Camino Primitivo excursie cu bicicleta

Bike Tour 10 zile/9 nopti/8 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
850
pret/pers/pachet

Camino de Santiago sau calea Sfântului Iacob este rezultatul uneia dintre cele mai impresionante „migrații” istorice ale Europei. Deși mulți pelerini moderni aleg așa-numita Rută a Franței sau Camino Francés, există mai multe alte trasee care au fost folosite istoric, inclusiv Camino Primitivo original. Acest traseu a fost parcurs pentru prima dată de regele asturian Alfonso al II-lea, care - la aflarea veștilor că oasele apostolului St. James au fost găsite într-o zonă îndepărtată a ceea ce este acum Galizia - și-au început propriul pelerinaj personal în anul 829. itinerarul urmează acest traseu autentic, care a fost foarte popular în Evul Mediu timpuriu, atunci când pelerinii au urmărit să evite conflictul constant între regatele creștine și maurii din Spania Centrală. Istoria și frumusețea „España Verde” vor acționa ca fundal pentru pelerinajul tău, în timp ce vei parcurge ruralul surprinzător de variat al Asturiasului și al Galiției. Am conceput o călătorie inspirată de Camino-ul original, urmând drumuri de țară suprafete cu puțin trafic, mergând paralel cu calea istorică. Desigur, în timp ce mergeți cu bicicleta, veți vedea toate punctele principale și veți obține un adevărat gust al atmosferei deosebite de care se bucură pelerinii pe traseu.

 

Pretul include:

-Cazare pentru 9 nopți

-Mic dejun

-Transfer de taxi în ziua 2

-Transport de bagaje conform programului

-Descrierea detaliată a traseului și hărți

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Cască

-Închirieri biciclete

-supliment de călător solo pentru închiriere de biciclete (dacă este rezervat prin S-Cape), care se aplică separat

 

Ziua 1: Sosire la Oviedo

Vizitați Catedrala gotică dedicată San Salvador, un Sfânt important pentru care mulți pelerini își exprimă devotamentul. Bucurați-vă de atmosfera plină de viață a fermecătorului centru istoric din Oviedo, cu o mulțime de cafenele, restaurante, bodegas și baruri de cidru. Cazare în hotelul modern **** lângă gara principală și autobuz și la 10 minute de mers pe jos de centrul istoric.

 

 

Ziua 2: De la Cornellana la Tineo (32,6 km)

Dimineața, un taxi vă va duce la Cornellana, unde începeți să mergeți cu bicicleta chiar la intrarea în Mănăstirea San Salvador (secolul al XI-lea). Pentru a evita traficul greu, nu veți urma poteca inițială, ci faceți un mic ocol spre sud, prin Soto de los Infantes, prin frumoasa vale a râului Narcea, înainte de a urca spre Tineo, un oraș semnificativ istoric din Camino. Cazare la un hotel istoric de 4 stele din centrul orașului. Dacă ați închiriat o bicicletă, atunci veți fi întâi dus la magazinul de închirieri de biciclete pentru a vă încerca bicicletele și pentru a face ajustările necesare.

Provocare: 32,6 km, ascensiune de 750 m.

Satele de-a lungul drumului: Cornellana, Soto de los Infantes, Tineo

 

 

Ziua 3: De la Tineu la Pola de Allande (28,7 - 31,5 km)

Astăzi vizitați prima dată biserica romanică și Mănăstirea Obona. Aceste monumente, parțial în ruine, au făcut parte dintr-un centru cultural și intelectual important timp de secole. De aici, o succesiune de biserici și capele mici te conduce până la Pasul Lavadoiro (812 m), înainte de a coborâ spre Pola de Allande, un oraș minunat cu aromă asturiană. Cazare la un hotel bun ** renumit pentru bucătăria regională.

Provocare: 28,7-31,5 km, 475 m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Obona, Pasul Lavadoiro, Pola de Allande

 

 

Ziua 4: De la Pola de Allande la Grandas de Salime (39,3 km)

O zi grea, de când trebuie să urcați 625m în această dimineață pentru a ajunge la Puerto del Palo. Această trecere, la 1146m, împarte zona verde și împădurită a Allandei de munții vasta, mai inerți, spre sud. Desigur, aveți întotdeauna opțiunea de a vă plimba cu bicicleta și a vă bucura de peisaj! Apoi mergi literalmente pe 35 km până la Lacul Grandas, doar pentru a constata că destinația ta este încă cu 4 km mai departe ... în vârful unui deal! Grandas este un oraș plăcut, cu o biserică romanică și un muzeu etnografic interesant. Cazare în hotel de 2 stele recent renovat, cu un tarif regional bun.

