Coasta Siciliei si temple

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSB140)
Oferta Speciala
*de la
 
755
pret/pers/pachet

Ciclând încet prin coasta de vest a Siciliei, vei putea aprecia contrastele vii și istoria extraordinară. Această regiune oferă o paletă completă de culori: alb luminiscent în tigăile de sare, cerul albastru profund, apele smaralde pentru scăldat și câmpurile pline de verzi și galbeni. Pe masă o succesiune de specialități de udare a gurii nu te va dezamăgi. Orașele sunt pline de viață și aglomerate, în timp ce mediul rural este liniștit și pașnic. Unele zile sunt de scurtă durată, lăsându-vă destul timp pentru a vă relaxa și explora în ritmul propriu.

Plimbările sunt în mare parte de-a lungul benzilor de țară asfaltate și a drumurilor secundare cu puțin trafic, însă uneori trebuie să circulați pe drumuri mai aglomerate când vă apropiați și intrați în orașele mai mari.

 

Pretul include:

-6 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-6 Mic dejunuri

-1 Cina

-Asigurarea furtului de biciclete și colecția de biciclete din Trapani

-Persoane și transfer de biciclete de la Marsala la Contrada Casazze (+ bagaje la Buseto Palizzolo) în ziua 3

-Transfer de bagaje de la Buseto Palizzolo la Trapani în ziua 5

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Închirieri biciclete

-Cască

-Călătoriți la Marsala și din Trapani

-Trenuri, bărci de autobuz oriunde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

Ziua 1: Ajunși în Marsala

Ajungeți în orașul de unde vine vinul Marsala și petreceți după-amiaza amestecându-vă cu localnicii în timp ce se plimbă pe străduțele pietruite de marmură de la o piață la alta, discutând și admirând numeroasele biserici impunătoare baroce.

 

 

Ziua 2: Plimbare cu bucla de coastă până la tigaile de sare Marsala (22,7 km)

Îndreptați-vă spre nord de-a lungul coastei spre spectaculoase apartamente de sare Inversa, un petic de lacuri de coastă superficiale, aliniate cu vechi mori de vânt și adăpostind multe păsări migratoare și un mic muzeu al sării.

Provocare: 22,7 km, ascensiune 30 m, coborâre 30 m

 

 

Ziua 3: Plimbare Marsala spre Buseto Palizzolo (41,2 km, 52,1 km)

Lăsând în urmă orașele aglomerate de pe malul mării, urcând treptat printr-o succesiune de pășuni și câmpuri rulate de grâu care se balansează ușor în vânt. Această largă populație, vastă întindere de natură frumoasă punctată cu vechile case de ferme care se sfărâmă este o bucurie pentru ochi și un palet de culori contrastante care se schimbă în fiecare anotimp. Primăvara este coaptă cu grâul verde luxuriant care devine galben bronz vara, apoi ocru și maroniu pe măsură ce câmpurile sunt arate.

Destinatia noastra pentru urmatoarele 2 nopti este o ferma mica administrata de o familie care serveste specialitati siciliene cultivate acasa si provenite local, pregatite de mama.

Provocare: 41,2 / 52,1 km, ascensiune 480 / 620m, coborâre 300 / 300m

 

 

Ziua 4: templul grecesc din Segesta plimbare cu bucla (15,6 km, 34 km)

Conturând delicatele coline rulante, se îndreaptă spre situl arheologic al orașului vechi Elimian Segesta, unde, cocoțat în vârful unui deal cu vedere la un canion adânc, un neobișnuit bine păstrat, deși neterminat din secolul al V-lea î.Hr., Doric se află în plină glorie. O plimbare plăcută pe deal, de-a lungul unei serii de clădiri care datează din diferite vârste, te duce la teatrul grecesc vechi, sculptat într-o scobă naturală. Extindeți călătoria zilei la izvoarele termale locale pentru o baie sau întoarceți-vă la fermă pentru a vă relaxa lângă piscina în aer liber.

Provocare: 15,6 / 34 km, ascensiune 120 / 330m, coborâre 120 / 300m

 

 

Ziua 5: Plimbare cu Buseto Palizzolo spre Trapani (34,5 km)

Îndreptându-ne spre coastă, ne străbatem câteva coline, apoi coborâm spre orașul Trapani, unde petrecem 2 nopți. De-a lungul drumului, vezi cum se ridică deasupra vechiului oraș Erice despre care se spune că a fost fondat de troieni exilați. Acesta a fost, de asemenea, un sit religios important și un templu celebru dedicat Afroditei venus în vremea romană se presupune că se afla aici. Petreceți după-amiaza amestecându-vă cu localnicii care se bucură de plimbare și oamenii care urmăresc prin centrul istoric pietonal sau vă îndreptați spre Erice prin telecabina.

Provocare: 34,5 km, 260m ascensiune, 450m coborare

 

 

Ziua 6: plimbare cu bucla din Insula Favignana (23,8 km)

În această dimineață, o scurtă plimbare cu barca vă duce spre Insula Favignana, cea mai mare dintre cele 3 Insule Egiene, aflată la 7 km de coasta de vest a Siciliei și cunoscută pentru tradiția sa de pescuit ton. Este o încântare să mergi cu bicicleta pe drumurile plate de coastă, mărginite de marea primitoare de culoare turcoaz. Opriți-vă pentru o baie în una dintre numeroasele golfuri și golfuri retrase și bucurați-vă de ritmul lent al vieții pe care oamenii îl urmăresc pe piața satului.

Provocare: 23,8 km, 40m ascensiune, 40m coborare

 

 

Ziua 7: Arrivederci Trapani!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, dacă nu ai rezervat nopți suplimentare în Lecce.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020