Camino Primitivo: de la Oviedo la Lugo

Bike tour 9 zile/8 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
1000
pret/pers/pachet

Traseul Santiago Pelerinilor este cea mai mare rețea de „rute GR” din Europa. Ei spun că există tot atâția Caminoși pe cât sunt pelerini, dar cel mai vechi și mai autentic Camino este Camino Primitivo. Conform legendei, totul a început în secolul al IX-lea. Oasele apostolului Sfântul Iacob au apărut în mod miraculos într-un sat din Galizia modernă. Cuvântul s-a răspândit în întreaga lume creștină, ajungând la conducători europeni precum regele Alfonso al II-lea al Asturiasului. Rey Alfonso a decis să facă călătoria spre „Compostela”, devenind chiar primul pelerin care a umblat Caminul, iar ulterior i-a invitat pe colegi regi și nobili să urmeze pe urmele sale. Camino Primitivo a câștigat popularitate în Evul Mediu timpuriu, deoarece asigura un traseu mai sigur către nord, departe de disputele constante dintre creștini și mauri. De-a lungul secolelor, Calea a fost parcursă - în toate variațiile sale - de milioane și milioane de peregrini. Dar Camino Primitivo este încă un camin „secret”, o gamă surprinzător de autentică de peisaje rurale în care satele istorice au fost testul timpului. Programul nostru auto-ghidat urmărește cărări străvechi prin Asturias, cu terenuri agricole deschise, păduri liniștite, văi verzi și pasaje montane spectaculoase. Apoi, odată în Galizia, Camino Primitivo te apropie de Lugo. Mai târziu se îmbină în traseul francez aglomerat pentru secțiunea finală către Santiago. Pelerinajul dvs. include cazare la hoteluri și pensiuni rurale confortabile, cu luxul transportului de bagaje și transferuri de taxi pe parcurs.

 

Pretul include:

-Cazare pentru 8 nopți (2 hoteluri din oraș ***; 3 pensiuni din sat *; 3 hoteluri rurale confortabile ***)

-Walkers micul dejun în fiecare zi

-6 mese (ziua 2 t / m 7); în Oviedo și Lugo B & B

-transferuri conform programului (zilele 2, 3,4,5,7 și 8)

-transport bagaje

 

Pretul nu include:

-prânzuri (proviziile pot fi cumpărate în multe dintre sate de-a lungul drumului)

-transferuri de aeroport la începutul / sfârșitul turului (Oviedo, Santiago, Bilbao, Madrid)

-transfer autobuz Lugo - Santiago

 

Ziua 1: Sosire la Oviedo

Astăzi ajungeți în Asturias, la timp pentru a vizita Catedrala gotică dedicată San Salvador, locul istoric sfânt unde începe Camino. În această seară vă veți bucura de atmosfera plină de viață a orașului, de potecile fermecătoare în orașul vechi și de case tradiționale de cidru la colț de hotelul confortabil al orașului ****.

 

 

Ziua 2: Oviedo-Grado și transfer de taxi la Sama de Grado (22 km)

Pornești de la catedrală, urmând scoici Camino din aramă prin centrul orașului și ieși în mediul rural asturian. Traseele liniștite și potecile străvechi vă duc prin sate pașnice, unele cu pensiuni și hanuri de pelerini istorici. De la Puerma urmați drumul principal, pentru a ajunge la Grado. De acolo, este doar un scurt transfer către hotelul rural fermecător ***.

Provocare: 6,5 ore, 22 km; 250m ascensiune, 375 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Oviedo, Premoñu, Peñaflor, Sama de Langreo

 

 

Ziua 3: Transfer taxi de la Grado și mers pe jos La Espina-Tineo (11 km)

Traseul de astăzi începe cu un transfer către La Espina pentru a evita lucrările rutiere pe cea mai recentă „Camino”, o nouă autostradă! Faceți o secțiune scurtă despre asfalt, apoi vă mutați în peisaje mai senine în drumul către Tineo, capitala producției de lactate din Asturias. Hotelul dvs. **** este un palat din secolul al XVI-lea, construit în stil renascentist, dar cu o decorație modernă elegantă. Piscina interioara si spa.

