8 km)

O frumoasă întindere de coastă și un deal abrupt separă Laxe de plaja mare de nisip din Traba. Dunele au fost încălcate de ocean în mai multe rânduri, creând astfel o zonă umedă cu lagune care sunt populare printre păsări. După o înot sau o masă la singurul bar-restaurant de-a lungul traseului de azi, urmați un vechi traseu de bou de coastă, care a fost literalmente sculptat în roca de granit sau vânt în jurul formațiunilor ciudate sculptate de vânt. În portul Camelle, un taxi te ridică pentru un transfer înapoi la Laxe, deoarece nu există niciun hotel în apropiere.

Lungime: 15,8 km, 510 m în urcare / coborâre; 5,5 ore

 

 

Ziua 6: De la Arou la Mourin (13,6 km)

Traseul nostru preferat, dar aproape de munte, pentru ziua de azi pornește din satul Arou și vă duce mai întâi de-a lungul a 2 porturi minuscule, care arată mai degrabă ca golfuri de contrabandiști, înainte de a urca în spatele celei mai înalte dune din Europa. Apoi vă așteaptă un peisaj cu adevărat sălbatic, pe măsură ce coborâți și traversați un lanț de mici plaje numite Praias deTrece. În sfârșit ajungeți la Cimitirul englezilor; un loc de înmormântare simbolic pentru a onora viața marinarilor și a pasagerilor care au murit în trei epave ale navelor s-a întâmplat în această coastă între 1883 și 1893. Ultimii kilometri sunt ușori în timp ce mergeți pe un drum cu pietriș pentru o perioadă (luând unele scurtături aproape de coastă uneori) înainte să te îndrepți în pădure și să mergi până la ușa hotelului tău rural Do Cotariño, unde vei lua și cina în seara asta.

NOTĂ: Pentru cei care se tem de înălțimi SAU în zilele cu vânt puternic, există o rută alternativă înaltă care începe în apropiere de Sta Mariña, care oferă priveliștea peste Praia do Trece înainte de a ajunge la cimitir

Lungime: 13,6 km, 415 m ascensiune și 375 m coborâre, 5-6 ore

 

 

Ziua 7: De la Mourin la Camariñas (13 km)

Când vă întoarceți pe coastă de la Mourin, veți fi surprins de locația dramatică a celui mai impunător far de pe traseu: Cabo Vilán, de asemenea primul far electrificat al Spaniei. Puteți vizita casa (acum deține un centru și o cafenea pentru vizitatori) înainte de a continua de-a lungul coastei, pe lângă o fabrică de pește modernă și o capelă situată pe un deal deasupra Camariñas. Traseul de astăzi este relativ scurt, ceea ce vă permite să luați un prânz mai lung la restaurantul Arnelo din Camariñas. Arhitectura satului tradițional a suferit de modernitate, dar găzduiește un mic muzeu dedicat dantelelor artizanale tipice din Camariñas. După prânz, mergeți înapoi la Do Cotariño sau comandați un taxi când este timpul să vă întoarceți la cină.

Lungime: 13 km, 335m urcare / coborâre 4-4,5 ore

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

După micul dejun, un taxi vă va duce la Vimianzo, unde puteți ajunge cu autobuzul către Coruña sau spre Santiago.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020