Plimbare pe Coasta Ligurian si Cinque Terre

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSW010)
Oferta Speciala
*de la
 
810
pret/pers/pachet

Plimbările se desfășoară de-a lungul căilor bine marcate și ale pistelor de mule. Poate fi obositor mersul pe treptele de piatră de diferite dimensiuni. Luați trenul local pentru a ajunge și de la plimbări. Gospodarii parcului încearcă să mențină toate căile deschise pe tot parcursul anului, oricum ploile abundente și incendiile de vară pot provoca închiderea temporară a anumitor întinderi, așa că asigurați-vă că consultați biroul parcului.

 

Pretul include:

-6 nopți în hoteluri selectate

-6 Mic dejunuri

-Transfer de bagaje de la Monterosso la Bonassola în ziua 5

-Parc Cinque Terre Card + Tren 2 zile (ZIUA 3)

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Monterosso și de la Bonassola

-Trenuri, autobuze sau bărci acolo unde este necesar (cu excepția celor menționate în mod special)

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Taxe turistice

 

 

Ziua 1: Sosire în Monterosso al Mare

De îndată ce te-ai așezat în cazare, ieși afară și inspiră aerul incredibil de proaspăt și crocant al Mării Mediterane. După-amiaza puteți vizita centrul istoric Monterosso, iar seara, lăsați-vă toate simțurile să fie încântate în timp ce vă pregătiți pentru aventura dvs. fenomenală de mers.

 

 

Ziua 2: De la Monterosso la Colla di Gritta (9 km)

Astăzi vă îndreptați spre interior, pe lângă „Chiesa dei Cappucini”, către Colla di Gritta. Continuați pe creasta muntoasă grațioasă prin întinderi de păduri luxuriante, trecând peste Monte Molinelli, Monte Rossini, Muntenegru și Colla dei Bagari până ajungeți în Punta Mesco. Întoarceți-vă la Monterosso coborând o serie de cărări vechi de piatră captivante

Provocare: 4.5 ore, 9 km, ascensiune 690m, coborâre 696m

 

 

Ziua 3: Selectarea plimbărilor (10 km, 10 km, 7 km)

Astăzi aveți o pereche de itinerarii din care să alegeți. Ambele vă vor oferi vederi superbe ale peisajului tipic Cinque Terre.

Înainte de a pleca pentru plimbare, mergeți la Biroul de Informații despre Parc din gara Monterosso și colectați-vă cardul Cinque Terre.

 

Traseul A: Transfer la Soviore și mers înapoi la Monterosso prin Vernazza (10 km)

Pentru a evita o secțiune foarte abruptă la începutul zilei, puteți lua un taxi în Monterosso până la Mănăstirea Soviore. În caz contrar, puteți merge pe un vechi drum pietruit până la Soviore. Opriți-vă pentru o vizită și apoi, din Sanctuar mergeți pe drum asfaltat sau 1,5 km, apoi luați o frumoasă potecă panoramică care coboară ușor spre Madonna di Reggio. Continuați să mergeți pe o potecă de piatră în jos până la Vernazza și aici luați poteca de coastă spre Monterosso.

 

Traseul B: Corniglia-Volastra-Riomaggiore-Manarola (11 km)

Ajungeți la Corniglia cu trenul de la Monterosso și ajungeți în sat. Apoi mergi și urci drumul spre Volastra, care în sfârșit te va duce la Riomaggiore. După ce ajungeți la Riomaggiore, puteți lua un tren pentru a vă întoarce la Monterosso sau urmați faimosul „Via dell’Amore” pentru a ajunge la Manarola. La sfârșitul plimbării în Manarola, urcați cu trenul înapoi spre Monterosso.

 

Traseul C: Monterosso-Vernazza-Corniglia

Astăzi te plimbi pe poteca costală aglomerată care leagă cele cinci sate din Cinque Terre. Poteca contura linia de coastă, urcând și coborând și include niște scări din piatră care pot fi provocatoare. Traseul este simplu și ușor de urmat.

La sfârșitul plimbării, luați trenul înapoi spre Monterosso.

Provocare: 4/4/3 ore, 10/10/7 km, ascensiune 643/471 / 482m, coborâre 1098/448 / 404m

 

 

Ziua 4: Riomaggiore spre Portovenere pe potecă costieră sau interioară (13 km, 17 km)

Scriitorii Shelly și Byron s-au inspirat să viziteze Cinque Terre. Bucurați-vă de plimbarea zilei și de priveliștile cu adevărat spectaculoase de pe coasta fermecătoare, pitorească. Începeți în Riomaggiore și parcurgeți păduri de foioase pe o potecă care vă duce la panorama revigorantă a insulelor GulfofLa Spezia și în apropiere. Coborâți spre Portovenere pe poteci abrupte ocazionale.

Provocare: 4/5 ore, 13/17 km, urcare 723m, coborâre 774m

 

 

Ziua 5: Monterosso spre Bonassola via Levanto (10 km)

Urmați coasta de la Monterosso până la paradisul pictorului idilic din Levanto, mergând pe una dintre cele mai populare căi ale Cinque Terre. Levanto este situat în centrul unei văi fermecătoare înconjurată de dealuri verzi și natură necontaminată, merită vizita Capelei Sant’Andrea. Bucurați-vă de priveliștile spectaculoase de pe Cinque Terre și de pe Levante Ligure, aruncați o privire peste apele curate de cristal și luați în esența Liguria. În Levanto, continuați-vă drumul până la Bonassola.

Provocare: 4 ore, 10 km, ascensiune 770m, coborâre 774m

 

 

Ziua 6: Bonassola până la Deiva Marina (12,5 km)

Astăzi vă plimbați prin dealurile Riviera East, între Bonassola, Framura și Deiva Marina. Prima parte a acestei plimbări este extrem de panoramică, cu priveliști minunate asupra coastei de nord a Liguriei. Vizitați satele frumoase Bonassola și Deiva Marina și după plimbare reveniți la Monterosso cu trenul.

Provocare: 5 ore, 12,5 km, 657 m ascensiune, 643 m coborare

 

 

Ziua 7: Arrivederci Cinque Terre!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Puteți pleca de la Bonassola cu trenul și ajungeți ușor în aeroporturile din Pisa, Genova, Florența sau Milano.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020