Sardinia Going Wild

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSW040)
Oferta Speciala
*de la
 
915
pret/pers/pachet

Peisaje insulare minunate și sălbăticie sălbatică interioară vă întâmpină în călătoria dvs. în Sardinia. Vedeți stânci albe de peste 800 de metri înălțime și apele cristaline ale Mării Mediterane, strălucitoare cu nuanțe profunde de albastru. Mii de turnuri preistorice Nuragice sunt împrăștiate în peisajul pe care îl treci în zig-zag, îndreptându-se pe Muntele Tiscali pentru a descoperi un sat ascuns Nuraghe. Mergeți de-a lungul coamelor accidentate și zdrențuite ale Munților Supramonte și urmați cărări înguste prin spectaculosul defileu Gola di Gorropu. În cele din urmă, vă îndreptați spre Golful Orosei, la 40 km de coasta captivantă. Această aventură plină de mișcare sigură vă va scoate în evidență latura sălbatică.

IMPORTANT!. Datorită terenului dificil din calcar, trebuie să aveți o busolă de calitate, abilități bune de citire a hărților și să fiți un pasionat de munte cu experiență pentru a întreprinde această aventură în Sardinia. Un telefon mobil complet încărcat cu tine în permanență în timpul plimbărilor și utilizarea unui GPS poate fi de asemenea util. Obiectivele și traseele pot fi furnizate la cerere.

Plimbările sunt slab marcate până la moderat, adesea pe potecile inegale, trasee mici printre arbuști și, în rare cazuri, pe drumuri cu pietriș mic. Unele rute (cum ar fi Monte Tiscali) sunt puțin exigente, unele părți de urcare (ușoară) fiind o zonă de calcar dezolantă, fără izvoare sau sate pe parcurs.

 

Pretul include:

-7 nopți în hoteluri selectate

-7 Mic dejunuri

-5 Cine

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Transfer de bagaje din ziua 1 până în ziua 6

-Transfer auto: ziua 1 de la Oliena la hotel; ziua 3 după-amiaza transfer înapoi la hotel; ziua 4 până la Rio Flumineddu și înapoi la hotel după-amiaza; ziua 5 și 6 de la Dorgali pentru începerea plimbărilor și înapoi la hotel după-amiaza

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Monte Maccione / Oliena și de la Cala Gonone

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Ajunși în Sardinia și relaxează-te

Ajunși în Sardinia pe aeroportul din Cagliari sau Alghero și ia un autobuz public local către Oliena, unde ești întâmpinat și dus cu mașina la hotelul situat lângă izvorul Su Gologone. Scoate-ți pantofii de mers și spiritul tău aventuros pregătit pentru o descoperire a fericirii necontaminate, idilice din Sardinia. Relaxați-vă cu un pahar de vin Cannonau și pâine locală "carasau".

 

 

Ziua 2: plimbare rotundă Monte Corrasi (10 km)

În timp ce te urci din pat și până în vârful muntelui, vei simți că încă visezi cât de frumoase sunt împrejurimile tale naturale. Uitați-vă la munții calcaroși Supramonte și la văile uimitoare care vă așteaptă vizita. Traseul nu este deosebit de dificil; este bătut în cea mai mare parte și bine marcat, deoarece urcă treptat pe un platou. Te întorci pe un traseu diferit

Provocare: 5 ore, 11 km, ascensiune 825m, coborâre 815m

 

 

Ziua 3: De la Monte Maccione la izvorul Su Gologone (14 km, 15 km)

Plimbarea de astăzi vă conduce prin frumoasele păduri de stejar care acoperă versanții inferiori ai rocilor calcaroase impresionante ale Supramonte, care se află la peste 800 de metri înălțime. În timpul plimbării veți avea numeroase vederi minunate asupra văilor Olienei și Guthiddai. Dacă doriți, puteți urca pe panta abruptă și pietroasă a Scala di Sovana până la Punta Cusidore la jumătatea drumului de astăzi. La sfârșitul plimbării puteți parcurge încă 2 km până la sursa de calcar din Su Gologone. Acest "Laghetto Sorgenti Carsiche Su Gologone" este un canion îngust, cu o adâncime de 108 m și cel mai important furnizor de apă din Sardinia.