Provocare: 4 ore, 11 km, 240 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: La Espina, Tineo

 

 

Ziua 4: Tineo-Campiello (18 km)

De la Tineu străbătești terenul împădurit pentru a ajunge la mănăstirea de la Obona, prima Școală de Latină a regiunii și un refugiu pentru savanții din Evul Mediu. De acolo, urmați pistele împădurite și liniile asfaltate pentru a ajunge în satul Campiello.

Provocare: 6-6,5 ore, 18 km, 500, m ascensiune, 300 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Tineo, Obona, Campiello

 

 

Ziua 5: Taxi de la Campiello și mers pe jos La Mortera-El Palo-Berducedo (18 - 22 km)

După o scurtă mers cu mașina spre La Mortera, începeți o ascensiune grea pe High Route - „la Ruta de los Hospitales” - traversând versanți abrupți pe părțile munte sterile pentru a ajunge la pasul de la Puerto del Palo. Această secțiune a fost întotdeauna una dintre cele mai trădătoare, din cauza vremii extreme de iarnă și veți vedea ruinele spitalelor de pelerini vechi de secole de o parte și de alta a pasajului. Vederi superbe din partea de sus înainte de a începe ultima secțiune, pe asfalt, până la o pensiune rurală confortabilă.

Provocare: 7-8,5 ore, 18-22 km, ascensiune 615 m și coborâre 450 m Sau 520 m ascensiune și coborâre 450 m.

Satele de-a lungul drumului: La Mortera, Puerto del Palo, Berducedo

 

 

Ziua 6: De la Berducedo la Grandas de Salime (15 km)

După Berducedo, traseul de pelerinaj face o ușoară ocolire, pentru a traversa un rezervor din zilele noastre care a „șters” în mod eficient Caminul istoric la mijlocul secolului XX. Urmați o potecă abruptă prin păduri minunate, apoi traversați barajul pentru a ajunge la fermecătorul dvs. hotel de 3 *, cu vedere la lac.

Provocare: 6,5 ore, 15 km, 330 m ascensiune, 970 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Berducedo, Grandas de Salime

 

 

Ziua 7: Taxi spre Fonsagrada și mers pe jos de Poboa-Paradavella (14,5 km)

Astăzi începeți cu un transfer de 30 min pentru a evita o secțiune lungă pe asfalt. În timp ce mergeți spre Fonsagrada, treceți peste graniță și în Galicia. Traseul dvs. de mers începe în Poboa și vă duce pe lângă vechiul spital de pelerini de la Montouto, la Paradavella. Transfer scurt la o pensiune simplă, tradițională a pelerinilor.

Provocare: 4,5 ore, 14,5 km, 400 m ascensiune, 650 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Montouto

 

 

Ziua 8: Castroverde-Gondar și transfer de taxi la Lugo (18 km)

Această plimbare este o sărbătoare a mediului rural galben chintesențial, în timp ce parcurgeți drumuri liniștite de țară și trasee agricole de la un cătun la altul. Exemple superbe de arhitectură tradițională, de la hambare din piatră până la „pazos” istorice. De la Gondar faci o scurtă plimbare cu taxiul până la hotelul modern *** din centrul istoric al orașului Lugo, la doar 100 de metri de splendidele sale ziduri romane, un patrimoniu mondial UNESCO.

Provocare: 4,5-5 ore, 18 km, 200 m ascensiune, 400 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Castroverde, Lugo

 

 

Ziua 9: Sfârșitul programului

Aranjamentul dvs. se încheie în această dimineață după micul dejun. Opțiunea de a rezerva o noapte suplimentară în Santiago de Compostela pentru a merge pe secțiunea finală către catedrală.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020