Liguria, Cinque Terre & Portovenere

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSM090)
Oferta Speciala
*de la
 
885
pret/pers/pachet

Plimbările se desfășoară de-a lungul căilor bine marcate și ale pistelor de mule. Poate fi obositor mersul pe treptele de piatră de diferite dimensiuni. Luați trenul local pentru a ajunge și de la plimbări. Gospodarii parcului încearcă să mențină toate căile deschise pe tot parcursul anului, oricum ploile abundente și incendiile de vară pot provoca închiderea temporară a anumitor întinderi, așa că asigurați-vă că consultați biroul parcului.

 

 

Pretul include:

-6 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-6 Mic dejunuri

-Transfer de bagaje de la Monterosso la Portovenere în ziua 5

-Parc Cinque Terre Card + Tren 2 zile

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Monterosso al Mare și din Portovenere

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Taxe turistice

 

 

Ziua 1: Ajunși în Monterosso

De îndată ce te-ai așezat în cazare, ieși afară și inspiră aerul incredibil de proaspăt și crocant al Mării Mediterane. După-amiaza puteți vizita centrul istoric, iar seara, lăsați-vă toate simțurile să fie încântate în timp ce vă pregătiți pentru aventura voastră fenomenală.

 

 

Ziua 2: Bonassola până la Deiva Marina (12,5 km)

După micul dejun, luați trenul spre Bonassola, de unde pornește ziua, printre dealurile care separă Bonassola, Framura și Deiva Marina. Prima parte (Bonassola-Framura) este extrem de panoramică cu vederi minunate asupra coastei Ligurului de Nord. Ajunși în Deiva Marina și ia trenul înapoi spre Monterosso.

Provocare: 5 ore, 12,5 km, 657 m ascensiune, 643 m coborare

 

 

Ziua 3: Selectarea plimbărilor (10 km, 10 km, 7 km)

Aveți ocazia să petreceți o zi agățată în jurul Cinque Terre, bucurați-vă de soare și de marea albastră. Ca alternativă, puteți alege să parcurgeți unul dintre itinerariile descrise mai jos.

Înainte de a pleca pentru plimbare, mergeți la Biroul de Informații despre parc la statina Monterosso Train și colectați-vă cardul Cinque Terre.

 

Plimbarea A: Plimbare sau Taxi până la Soviore și mergeți înapoi la Monterosso prin Vernazza

Mergeți sau luați un autobuz sau un taxi către Sanctuarul Soviore, unde vă puteți opri pentru o vizită înainte de a începe plimbarea către Monterosso via Vernazza. Din sanctuar mergi pe drum asfaltat, după care ia o frumoasă potecă panoramică care coboară ușor către Madonna di Reggio. Continuați să mergeți pe o potecă de piatră în jos spre Vernazza, unde luați drumul panoramic de coastă înapoi spre Monterosso. Pentru a scurta mersul, puteți opri în Vernazza și luați un tren înapoi spre Monterosso.

 

Plimbarea B: Corniglia-Volastra-Riomaggiore-Manarola

Ajungeți la Corniglia cu trenul de la Monterosso și ajungeți în sat. Apoi mergi și urci drumul spre Volastra, care în sfârșit te va duce la Riomaggiore. După ce ajungeți în Riomaggiore, luați un tren pentru a vă întoarce la Monterosso.

 

PlimbareaL C: Monterosso-Vernazza-Corniglia

Astăzi vă plimbați pe traseul coastă aglomerat care leagă cele cinci sate din Cinque Terre. Poteca contură coasta, urcând și coborând și include câteva scări din piatră care pot fi provocatoare. Traseul este simplu și ușor de urmat.

Provocare: 4/4/3 ore, 10/10/7 km, ascensiune 643/471 / 482m, coborâre 1098/448 / 404m

 

 

Ziua 4: Monterosso până în Levanto (14 km)

Plimbarea zilei se desfășoară de-a lungul promontoriului care separă Levanto și Monterosso urmând traseele de coastă, cu vederi spectaculoase asupra Cinque Terre și Levante Ligure. Odată ce vă aflați în Levanto, opriți-vă pentru o vizită a centrului și a bisericii Sant’Andrea. Puteți decide dacă vă întoarceți la Monterosso cu trenul sau pe jos. Drumul de întoarcere se desfășoară pe o potecă care pornește din centrul orașului Levanto și ajunge în vârful crestei. Bucurați-vă de priveliștile asupra Levanto și a munților care înconjoară golful său. Apoi ajunge la Punta Mesco și merge înapoi la Monterosso.

Provocare: 5 ore, 14 km, ascensiune 820 m, coborâre 820 m

 

 

Ziua 5: Riomaggiore spre Portovenere (13 km)

O scurtă plimbare cu trenul vă duce la Riomaggiore de unde vă plimbați spre creasta lanțului de munte care se învecinează cu zona Cinque Terre. De la Colle del Telegrafo urmează această potecă panoramică pe creasta până la Portovenere, trecând prin satul Campiglia. Itinerarul de astăzi oferă vederi spectaculoase pe coasta Cinque Terre și pe stâncile impresionante din Portovenere.

Provocare: 6 ore, 13 km, 861m ascensiune, 875m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare rotundă a insulei Palmaria (6,4 km)

Plimbarea zilei în jurul insulei Palmaria este ceva ce nu veți uita. O mare varietate de peisaje domină insula, de la vegetația bogată mediteraneană formată din mătură parfumată, flori chist viu colorate, orhidee sălbatice și mirt parfumat delicat până la stâncile abrupte până la înălțimea de 188 m. Plimbarea începe în Punta Secco cu priveliștea spectaculoasă a Bisericii San Pietro și impunătoarele stânci calcaroase ale lui Muzzerone care se ridică pe fundal. De-a lungul drumului găsiți mai multe peșteri mici (în special Grotta dei Colombi, unde au fost găsite resturi umane și animale care datează din epoca neolitică). Continuați în partea de sus, ajungeți la Bateria Fortificată din Umberto I, cunoscută astăzi drept „Cetatea Mării”. După plimbare, luați bacul înapoi la Portovenere.

Provocare: 2,5 ore, 6,4 km, 326 m ascensiune, 339 m coborare

 

 

Ziua 7: Arrivederci Cinque Terre!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Luați un autobuz public către La Spezia și acolo un tren către aeroporturile din Pisa, Genova, Florența sau Milano.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020