Provocare: 5 ore, 14/15 km, 395 / 641m ascensiune, 990 / 1249m coborare

 

 

Ziua 4: De la Rio Flumineddu la Tiscali prin cabane Ovili și întoarcere via (11 km)

Sunteți transferat la Rio Flumineddu (15min). Apoi pornești pe valea Scala de Surtana; un viraj la dreapta te duce către un platou de calcar, unde au fost restaurate recent două colibe frumoase ovili: dacă intri în interior poți admira tehnica fină necesară pentru construirea lor. Cobori din nou pe vale și începi să urci pe Muntele Tiscali. În apropierea vârfului puteți vizita, ascunse în peșteră, rămășițele unui sat preistoric Nuraghe. Puteți intra în enorma gaură rotundă, care se formează prin eroziunea rocilor calcaroase. Locul în sine este foarte remarcabil, ca o oază în munte, în interior veți găsi doar câteva rămășițe ale caselor Nuraghe, dar merită cu adevărat urcarea. După trecerea prin defileul împădurit al Surtanei urmează o coborâre către râul Flumineddu, unde veți fi ridicați pentru o scurtă plimbare până la hotel.

Provocare: 5 ore, 11 km, ascensiune 700m, coborâre 700m

 

 

Ziua 5: plimbarea cu Gola di Gorropu sau ruta alternativă către Silana

Adânciți-vă în cea mai adâncă defileu din Italia: Gola di Gorropu, cu zidurile sale uimitoare, verticale, de peste 350 de metri înălțime. Este o plimbare lungă, dar ușoară, pentru a ajunge acolo, unde puteți privi în burta pământului și să vă plimbați peste bolovani uriași din interior. Transfer de dimineață scurt și după-amiază la / de la începutul plimbării.

Plimbare alternativă Suttaterra până la Dorgali. Acest traseu urmărește creasta montană, pornind lângă Pasul Silana și mergând până la orașul Dorgali. De-a lungul traseului, există vederi spectaculoase ale coastei asupra Golfului Orosei și spre interior, în zona Supramonte. Traseul este destul de ușor cu orice schimbare de nivel remarcabilă; nu este marcat, ci suficient bătut.

Provocare: 3,5 / 5 ore, 11/15 km, ascensiune 320 / 341m, coborâre 689 / 177m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Dorgali la Cala Gonone (10/14 km)

Un transfer de mașină vă duce chiar în afara Dorgali, unde începeți plimbarea printr-un vechi tunel care face legătura între Dorgali și Cala Gonone. Pista urcă spre vârful Muntelui Bardia, de unde este o lungă coborâre treptată. În timpul plimbării aveți câteva vederi minunate asupra ambelor văi. După ce ați ajuns pe drumul asfaltat, puteți decide să mergeți direct spre Cala Gonone sau să adăugați ascensiunea pe Monte Irveri (616m).

Provocare: 4/5 ore, 10/14 km, 486 m ascensiune, 958 m coborare

 

 

Ziua 7: plaja Cala Luna și înapoi la Cala Gonone cu barca

Astăzi puteți alege între diferite activități și câteva plimbări. De la Cala Gonone puteți alege între mai multe excursii cu barca (cum ar fi peștera dublă pe mare Bue Marina, pe care o veți trece și dacă vă întoarceți din Cala Luna cu barca). O altă opțiune este să vizitați site-ul Nuraghe Mannu. Puteți merge, de asemenea, scufundări, caiac și pescuit

Plimbare Cuccuru su Corvu către Cala Gonone: Transfer opțional la începutul plimbării de unde urcați spre „Sedda e aproapeAtta, care oferă o vedere extinsă asupra golfului. Cobori apoi într-un canion plin cu bolovani mari rotunjiți. Continuați urmând albia râului până la faimoasa plajă Cala Luna (la care se poate ajunge doar pe jos sau cu vaporul). Ia o înotătoare răcoritoare și un prânz de picnic înainte de a continua pe traseul de coastă spre Cala Gonone.

Mergeți Cala Gonone spre Cala Luna. Pornind din portul Cala Gonone, urmați drumul de coastă până la sfârșit, iar la Cala Fuili intrați pe poteca șerpuitoare a coastei care în scurt timp vă aduce pe frumoasa plajă din Cala Luna. Poți să te întorci la fel cum ai venit sau să iei o barcă înapoi. Această plajă poate fi accesibilă doar pe jos sau cu vaporul

Provocare: 6/4 ore, 16/9 km, ascensiune 569 / 405m, coborâre 946 / 402m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Cala Gonone!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020