Lombardy Como si Lacurile Lugano

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW020)
Oferta Speciala
*de la
 
945
pret/pers/pachet

Straddling Lombardy și Piedmont, marile lacuri din nordul Italiei au fost o destinație de vacanță populară încă din epoca romană, evidențiată de o serie de vile fastuoase și grădini somptuoase care aliniază țărmurile. Departe de centrele de vacanță bogate este o sărbătoare a traseelor ​​de mers care explorează văile împădurite, vârfurile montane și satele tradiționale care și-au păstrat caracterul unic. Vechile trasee care traversează munții de pe partea de vest a lacului Como, folosite chiar și astăzi de către localnicii pentru a ajunge pe pășunile alpine numite „Monti” („Munt” în dialectul local) au fost transformate într-o serie de trasee marcate. oferind vederi excepționale. În această săptămână, programul de mers pe jos scoate în evidență Lacul Como și Lacul Lugano într-un cadru flexibil, cu o selecție de plimbări de lungimi variate și dificultăți de a alege de-a lungul Monti Lariani (Lario fiind numele vechi al Lacului Como). Cu cazare la hoteluri mici administrate de familii, există o oportunitate amplă de a experimenta bucătăria regională excelentă, permițând o apreciere completă a zonei. Plimbările sunt de-a lungul căilor bine călcate, trasee forestiere nu întotdeauna bine marcate, poteci pietruite și secțiuni mici pe benzile de țară mici.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-Transfer privat de la Menaggio la Cavargna + bagaj la Porlezza în ziua 6

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Menaggio și din Porlezza

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire pe Menaggio, lacul Como

La sosirea în orașul Menaggio, pe malul lacului Como, pe malul lacului Como, faceți drum spre hotel. Restul zilei este liber să exploreze orașul și să privească priveliștile munților accidentate de peste lac. În următoarele zile, fă-ți timp să explorezi orașele mici, punctele de vedere, pădurile de pe ambele părți ale Lacului Como, grădinile frumoase ale Villa Carlotta din Tremezzo și Villa Melzi din Bellagio.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Varenna la Dervio (12,5 km)

Începeți călătoria cu o plimbare ușoară de încălzire pe partea lacului. După micul dejun, luați barca care traversează lacul spre Varenna. Urmând partea estică a lacului, luați „Sentiero del Viandante” (calea Călătorului) și experimentați un peisaj cultural bogat și străvechi, cu arhitectură tradițională și priveliști deosebite asupra lacului Como și a munților din jur.

Chiar deasupra localității Varenna, faceți un scurt ocol pentru a vizita castelul din Vezio. Se merită!

Întoarcerea la Menaggio cu barca.

Provocare: 5 ore, 12,5 km, 937 m ascensiune, 924 m coborare

 

 

Ziua 3: selectarea plimbărilor (14,5 km, 20 km, 6,5 km)

 

Plimbarea A: Rezervația naturală Val Sanagra

O plimbare în buclă care începe în Menaggio vă duce la Val Sanagra, o vale îngustă de-a lungul pârâului care traversează Menaggio și se varsă în Lacul Como.

Itinerarul urcă pe pârâu pentru a ajunge la Sass Corbee, unul dintre cele mai superbe puncte ale întregii văi. Este o stâncă înaltă și abruptă pe unul dintre cele mai înguste puncte ale defileului sculptate de râu. Din Sass Corbee urcați de-a lungul pârtiei pentru a ajunge la Monti Madri, un vechi locuit de unde aveți o vedere largă asupra văii și a vârfurilor din jurul ei. Traseul trece și prin Barna, un sat tipic din zonă care își păstrează stilul arhitectural.

 

Plimbarea B - Esino Lario până la Rifugio Bietti și Buzzi

Luați bacul de la Menaggio la Varenna de unde luați un autobuz local sau un taxi pentru a începe plimbarea în Esino Lario. De la WP16 vă veți bucura de panorame superbe în timp ce itinerariul trece prin Parcul Regional al Grignei de Nord (Grigna Settentrionale). „Grigna” este un teren deosebit care domină Lacul Lecco. Acest lanț foarte special de munte are o orografie unică, cu culme spectaculoase și laturi abrupte ale stâncii, care se precipită în văile strălucitoare adânc în stâncă.

