Calea Nordului spre Santiago • Pauză scurtă

Bike tour 4 zile/3 nopti/3 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
413
pret/pers/pachet

În această scurtă pauză veți avea un gust din peisajele frumoase pe care le oferă coasta de nord a Spaniei. Trei zile de ciclism ușor-moderat, trecând pe lângă gama El Sueve, cu coasta de partea ta și în umbra impresionantelor vârfuri înzăpezite ale Picos de Europa. Veți întâlni frumoase golfuri pitorești și sate fermecătoare de coastă în timp ce urmați drumul nordic al traseului pelerinilor spre Santiago de Compostela (Calea Sfântului Iacob), astfel încât vă veți bucura de priveliștile mai multor capele romanice de-a lungul drumului. Capitala de preparare a cidrului din Villaviciosa și orașul prietenos Gijon sunt câteva dintre punctele culminante ale acestui scurt tur în care restaurante bune cu pește te așteaptă pe parcurs. Se pot rezerva nopți suplimentare pentru a vă bucura de plaja din Gijon sau pentru a vizita faimoasa Catedrală din San Salvador, bijuterie gotică situată în apropierea Oviedo.

 

Pretul include:

-Cazare în hoteluri drăguțe în localități rurale și un hotel din oraș

-3 mic dejunuri copioase

-1 Cina (ziua 2)

-Transport de bagaje conform programului

-Descrierea detaliată a traseului și hărți

 

Pretul nu include:

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Prânzuri, 2 mese

-Închiriere cască și biciclete (pot fi rezervate separat)

-Supliment pentru călător solo, dacă rezervați bicicleta prin S-cape (care se aplică separat)

 

Ziua 1: Sosire in Nueva de Llanes si ciclu spre Colunga (39 km)

Astăzi vă ridicați bicicleta închiriată în Nueva de Llanes, apoi mergeți la prima cazare. Un traseu lung, dar blând, azi, fără ascensiuni dure, doar câteva dealuri (60m până la 90m) la jumătatea traseului. Urmați traseul de pelerinaj de-a lungul coastei și faceți o secțiune prin poalele gamei Sueve. Puteți să vă opriți pentru a vizita interesanta artă rupestră de la Cueva Tito Bustillo, traseele de dinozaur fosilizate de pe plaja dintre Ribadesella și Colunga, sau formațiunile carstice de pe stâncile din apropierea Guadamía (lovituri!), În zona naturală protejată numită Castru Arenas.

Provocare: 39 km

Satele de pe drum: Nueva, Ribadesella, Colunga

 

 

Ziua 2: De la Colunga la Argüero (36 km)

Astăzi porniți cu o secțiune minunată, care este mai scurtă, dar și mai abruptă decât ascensiunile de ieri. Încă o dată, traseul urmărește Camino de Santiago, trecând „Sierra del Sueve” pentru a ajunge la Villaviciosa, capitala producției de cidru din Asturias. În centrul orașului, există câteva clădiri interesante care datează din vremuri în care mulți pelerini au mers pe traseul Santiago urmând „Camino del Norte”, sau traseul nordic. De la Villaviciosa urmăriți estuarul printr-o zonă protejată (mai ales interesant pentru observatorii de păsări). În cele din urmă, urcați prin portul pitoresc de Tazones până pe platoul de la Argüero.

Provocare: 36 km

Satele de pe drum: Villaviciosa, Tazones, Argüero

 

 

Ziua 3: De la Argüero la Gijón (29 km)

Ultima ta zi de ciclism nu este prea lungă (în termeni de kilometri), dar amintiți-vă că la jumătatea traseului, așteaptă o ascensiune grea (de 210 m). Mergi cu bicicleta pe un drum îngust (singurul mod de a evita traficul greu), apoi „navighezi” în orașul Gijón și mergi pe malul mării pe lângă plaja San Lorenzo, pentru a ajunge la hotelul tău. După-amiază, puteți face o scurtă plimbare cu autobuzul sau cu trenul spre capitala regională Oviedo, aproximativ 30 km pe interior, care are o catedrală gotică foarte interesantă și trei dintre cele mai importante monumente pre-romanice, care figurează pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Provocare: 29 km

Satele de pe drum: Gijón

 

 

Ziua 4: sfârșitul programului

 

Programul dvs. de ciclism se încheie în această dimineață după micul dejun. Plecare din Gijón.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020