Provocare: 39,3 km; 700 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Puerto del Palo, Lacul Grandas, Grandas de Salime

 

 

Ziua 5: De la Grandas de Salime la Fonsagrada (31,8 km)Din nou, începeți ziua în ascensiune, până la Pasul Alto del Acebo (1030 m, 475 m în sus). Apoi alunecați în Fonsagrada. O ocol ocolitor către satele intrigant de frumoase din San Martin și Santa Eulalia de Oscos, renumite pentru arhitectura lor tradițională din ardezie întunecată. Odată ce circulați în Galicia, lăsați ascendentele abrupte și zonele muntoase în urmă, deplasându-vă într-un peisaj rural blând, punctat cu cătune pitorești. Cazarea la un hotel confortabil * în centrul acestui mic oraș minier.

Provocare: 31,8 km, 1050 m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Alto el Acebo, (San Martín și Santa Eulalia de Oscos), Fonsagrada

 

 

Ziua 6: De la Fonsagrada la Lugo (60,5 km)

Un tur relativ lung astăzi, cu o mulțime de secțiuni de coborâre prelungite și unele ascensiuni scurte. Călătoria ușoară vă permite să vă bucurați cu adevărat de mediul rural galician, cu o arhitectură tradițională rafinată, precum „Pazos” și „Casas Grandes”, case de țară bine conservate pe moșiile mari, toate clădirile impresionante din piatră și lemn. La sfârșitul zilei, ajungeți în Lugo, unde centrul orașului a fost declarat monument istoric național în 1973, în mare parte datorită impresionantelor ziduri din secolul al III-lea care merită un loc pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Există mai multe clădiri interesante de vizitat, inclusiv catedrala romano-gotică și primăria și palatul baroc. În afara zidurilor, există băi romane la izvoarele naturale de pe malurile râului Miño. Cazare la un hotel de 3 stele în centrul istoric din Lugo.

Provocare: 60,5 km, ascensiune de 650 m.

Satele de-a lungul drumului: Lugo

 

 

Ziua 7: De la Lugo la Palas de Rei (43,6 km)

În această dimineață aveți timp să vizitați principalele monumente din Lugo și poate faceți câteva cumpărături înainte de a vă întoarce pe bicicleta pentru o plimbare relativ scurtă. De la Lugo înainte, Camino Primitivo se contopește cu traseul francez mai recent, dar mai popular, undeva între Palas de Rei și Melide. Există mai multe rute din care să alegeți, pentru a ajunge la Palas de Rei (32 km până la 51 km). Cazare cu ospitalitate tradițională galleză la o fermecătoare „casa grande” din țară.

Provocare: 43,6 km, 600 m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Lugo, Palas de Rei

 

 

Ziua 8: De la Palas de Rei la Arzúa (33 km)

Dimineața îți poți lua timpul, pentru că traseul de astăzi este scurt. Mai întâi faceți o scurtătură către Camino, pe lângă Castelul Pambre. Zece, în Coto, te regăsești dintr-o dată să te alături multor altor pelerini de-a lungul traseului, deoarece toată lumea începe să simtă emoția în timp ce se află lângă Santiago. Cazare în apropierea satului Arzúa, la unul din acești tipici Pazos.

Provocare: 33 km, 400 m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Arzúa

 

 

Ziua 9: De la Arzúa la Santiago de Compostela (40 km)

În ultima ta zi, împărtășești traseul, peisajul și atmosfera cu alți pelerini în timp ce te apropii de Monte del Gozo (unde pelerinii prind prima oară din Santiago) și apoi coboară spre Catedrala St James. Cazare la un hotel fermecător din centru. După-amiaza este liber să petreci explorarea Santiago.

Provocare: 40 km, 300m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Santiago de Compostela

 

 

Ziua 10: Plecare din Santiago de Compostela

După micul dejun, călătoria cu bicicleta se încheie.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020