Itinerarul vă duce la „Porta di Prada”, un arc de stâncă izbitor cauzat de eroziunea naturală a calcarului.

 

Plimbarea C - Bucla Breglia prin Monte Grona și Monte Bregagnino

Plimbarea începe în Breglia, un sat mic deasupra lui Menaggio accesibil cu autobuzul.

Calea ajunge la două dintre cele mai semnificative vârfuri ale părții de vest a lacului: Monte Grona și Monte Bregagnino. Din vârful Muntelui Grona (1.736m) aveți una dintre cele mai bune vederi ale Alpilor Pre; de aici puteți vedea cele trei lacuri (Como, Lugano și Pian), și vârfurile Monte Bregagno, Legnone, Pizzo di Gino, Grigne. În zilele senine, puteți vedea Alpii de la Monviso la Bernina.

Traseul trece de la Rifugio Menaggio, una dintre cele mai cunoscute colibe montane din zonă, situată pe o terasă naturală de unde aveți o vedere excepțională pe partea de sud a lacului Como.

Există trei moduri diferite de a ajunge în vârful Muntelui Grona de la Rifugio Menaggio, inclusiv o ascensiune alpină folosind „via ferrata”.

Provocare: 5/6 / 3,5 ore, 14,5 / 20 / 6,5 km, 696/1144/336 m ascensiune, 695/324/752 m coborare

 

 

Ziua 4: selectarea plimbărilor (14,5 km, 20 km, 6,5 km)

Astăzi te plimbi pe unul dintre traseele descrise în ziua 3.

 

 

Ziua 5: De la Menaggio la Rezzonico pe Antica Strada Regina (9 km)

Plimbare de dimineață pe Antica Strada Regina, un drum construit de vechii romani care se desfășoară de-a lungul lacului la o înălțime medie de 300m și care a legat valea Po cu țările din nordul Alpi. A fost o legătură rutieră importantă între Como și trecerile alpine.

Traseul vechi a fost folosit până la sfârșitul secolului 18, când a fost construit actualul drum al lacului. Această porțiune începe de la Menaggio și se desfășoară pe cărări pietruite către satul caracteristic Rezzonico. Vei fi încântat de privirile continue ale lacului și munților din jur. Din vârful dealului există vederi minunate asupra lacului și munților din jur. După plimbare reveniți la Menaggio cu autobuzul local.

Provocare: 3 ore, 9 km, 530 m ascensiune, 493 m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Cavargna la Porlezza (16,5 km)

Un transfer privat de dimineață vă duce în satul Cavargna de pe dealul de unde o urcare spectaculoasă vă duce la Biserica Sfântul Lucio, chiar la granița dintre Italia și Elveția. Treci prin Monti, un cătun tipic de munte, accesibil numai de o pistă de land rover. Coborând spre Molzano, treci pe lângă ziduri de munte foarte izbitoare și priveliști deschise atât lacul Como cât și lacul Lugano.

O potecă panoramică superb vă conduce prin păduri și pajiști de 1550 m până la Porlezza, situată la capătul de nord-est al lacului Lugano și foarte aproape de graniță. Această zonă rurală de plimbare și pădure cu vederi impunătoare este unul dintre punctele culminante ale zonei.

Provocare: 5 ore, 16,5 km, 698 m ascensiune, 1502 m coborare

 

 

Ziua 7: Plimbare de la San Salvatore la Morcote (10 km)

După micul dejun, luați un autobuz local către Lugano, de unde începe drumul zilei.

În Lugano luați telecabina spre vârful Monte San Salvatore. Aici o potecă de pădure te duce spre capătul peninsulei. Pe parcurs aveți vederi foarte frumoase asupra lacului și munților din jur. Este posibil să faceți un scurt ocol pentru a ajunge la Biserica barocă a Madonei dinOngero, unde veți fi copleșiți de priveliște.

La sfârșitul plimbării în Morcote, luați un autobuz spre Lugano, unde primiți autobuzul înapoi la Porlezza.

Provocare: 3 ore, 10 km, ascensiune 433m, coborâre 1039m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Porlezza!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun și vă luați rămas bun de la lacurile frumoase în timp ce plecați la aeroport cu transportul public, cu excepția cazului în care ați rezervat în prealabil un transfer privat la noi.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020