Kefalonia - explorează insula cu bicicleta

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
740
pret/pers/pachet

Parcurgeți drumul de pe coasta care oferă vederi splendide la mare și trăiți aventurile din „Mandolina căpitanului Corelli”. Admirați stâncile abrupte, plajele frumoase de nisip și stâncoase, vegetația luxuriantă, golfurile idilice minuscule și peșterile misterioase. Înghițiți un pahar de vin local Robola împreună cu localnicii într-o atmosferă autentică. Bucură-te de capitala vie Argostoli în ultima ta zi.

Vei rămâne în trei locații diferite în timpul acestui tur. Primul hotel se află în Moussata, un sat plin de viață situat pe versantul sudic al Muntelui. Ainos. Priveliștea de la hotel de pe coasta de sud și insula Zakynthos este superbă. De aici explorezi peisajul deluroasă din sud. În fiecare zi un tur diferit, mereu marcat de vederi splendide asupra Muntelui. Ainos și coasta. După 3 zile te muti la a doua locație a turului: minunatul golf idilic de la Agia Efimia. Pe baza acestui sat pescăresc veți descoperi bicicleta aspră și stearpă a nordului insulei. Vei merge până în extremitatea nordică a Kefaloniei, care este marcată de satul drăguț Fiscardo, unde, după unii arheologi, Odysseus a trăit. Prin Ainos treci cu bicicleta spre Argostoli, capitala vie a Kefalonia unde stai pentru noaptea trecută.

Este posibil să optezi pentru o bicicletă hibridă sau o bicicletă electronică. Bicicleta electronică face mersul pe bicicletă în sus, la fel de distractiv ca și ciclism în coborâre!

 

Pretul include:

-3 nopți de cazare în Mousata și 1 noapte în Argostoli pe BB

-3 nopți de cazare în Agia Efimia (NU mic dejun)

-Transfer de la aeroport sau de la autogara Argostoli la hotelul dvs. în ziua 1

-Transfer de bagaje Mousata- Agia Efimia și Agia Efimia - Argostoli

-Transfer de la hotel la aeroportul sau autogara din Kefalonia în ultima zi

-Itinerariu detaliat în engleză

 

Pretul nu include:

-Închirieri biciclete (hibride sau electrice)

-Bilete de zbor

-Prânzuri și mese cu băuturi

-Taxa turistică

 

Ziua 1: Sosire pe Kefalonia și transfer la Mousata

Ajunși la aeroportul sau autogara din Kefalonia. Transferul nostru vă așteaptă și vă va duce la prima cazare în Mousata. Reglarea fină a bicicletelor în funcție de nevoile dvs. de către un reprezentant al magazinului de biciclete (cu sediul în Argostoli). Vă puteți relaxa la piscina cazării sau poate doriți să faceți o călătorie scurtă după-amiază prin împrejurimile verzi pentru a încerca bicicleta? Acest lucru este posibil, deoarece bicicletele sunt disponibile imediat după sosire.

 

 

Ziua 2: excursie dus-întors la Argostoli (37 km)

Călătoria de azi vă duce la Argostoli, capitala Kefaloniei. În drum spre Argostoli, mergi pe drumuri liniștite și rurale și treci din satele tipice Keramies, Metaxata en Kourkoumetata. În Argostoli vă puteți relaxa pe o terasă de pe litoral cu un Frappe grecesc tipic. O șansă mare să întâlniți șezlonguri în apropierea bărcilor de pescuit din port, cel puțin, dacă sunteți o pasăre timpurie!

De la Argostoli urcați pe o creastă de munte de 200m, de unde aveți vederi splendide asupra coastei de sud și Zakynthos. După satul Lakithra coborâți spre vale și veniți de-a lungul Mănăstirii Agiou Andrea. După ce Mănăstirea urmează o secțiune printr-un drum de mizerie în stare bună urcând până la Karavados și înapoi la Mousata

Provocare: 4 ore, 37 km, ascensiune 600 m, coborâre 600 m

 

 

Ziua 3: excursie dus-întors la Skala (48 sau 56 km)

Astăzi veți merge cu bicicleta spre estul insulei. Traseul spre Poros este o călătorie minunată pentru a începe. Mergeți pe un drum pitoresc, fără diferențe considerabile de înălțime, în timp ce vă bucurați de vederi uluitoare asupra mării Ionice spre insula vecină Zakynthos. La satul Pastra, cobori spre coastă. Puteți opta pentru o scurtă buclă suplimentară prin stațiunea litorală Skala, unde vă puteți relaxa un pic pe plaja cu nisip și puteți vizita mozaicurile dintr-o vilă romană. Traseul mai scurt vă duce direct la satul pescăresc pittoresco Katelios, unde puteți vizita centrul de informații Seaturtle.

