Excursie in Corfu si Paxos

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
990
pret/pers/pachet

Acest tur de mers pe jos autoguiat vă va arăta punctele culminante ale traseului Corfu, o potecă pe această insulă Ionică din Grecia, cu o frumusețe naturală spectaculoasă.

Explorați orașul Corfu, cu labirintul său de străzi aliniate cu cafenele alfresco, piețe și clădiri bizantine.

Acest tur de mers vă va duce la o altă insulă Ionică: Paxos. A rămas foarte autentic și pitoresc, cu arhitectură venețiană, plaje albe, ape albastre limpezi și vegetație lucioasă. La sfârșitul acestui turneu de plimbare te plimbi în mijlocul florilor sălbatice de pe panta Muntelui Pantokrator admirând priveliștile uimitoare asupra Albaniei. Veți întâlni sate mici uitate de timp, unde sunt servite mâncăruri și băuturi răcoritoare adevărate.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare pe bază de pensiune

-Toate transporturile și transferurile de bagaje în zilele de mers

-Transferuri către / de la aeroportul din Corfu

-Bilete de feribot de la Corfu la Paxos & v.v

-Asistență 24 de ore, la doar un telefon

-Descrierea detaliată a traseului și hărți în limba engleză și broșura „Walking on Paxos” de la Ian Bleaslade

 

Pretul nu include:

-Zboruri

-Transportul public Sinarades - Orașul Corfu

-(opțional) Bilet de barcă Moggonisi - Paxos Beach (aproximativ 5 €)

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Sfaturi și gratuități

-Cheltuieli personale, precum prânzuri, băuturi, apeluri telefonice etc.

-Orice element care nu este menționat în mod special în program

 

Ziua 1: Sosire pe Corfu

La sosirea pe aeroportul din Corfu vă transferăm cu taxiul în satul Messonghi. Situat pe coasta de est a Corfu, la 19 km sud de orașul Corfu, Messonghi este un fost sat de pescari liniștit, care are o plajă de nisip minunată și o atmosferă relaxată.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Issos la Mesoggi (16 km)

După micul dejun, veți fi transferat la începutul plimbării pe plaja Issos, în partea vestică a insulei, adiacentă Lagunei Korission. Această lagună de coastă este un refugiu pentru viața sălbatică. Egrete, terrapine și regiști pot fi văzute dacă ești liniștit. Din lagună vă îndreptați spre coasta de est, prin Chlomatiana, unde vă puteți bucura de vederi splendide de la biserică. Plimbarea dvs. se termină înapoi la hotelul dvs. din Messonghi.

Provocare: 5 ore, 16 km, 180m ascensiune, 180m coborare

 

 

Ziua 3: De-a lungul traseului Corfu din centrul Corfu (17 km)

Astăzi urmează traseul Corfu prin centrul Corfu. După micul dejun vă transferăm la Stronggyli unde vă alăturați traseului Corfu. O potecă plăcută pe jos te duce pe versanții Agii Deka, al doilea vârf cel mai înalt de pe Corfu (676m). Plimbare încântătoare pe cărări istorice umbrite prin sate tradiționale de munte. Odată ce ajungeți la Sinarades, prinzi un autobuz spre Orașul Corfu.

Orașul vechi Corfu este un sit al patrimoniului mondial format dintr-un amestec plin de arhitectură greacă, engleză, venețiană și italiană, toate dominate de impunătoarea fortăreață din secolul al XVI-lea. Străzi înguste, numeroase biserici frumoase și un muzeu arheologic excelent se îmbină pentru a face Corfu o încântare pentru toate simțurile.

Provocare: 6 ore, 17 km, 785m ascensiune, 700m coborare

 

 

Ziua 4: Orașul Corfu și călătorie la Paxos

Petreceți dimineața explorând străzile, piața și bisericile atractive ale orașului Corfu înainte de a prinde bacul către Paxos. Feribotul de trei ore de la Corfu vă duce la idila insulei grecești din Paxos, unde va aștepta un taxi care vă va duce la hotel.

Fără aeroport, Paxos a păstrat o atmosferă relaxată și fără griji. Acest lucru este evident imediat când ieșiți din feribotul din Gaios, capitala insulei pitorești. Coasta de est a Paxosului este formată din plaje de nisip și golfuri liniștite, în timp ce țărmul vestic este cu totul mai accidentat. O colecție este peșteri, stânci și arcade naturale. Între livezi de măslini și podgorii covor pământul.

 

 

Ziua 5: plimbare rotundă pe Paxos (10 km)

Plimbarea de astăzi este cea mai încântătoare călătorie prin Paxos, însoțită la fiecare pas de cântecul de cigaruri. De la hotel vă plimbați prin orașul fermecător Gaios în sus și prin sate autentice rurale. Apoi traversezi insula spre stâncile din vest și ajungi la Arcul Tripitos. Prin vechea capitală Ozia, coborâți pe coastă și traversați podul către insula Moggonisi. Din acest moment vă puteți întoarce la hotel cu barca sau pe jos.

Provocare: 3 ore, 10 km, 200m ascensiune, 200m coborare

 

 

Ziua 6: De la Paxos la Corfu și mergeți pe Corfu (12 km)

Transfer de la hotel la portul Gaios și pe barca Flying Dolphin în dimineața devreme de la Paxos la Corfu. Din orașul Corfu veți fi transferat la Rekini, unde vă începeți plimbarea de-a lungul piciorului Munților Pantokrator din Corfu de Nord. Urmând traseul Corfu încă o dată, te plimbi printr-o zonă din Corfu, care pare să fi uitat. Trasee pietruite liniștite, sate adormite, Corfu rural la maxim. Cei care se plimbă primăvara vor fi răsfățați de afișarea orhideelor ​​pe versanții Muntelui Pantokrator.

Provocare: 4 ore, 12 km, ascensiune 575m, coborare 220 m

 

 

Ziua 7: Plimbare pe Muntele Pantokrator (21,5 km)

Finalul de astăzi ne duce în șa Muntele Pantokrator pentru a vedea priveliști uimitoare asupra munților albanezi din apropiere. Satele pitorești antice, inclusiv vechea Perithie aproape abandonată, ne îndreaptă drumul în coborârea noastră spre vârful coastei nordice a Corfu, chiar la capătul traseului Corfu.

Provocare: 7 ore, 21,5 km, 400m ascensiune, coborâre 750m

 

 

Ziua 8: Plecare

Transfer la aeroport și plecare.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020