Perle din Olanda

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
750
pret/pers/pachet

Amsterdam, Haarlem, Leiden, Delft și Gouda se numără printre orașele preferate ale tuturor ciclistilor noștri - fiecare unic și plin de caracterul tipic Olde Holland. Am decis să le combinăm în acest singur traseu pentru vacanța culturală finală cu bicicleta. Distanțele de ciclism sunt relativ scurte, permițând mai mult timp pentru vizitarea obiectivelor turistice și muzeelor. Deși veți rămâne în interiorul conurbației de la Randstad, veți descoperi cât de rurală și liniștită poate fi zona rurală, unde polderele, morile de vânt, câmpurile cu flori de primăvară (primăvara!), Lacurile și râurile iau în evidență. Pe scurt, acest traseu reprezintă șapte zile de plăcere a unor pietre prețioase culturale și a unei țări idilice.

 

Pretul include:

-O noapte în hoteluri *** / ****, cu băi proprii

-Toate micul dejun (bufet)

-Transport de bagaje la următorul hotel (1 bucată de persoană, max. 20 kilograme)

-Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

-Impozite turistice

-Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

 

Pretul nu include:

-Demipensiune (opțional)

-Prânz

-Închirieri biciclete

-Feriboturi și transfer opțional de tren

 

Ziua 1: Sosire Amsterdam

Veniți aici devreme și optați pentru a vă plimba prin superba și surprinzător de pașnică zonă de inel de canal din secolul al XVII-lea (Situl Patrimoniului Mondial). Dacă vă place agitația, mergeți spre celebrele piețe ale orașului: Dam, Rembrandtplein și Leidseplein. Dacă preferați să mergeți pe pista bătută, plimbați-vă pe Brouwersgracht sau să închiriați o bicicletă canal și să aflați cum arată orașul din apă. Parcarea în Amsterdam este dificilă. Hotelul dvs. percepe o taxă pentru parcare.

 

 

Ziua 2: De la Amsterdam la Haarlem

Începeți din timp și bateți cozile la muzeul Van Gogh sau Anne Frank. La sfârșitul dimineții, spune „tot ziens!” Către Amsterdam uimitor și montează-ți bicicleta pentru a călători prin Kennemerland, unde așteaptă o mare varietate de țări minunate: polderi vaste, grădini sălbatice, moșii, păduri și pădure frumoase. Vei rămâne noaptea în elegantul oraș Haarlem, atractivul centru al orașului oferă o mulțime de posibilități pentru cumpărături, perfecționare în artă și cultură sau relaxare în cafenele și restaurante.

Provocare: 29 km

 

 

Ziua 3: De la Haarlem la Leiden

Downtown Haarlem merită să fie explorat în detaliu. Vă recomandăm o plimbare prin oraș pentru a descoperi „hofjes” ascunse ale orașului. Un hofje este un pătrat de casete mici, situate în jurul unei curți idilice, adesea construite de biserică sau de caritate privată pentru a adăposti femei mai în vârstă. Vârsta, lucrările pictorului Haarlem Frans Hals (portretul grupului) și ale orășenilor săi, inclusiv Jacob Ruysdael (terenuri și peisaje marine) și Pieter Saenredam (interioarele bisericii) sunt expuse la muzeul Frans Hals.

După-amiază, pregătiți-vă pentru o excursie colorată cu bicicleta prin regiunea Dunăre și Bulb. Încercați să acordați timp acestei vacanțe înainte de mijlocul lunii mai pentru a surprinde câmpurile cu flori de bulb în splendoarea lor deplină! Lalelele, crocii, narcisele și zambile sunt cultivate aici comercial (pentru export de becuri) și transformă temporar peisajul într-una dintre cele mai îndrăgite atracții turistice ale țării. În cazul în care doriți să petreceți o zi la expoziția de flori Keukenhof de renume mondial, vă recomandăm să rezervați o noapte suplimentară în Leiden. Leiden este cel mai vechi oraș al universității noastre. Are un calendar de evenimente culturale foarte aglomerate și un centru oraș prietenos, cu canale, monumente, mori de vânt și muzee. Grădinile botanice istorice primesc o mențiune specială.

Provocare: 38 km

 

 

Ziua 4: De la Leiden la Delft

După ce vă luați concediul de Leiden plin de viață, liniștea și liniștea vor domina încă o dată în peisajul tipic olandez de astăzi. Rețineți toate dreptunghiurile ordonate din acest peisaj polder creat de om (în mare parte reclamații de turbă). Lăsați lacurile strălucitoare și pășunile verzi, morile de vânt vechi și fermele să vă treacă în timp ce pedalați spre faimosul oraș Delft. Farmecul melancolic al istoricului Delft este uluitor. Cei mai mulți vor asocia Delft cu ceramica albă și albă pictată manual: Delftware. Dar știați că pictorul Johannes Vermeer (1632-1675) a trăit în Delft toată viața? Centrul Vermeer oferă idei luminoase despre viața, lucrările și orașul său (nu există picturi originale expuse aici).

Provocare: 24 km

 

 

Ziua 5: De la Delft la Gouda

Această porțiune a turului vă duce prin Inima Verde: o fortăreață împotriva extinderii urbane în conurbația din Randstad. Echilibrând vârful digurilor polder, încântă-te în sate caracteristice, orizonturi îndepărtate și dreptunghiuri plăcute strict, tăiate de șanțuri în câmpuri de un verde vibrant. În timp ce rătăciți prin orașul Gouda la sfârșitul zilei, nu ratați primăria gotică (1450); Casa de cântărire (1667); canalele romantice din interiorul orașului și vitraliile din Biserica Sf. Ioan. Gouda este, de asemenea, faimos pentru fabricarea de vafe de sirop (încercați una fierbinte!) Și lumânări. Dacă călătorești în vară, planifică-ți călătoria, astfel încât să poți asista la tradiționala piață de brânză de joi dimineața la începutul zilei 6 (joiul trecut în iunie până joi în august).

Provocare: 34 km

 

 

Ziua 6: De la Gouda la Amsterdam

După un mic dejun copios la hotel, reveniți pe bicicletă și porniți-vă pe cel mai lung picior al acestui tur cu bicicleta! Vei face un tur prin Inima Verde. Pe drum, peisajul este punctat de râuri, polderi și lacuri (iubitorii de păsări îți aduc binoclul!). În acest Haert Verde al Olandei sunt doar sate mici, lacuri și pajiști. Nu vă opriți pentru o mostră de tartă de mere în stil olandez! Astfel fortificat, continuați pe drumul de întoarcere spre Amsterdam urmărind frumosul râu Amstel. Cei 72 de km ar dura până atunci, puteți împărți această zi rezervând o noapte suplimentară în Mijdrecht. (44 km și 27 km)

Provocare: 72 km

 

 

Ziua 7: Plecare din Amsterdam

Vacanța ta cu bicicleta s-a încheiat. Bucurați-vă de un mic mic dejun copios, ultima dată - nu uitați să încercați stropi de ciocolată! - și atunci este timpul să pleci acasă.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020