Tur turistic de castele istorice spre coastă

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
705
pret/pers/pachet

O călătorie relaxantă pe jos de la Motovun, inima Istriei, în nordul Croației până în Opatija, o stațiune elegantă din secolul al 19-lea, pe uimitoarea coastă Adriatică. Istoria turbulentă se reflectă în marea varietate de monumente, stiluri arhitecturale, bucătărie și chiar limbaj. Însă puternica influență italiană a Veneției din apropiere este inconfundabilă de-a lungul dealurilor unduante și a satelor de dealuri medievale, toate amintindu-ne de Italia centrală acum 30 de ani. Plimbați-vă prin podgorii mici, livezi de măslini și, dimineața timpurie, admirați vânătorii de trufe cu câinii lor, în timp ce-și adulmecă prin vastele păduri de stejar. Stați într-o varietate de mici și hanuri prietenoase în cătune cu ziduri bine conservate, unde puteți gusta rețete tradiționale locale.

 

Pretul include:

-6 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-6 Mic dejunuri

-3 Cine

-2 Picnicuri

-Prânz de pachete

-Transfer de bagaje în ZIUA 3, ZIUA 5 și ZIUA 6

-Transfer privat de la Hum la Poklon în ziua 6

-Pachet de informații detaliate, harti cu trasee, asistenta

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Obiective turistice

-Asigurare de calatorie

-Călătoria la Motovun și din Opatija

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în Motovun

Sosire în faimosul oraș Motovun, pe vârful unui deal din inima Istriei. Hotelul se află în piața centrală, în punctul cel mai înalt al orașului și din grădină priveliști splendide asupra împrejurimilor verzi. După-amiaza este liber să vă relaxați la piscină și să vă plimbați prin străvechile străzi pietruite

 

 

Ziua 2: Bucla Motovun în valea Kaldir

Valea Kaldir situată la poalele Motovun este cunoscută local pentru fructele sale și în acest tur vă plimbați prin livezi de mere, piersici, cireșe și prune. De-a lungul traseului, veți trece mai multe lăcașuri naționale și veți merge prin mici cătune de la distanță. O creastă superioară oferă vederi minunate asupra vârfului muntelui Ucka și a mării din cealaltă parte. Găsiți un loc minunat de picnic printre măslini, căutați zumzeturi de miere și ascultați ciocănirea ciocănitorului mai puțin reperat. La sfârșitul plimbării, o urcare abruptă vă duce înapoi la hotelul din Motovun

 

 

Ziua 3: De la Motovun la Sovinjak

După coborârea din Motovun, te plimbi prin valea Kadir, apoi o urcuș sinuos pe cărări mici de pădure înconjurate de verdeață și multe flori sălbatice te conduce pe lângă câteva sate mici cocoțate deasupra râului Mrna. Puteți auzi clopotele bisericii răsunând în văi și puteți vedea furișul stâncii albastre zburând printre ramuri în timp ce continuați ascensiunea pe o potecă pietroasă folosită de comercianți și călători din Evul Mediu. În depărtare, vedeți Sovinjak deja în fața dvs., un cătun minunat cu 29 de locuitori.

 

 

Ziua 4: Bucla Sovinjak la Istarske Toplice

Dimineața te plimbi până la băile termale antice din Istarske Toplice, unde poți opta pentru o vizită la băi sau pentru a te relaxa și bea la bar. Apele termice calde care conțin multe minerale vindecătoare, inclusiv sulf, au fost folosite încă din vechime de localnici. Pentru a urca pe impresionantul afluent stâncos înalt de 85 de metri, care se ridică abrupt deasupra băilor, urmați o potecă îngustă de-a lungul celor 14 stații ale Crucii. Din partea de sus aveți o priveliște frumoasă asupra împrejurimilor. Traseul înapoi la Sovinjak este pe mici căi și sate.

 

 

Ziua 5: Plimbare Sovinjak la Hum

Primii 3 km astăzi mergi pe un drum liniștit pe asfalt pentru a ajunge în orașul Sveti Donat. De aici înainte vă veți aventura într-o zonă îndepărtată și abia acum veți vedea din nou asfalt. În Kozari puteți face o oprire la konoba locală (restaurant) înainte de a continua prin pădure. După o coborâre abruptă ajungeți pe o potecă bine marcată care duce spre Hum, oficial cel mai mic oraș din lume, cu zid de oraș, biserică și cimitir. Hum este renumit pentru biska, un brandy tradițional făcut la fel de 2000 de ani. Pe drum treceți cătunul pitoresc din Kotli, care are un număr mare de rezidenți permanenți și se poate opri la micul bar, când este deschis!

 

 

Ziua 6: Transfer la Poklonon Ucka N. P. și coborâți la Opatija

Ziua începe cu un transfer la Poklon Pass (922m) lângă vârful Parcului Național Ucka. În condiții meteo bune, puteți urca urcați și coborâți până în vârful Muntelui. Vojak (1401 m) pentru vederi uimitoare la 360 °, deși, din păcate, există și unele antene urâte de telecomunicații pe vârf.

La Poklon porniți coborârea lungă către marea Adriatică, mai întâi pe cărări înguste, uneori abrupte prin pădurea de fag, mai târziu între clădiri. Poteca traversează drumul, cu vederi regulate peste Adriatic și numeroase insule. Odată ajunși la nivelul mării, urmează o potecă de coastă, căptușită cu mici golfuri, invitând terase și vile în stil clasic, construite pentru austriecii și maghiarii înstăriți care la sfârșitul secolului au venit să-și petreacă iarna. În această seară puteți încerca unul dintre numeroasele restaurante locale din apropierea portului.

 

 

Ziua 7: Arrivederci Istria!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat nopți suplimentare sau alte servicii cu noi.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020