Ciclade Naxos și Santorini excursie de mers pe jos

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
885
pret/pers/pachet

Descoperă două dintre cele mai frumoase insule ale grupului Cycladen într-o singură călătorie!

În Naxos explorați cel mai înalt munte al zonei: Zas. De pe vârful său, vă bucurați de vederi uluitoare asupra mării de măsline din jurul vostru, care este în contrast puternic cu Marea Egee albastru profund. Naxos este o insulă a contrastelor: un oraș plin de viață și plaje și o zonă rurală în care viața este încă foarte tradițională.

Santorini este probabil cel mai fotogen loc al Greciei. Stâncile abrupte, cu straturi în toate culorile, sunt rezultatul unei explozii a vulcanului Thera în urmă cu mii de ani. În caldera inundată din Santorini există încă activitate vulcanică, după cum puteți vedea în timpul vizitei dvs. în Insulele Kammeni. Satele spălate albe de pe stânci, situri antice interesante și vinuri excelente, garantează un sejur perfect. Și ce este mai bine decât să descoperi acest peisaj unic pe jos?

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în regim de cazare (3 nopți în Naxos, 3 nopți în Santorini și 1 noapte la Atena)

-Transfer taxi Aeroportul Atena-Pireu SAU hotelul Atena-Pireu

-Transferuri dus-întors pe Naxos și Santorini

-Transfer de taxi Akrotiri-Perissa și Oia-Akrotiri pe Santorini

-Transfer taxi Pireu-Atena

-Toate biletele de feribot necesare în clasa turistică

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Descrierea detaliată a traseului și hărțile în engleză

-Harta originală de mers a orașului Naxos și Santorini (Orama, Anavasi sau Ediții rutiere)

 

Ziua 1: Sosire pe Naxos

Sosire pe aeroportul din Atena și transfer în portul Pireu de unde plecați cu feribotul, după-amiaza târziu, spre Naxos. Feribotul durează 5,5 ore și ajungeți în Naxos în jurul nopții. În cazul în care zborul dvs. nu vă permite să călătoriți în Naxos în aceeași zi, trebuie să rezervați o noapte suplimentară în Atena și să călătoriți la Naxos a doua zi dimineața devreme.

 

 

Ziua 2: Plimbare rotundă de la Chalki la Melanes (10, 14 sau 19 km)

Luați un taxi sau un autobuz public către Chalki, situat în centrul câmpiei Tragea. Astăzi explorezi acest teren interior fertil cu livezi de măslini și vegetație bogată. Există niște măslini care au peste o mie de ani! Mergeți pe cărări pietruite prin Cetatea Venețiană Ano Kastro pe o carieră de marmură veche, unde găsiți o statuie de 10 m înălțime a unui Kouros neterminat din secolul al VI-lea î.Hr.! Plimbarea se încheie în satul Melanes, în apropiere, de unde luați un taxi sau un autobuz public înapoi în orașul Naxos.

Provocare: 3,5, 4,5 sau 7 ore, 10, 14 sau 19 km, 150m, 300m sau 400m ascensiune, 150m, 300m sau 400m coborare

 

 

Ziua 3: Plimbare spre Summit of Mt. Zas (13 sau 19 km)

Plimbarea de astăzi începe de la Filoti, un sat mic pe care îl ajungeți cu taxiul sau autobuzul public. Din acest sat, construit la poalele Muntelui. Zas, îți începi plimbarea spre vârful acestui legendar munte. Puteți asista la peștera în care, potrivit legendei, Zeus - tatăl tuturor zeilor - a fost alăptat de un vultur. După coborâre, puteți continua opțional plimbarea către Apiranthos. De la Apiranthos vă puteți plimba înapoi prin șaua Muntelui. Fanari către Filoti; o frumoasă plimbare cu vederi uluitoare!

Provocare: 4,5 sau 7 ore, 13 sau 19 km, ascensiune 500m sau 900m, coborâre 500m sau 900m

 

 

Ziua 4: De la Naxos la Santorini

Călătoriți din Naxos în Santorini. Feribotul pleacă de obicei în jurul prânzului și ajunge 3 ore mai târziu în Santorini. Dimineața, puteți vizita Castelul din Naxos (Chora) și, de asemenea, vizitați muzeul. Sau te poți relaxa pe plaja ispititoare cu nisip din Agios Georgios. Abordarea Santorini cu feribotul este cu adevărat de neuitat. Intri în craterul scufundat al acestui vechi vulcan și vei fi impresionat de stâncile abrupte colorate și satele alb albe de sus. Se spune că civilizația minoică a dispărut brusc cam în același timp cu erupția vulcanică, acum 3.600 de ani, sau a fost această erupție care a început legenda Atlantidei?

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Perissa la Akrotiri (13 km)

Un transfer vă va duce la Perissa de unde începeți să urcați pe o potecă veche către o șa cu vânt. Această parte este unul dintre puținele locuri care există înainte de izbucnirea vulcanică devastatoare. Mergi până la Ancient Thira: capitala insulei în vremurile Antice și Romane. Locația este cu adevărat fantastică! Apoi cobori pe o cale veche spre părțile interioare liniștite ale insulei. Te plimbi prin podgorii (Santorini produce vinuri de top!) Și de-a lungul satelor pitorești. Prin acest peisaj de cenușă vulcanică și de-a lungul plajei negre, te plimbi în satul Akrotiri.

Provocare: 5,5 ore, 13 km, 580 m ascensiune, coborâre 550 m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Fira la Oia (10,3 km)

Călătoriți cu autobuzul public către Fira, capitala Santorini. Aici puteți explora aleile înguste ale acestui oraș spălătorit, construit pe vârful stâncilor vulcanice. Găzduiește câteva muzee interesante, cum ar fi muzeul Thira preistorică și Muzeul Arheologic. După-amiaza faci faimoasa plimbare de la Fira la Oia. De-a lungul plimbării vă veți bucura de vederi fabuloase asupra lagunei și a stâncilor spectaculoase, cu picăturile sale masive. Cea mai mare parte a plimbării se face printr-o drăguță largă drăguță. Sigur că veți face o mulțime de fotografii în timpul acestei plimbări de-a lungul acestei coaste pitorești Santorini. De la Oia aveți transfer înapoi la hotel.

Provocare: 3 ore, 10,3 km, 300m ascensiune, 400m coborare

 

 

Ziua 7: Plimbare rotundă de la Akrotiri și călătorie de la Santorini la Atena (5,2 km)

O ultimă dimineață gratuită la Akrotiri, în timpul liber și posibilitatea de a vizita situl arheologic din Akrotiri: Pompejithatul grec s-a deschis în primăvara anului 2012 după ce a fost închis de mulți ani.

Transfer în port de unde călătorești confortabil cu fiecare feribot modern către Pireu. Călătoria durează în jur de 8 ore. La sosire, veți avea un transfer organizat pe taxi la hotelul dvs. central din Atena.

Provocare: 1,5 ore, 5,2 km, 135 m ascensiune, 120 m coborare

 

 

Ziua 8: Plecare

În funcție de plecarea de astăzi a zborului, este posibil să aveți timp să vizitați Acropola și fabulosul muzeu al Acropolei înainte de a merge cu metroul sau autobuzul la aeroport pentru plecarea dvs. de zbor.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020