Plimbare pe Coasta Apulia

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW300)
Oferta Speciala
*de la
 
760
pret/pers/pachet

În această călătorie parcurgeți 70,6 km pe parcursul a 6 zile (o medie de 11,7 km pe zi). Plimbările urmează în mare parte potecile stâncoase de coastă, uneori prin vegetație / tufișuri joase, trasee de catâri și poteci și câteva secțiuni de drumuri secundare cu suprafață în timp ce intrați în sate / orașe. Deși distanțele și altitudinea nu sunt foarte multe, am evaluat traseul ca fiind moderat, deoarece terenul este stâncos, iar poteca nu este întotdeauna vizibilă.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-2 Cine

-Transfer de bagaje ZIUA 3 - ZIUA 7

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Otranto și din Lecce

-Trenuri sau autobuze acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Taxe turistice

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire la Otranto

De îndată ce te-ai așezat în cazare, ieși afară și inspiră aerul incredibil de proaspăt și crocant al Mării Mediterane. După-amiaza puteți vizita centrul istoric, iar seara, lăsați-vă toate simțurile să fie încântate în timp ce vă pregătiți pentru aventura voastră fenomenală.

 

 

Ziua 2: bucla Otranto (7,5 km)

Plimbarea de astăzi este o drumeție bună de încălzire, te duce să descoperi mica vale Idro, care îi dă numele lui Otranto (Hidruntum). Izvorul râului Idro se află la aproximativ 5 km de Otranto, într-o locație numită Monte S. Angelo; terenul în care vei merge pe jos este foarte fertil, cu livezi, măslini, portocale și o varietate de legume. Începi drumeția pe partea stângă orografică a râului, în amonte, tăiată în câmpurile măslinului și treci pe lângă biserica de stâncă S. Angelo, apoi coboară pe partea dreaptă a pârâului, înapoi spre Otranto, cunoscută sub numele de „ Perla Orientului ".

Provocare: 2 ore, 7,5 km, 96m ascensiune, 96m coborare

 

 

Ziua 3: Otranto spre Porto Badisco (12,5 km)

Mergând prin labirintul aleilor înguste ale orașului vechi ajungeți în noul port. Aici, un traseu de coastă plat, pietris, în jurul unei serii de golfuri. Treci pe lângă mai multe buncăre din al doilea război mondial și poți face un scurt ocol către un „lac bauxit” interesant, mergând ușor spre interior. Urmând coasta aveți mai multe „opriri pe plajă”, cu ape cristaline. Continuați de-a lungul coastei spre Farul Punta Palascia clar vizibil. În unele puncte, vegetația mediteraneană ridicată devine groasă și trebuie să-ți găsești drumul, dar atâta timp cât ai farul în față și marea la stânga ești pe calea cea bună! În zilele senine, puteți vedea munții albanezi peste Marea Adriatică. Farul Punta Palascìa este cel mai estic punct al Italiei și la 71 km distanță de Albania.

Provocare: 5 ore, 12,5 km, ascensiune 270 m, coborâre 240 m

 

 

Ziua 4: Porto Badisco spre Santa Cesarea Terme (13 km)

Prima oprire a plimbării de astăzi este frumoasa orificiu de intrare din Porto Badisco, chiar înainte de barul / ziarul / supermarket-ul local, unde fac cafea și sandwich-uri grozave pentru picnicul de astăzi. Continuați pe conturul coastei urmând o potecă de shepard, unde veți vedea tipicul „pagliari”, rotund, cu vârf plat, cu piatră uscată, unde dormeau ciobanii. După 6 km părăsiți coasta, urcând până pe platoul interior. Aici urmează căi înguste prin câmpuri. La 8,5 km există un loc minunat de pic-nic într-o pădure de pini care oferă umbră excelentă în zilele însorite. Ultimul tronson se află pe un drum cu suprafață, coborând în orașul balnear Santa Cesarea Terme. Aici sunt locuri de înot minunate.

Provocare: 4 ore, 13 km, 200m ascensiune, 170m coborare

 

 

Ziua 5: Santa Cesarea Terme până la Marittima (11,5 km)

Părăsiți Santa Cesarea, urcând în sus pe drumul suprafetei până când ajungeți la un vechi drum cu pietriș / iarbă, cu piatră uscată. Rămâi în interior urmează cărări înguste prin câmpuri până în orașul castel Messapian Antic, cu zidurile sale înalte. Petreceți ceva timp explorând orașul vechi și poate lua masa înainte de a coborî în port, unde puteți merge la înot. Continuați de-a lungul coastei pe o potecă neuniformă și stâncoasă, până la cabana Acquaviva. O priză ascunsă frumoasă și un loc fantastic de înot, unde iese un izvor de apă dulce la nivelul mării, a. Ultima parte a cărării urcă pe valea Acquaviva, puternic împădurită, spre Maritima

Provocare: 4,5 ore, 11,5 km, 309 m ascensiune, 245 m coborare

 

 

Ziua 6: maritim până la Marina Serra (13,5 km)

După ce ați cumpărat un sandwich bun în Marittima, urmați inițial un drum cu suprafață care se îndreaptă prin livezi de măslini imense. Apoi, primul dintre mai multe "tratturi" tradiționale, un sistem de drumuri și căi străvechi folosite de localnici pentru a coborî la mare sau pentru a conecta sate și livezi. Fiecare piatră spune povestea unei vieți țărănești grele Marea este în fața ta când cobori în Tricase Porto, unde poți degusta un „caffè in ghiaccio” (cafea glacată) și poți să înoți. De aici aveți ceva asfalt până la destinația finală de astăzi: Marina Serra un mic cătun de coastă cu locuri minunate de înot.

Provocare: 4,5 ore, 13,5 km, ascensiune 310 m, coborâre 370 m

 

 

Ziua 7: Marina Serra până la Gagliano del Capo (12,5 km)

Plimbarea din ultima zi începe cu o scurtă potecă în sus, numită „calea inamicului”, Sentiero del Nemico: locul ideal pentru a pune o ambuscadă vizitatorilor neașteptați pe vremuri ... După ceva asfalt pe drumul costal, plimbarea se întoarce spre interior pe mai "traturi" mai vechi, ajungând în sfârșit la Novaglie, o oprire frumoasă pe plajă stâncoasă. Aici începe „calea Cipolliane” care poartă respirație, numită după peșterile pe care le poți vizita pe parcurs, care te duce spre podul Ciolo, ultimul mare loc de înot din această călătorie. Din micuța golf Ciolo, mergi pe valea Ciolo până la Gagliano del Capo, unde iei trenul spre Lecce pentru ultima noapte în frumosul oraș baroc.

Provocare: 5 ore, 12,5 km, 530 m ascensiune, coborare 380m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Leuca

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun și pleacă spre aeroport cu transportul public, cu excepția cazului în care ai rezervat în prealabil un transfer privat la noi.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020