Treci printr-o zonă în care mai există case de dinainte de cutremurul major care datează din 1953. De la Katelios mergi cu bicicleta înapoi la Mousata.

Provocare: 48 sau 56 km, ascensiune 600m sau 700m, coborâre 600m sau 700m

 

 

Ziua 4: Karavados - Agia Efimia (46 km)

Porniți spre Argostoli și urmați traseul pitoresc de-a lungul golfului Argostoli până la cel mai cunoscut punct de vedere al plajei Myrtos. Pe drum treceți prin satul în care locuia Pelagia (Mandolina căpitanului Corelli).

De pe plaja Myrtos faceți o traversare a insulei și veniți de-a lungul a numeroase sate tradiționale înainte de a vă coborî spre idilicul sat pescăresc Agis Efimia, a doua locație a acestui tur.

Provocare: 46 km, ascensiune 500 m, coborâre 600 m

 

 

Ziua 5: excursie dus-întors la Sami (35 km)

Un tur mai ușor astăzi în împrejurimile Agia Efimia. Puteți face ciclism de-a lungul golfului Karavomilos și vizita Lacul Melissani. Cu o barcă mică (în greacă: Kaiki) te plimbi pe lacul albastru-cer. Prin livezi de măslini și curți de viță te urci în Poulata și Chaliotata: sate autentice unde poți sorbi o cafea grecească într-o cafenea locală. Apoi coborâți în Sami și puteți vizita peșterile Drogarati pe drumul de jos.

De la Sami, puteți face o buclă opțională către frumoasa plajă din Andisamos. Pentru a ajunge pe această plajă, va trebui să urci și să cobori 150m. Plaja Andisamos a fost setul pentru o parte din filmul „Mandolina căpitanului Corelli” din 2001.

De-a lungul golfului Karavomilos, ciclul înapoi la Agia Efimia.

Provocare: max. 35 km, max. 450m ascensiune, max. Coborâre 450m

 

 

Ziua 6: dus-întors prin Fiscardo (61 sau 41 km)

Fără îndoială că călătoria de astăzi este cea mai impresionantă. Puteți merge cu mașina către satul pescăresc nordic din Fiscardo. Traseul trece din peninsula Assos cu cetatea sa (opțional ocol către Assos). Apoi, urmați marele drum de coastă, cu vederi extraordinare pe coasta stâncii spre Fiscardo. Acesta este cel mai drăguț sat al insulei, pentru că este singurul sat care a supraviețuit cutremurului din 1953. Pe lângă acesta este înconjurat de un lemn dens de chiparoși. Pelagia și căpitanul Corelli au condus în acest fel pe mopedul lor. De la Fiscardo urmați traseul prin coasta de est înapoi spre Agia Efimia. Peisaj gol, doar câteva sate minuscule și priveliști splendide asupra lui Ithaka urmează până când ajungeți înapoi în Agia Efimia.

Puteți scurta călătoria cu 20 km în cazul în care nu mergeți până la Fiscardo.

Provocare: 61 sau 41 km, ascensiune 1000m sau 700m, coborâre 1000m sau 700m

 

 

Ziua 7: Agia Efimia - Argostoli (43 km)

Călătoria dvs. în Kefalonia se încheie cu o zi solicitantă, dar merită efortul!

 

De la unitatea de cazare vă plimbați pe coastă până la Karavomilos. Apoi urcați prin livezi de măslini și curți de viță-de-vie până în satele Poulata și Chaliotata oferind vederi minunate asupra lui Sami.

Apoi urmează o urcare solicitantă până la șa spre Muntele. Aenos. După șa, te grăbești și cobori în valea Omala, cea mai importantă zonă pentru producătorii de vin din Kefalonia. Aici își are originea vinul Robolla, un vin alb care este cunoscut la nivel internațional. La cooperarea locală a vinului puteți vedea cum este produs vinul și puteți gusta și. În această vale fertilă a Omalei se află importantă Mănăstire Agios Gerasimos, situată lângă crama. Aici veți găsi catedrala, centrul Kefaloniei greco-ortodoxe.

De la Omala coborâți dealul și coborâți de-a lungul cetății bizantine Saint George de-a lungul drumului spre Argostoli

Provocare: 43 km, ascensiune 800 m, coborâre 800 m

 

 

Ziua 8: Plecare

În ziua voastră de plecare, este posibil să aveți timp să vizitați muzeul arheologic din Argostoli sau să vă relaxați cu o băutură pe piața plină de viață a orașului. Veți fi dus de la hotel la aeroport pentru zborul de ieșire.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020