Via Francigena ultimii 100 de km de la Montefiascone la Roma

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW214)
Oferta Speciala
*de la
 
760
pret/pers/pachet

Traseul este destul de ușor datorită diferențelor mici de înălțime, chiar dacă pe drumuri neasfaltate. Unele plimbări sunt destul de lungi, dar pot fi scurtate dacă se solicită în avans.

Întregul itinerar este bine marcat de semnele oficiale ale Via Francigena (marcaje roșii albe și semn galben cu simbolul Pilgrim pe ea).

 

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-2 Cine

-2 Picnicuri

-Transfer de bagaje ZIUA 2 - ZIUA 7. * Transport de bagaje limitat la 1 bucată de persoană.

-Suplimentul se va aplica dacă este excedent. Livrarea bagajelor este garantată la 16:00.

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Montefiascone și de la Roma

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Ajunși în Montefiascone

Ajungeți la Montefiascone, curățat pe un deal cu vedere la lacul Bolsena. Acest oraș Papel are multe monumente medievale și biserici demne de vizitat

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Montefiascone la Viterbo (18 km)

Traseul de la Montefiascone este de-a lungul unei câmpii care împarte Lacul Bolsena de Munții Cimini.

Conturul dealurilor este uneori ușor și permite vederi largi pe întreg teritoriul. De-a lungul traseului nu există zone rezidențiale, dar există câteva fântâni vechi de băut. Ajunși în Viterbo și durează ceva timp pentru a vizita minunatul oraș vechi. Cina pe cont propriu într-unul dintre restaurantele din oraș.

Provocare: 6 ore, 18 km, 174 m ascensiune, 430 m coborare

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Viterbo la Vetralla (17 km)

În prima parte a itinerariului de astăzi veți explora drumurile goale etrusce, apoi vă veți scufunda în mediul rural etruscan. Nu există sate de-a lungul drumului către Vetralla.

Cina este inclusă la cazare în această seară.

Provocare: 6 ore, 17 km, ascensiune 288 m, coborâre 309 m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Vetralla la Sutri via Capranica (25,5 km)

Astăzi traseul este destul de lung. Din Vetralla mergi pe latura vulcanului, care în trecut a fost ocupat de craterul Lacului Vico. Continuați itinerariul pe teritoriul etruscan până ajungeți în satul minuscul Capranica. De aici mergi până la un defileu urmând cursul. Piesa este foarte izbitoare, dar uneori poate fi dificilă din cauza fluxului de apă.

În cele din urmă ajungeți la voi cazarea în Sutri unde vă puteți bucura de o cină frumoasă.

Provocare: 7 ore, 25,5 km, 469 m ascensiune, descărcare 475 m

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Sutri la Campagnano di Roma (24,5 km)

Prima secțiune a traseului se deplasează pe câmpuri până la Monterosi până când ajungeți la Monte Gelatowaterfalls, un parc unde vă puteți odihni și face o baie. Apoi mergi pe o stradă panoramică excavată care duce la ușile Campagnano.

Pentru a scurta mersul zilei, este posibil să aranjați un transfer de dimineață în pitorescul sat din Monterosi, de unde vă deplasați până la Campagnano di Roma.

Provocare: 7 ore, 24,5 km, urcare 376 m, coborâre 399 m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Campagnano la Isola Farnese (22 km)

Excursia zilei se desfășoară pe teritoriul rural. Itinerarul este destul de plat, cu drumuri murdare sau trasee de țară, cu doar un deal în partea finală. Va trebui să traversați un flux și acest lucru ar putea fi mai dificil doar în condiții particulare de curgere a apei.

Cina este pe cont propriu.

Provocare: 7 ore, 22 km, ascensiune 433 m, coborâre 604 m

 

 

Ziua 7: Plimbare sau călătorie la Roma cu transportul public (22 km)

După micul dejun, pornești pentru ultimul prag al pelerinajului tău din ziua modernă de-a lungul Via Francigena spre Roma - „Orașul etern”. Puteți alege să ajungeți la Roma cu mijloacele de transport în comun sau să vă plimbați spre Roma. O parte a plimbării către oraș este prin parcul Insugherata, o rezervație naturală frumoasă, la câțiva pași de orașul plin de viață. Când vă apropiați de orașul etern, vă puteți opri pentru o fotografie triumfătoare la Belvedere Monte Mario. De aici puteți vedea o copt a cupolei Sfântului Petru, înainte de a coborî spre oraș, pentru a ajunge în sfârșit la Piazza San Pietro, punctul tău de sfârșit și cel al multor pelerini de-a lungul secolelor.

Vei fi imediat fascinat de magnifica istorie, monumente și zone arheologice din Roma. Descoperiți restaurantele uimitoare și bucătăria tradițională din oraș. Dacă doriți să vă maximizați timpul în Roma este posibil să săriți cea mai mare parte a plimbării de astăzi, luând un autobuz și un tren local.

Provocare: ore, 22 km, ascensiune 360 ​​m, coborâre 450 m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Roma!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați pre-rezervat un plus în timpul nopții la Roma sau alte destinații din Italia.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020