Plimbare prin Camino primitivo

Bike tour 17 zile/16 nopti/15 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
1580
pret/pers/pachet

Traseul pelerinilor spre Santiago de Compostela este una dintre marile migrații istorice ale Europei. Și totul a început cu Camino Primitivo! Potrivit legendei, secolul al IX-lea a văzut oasele apostolului Sf. Iacov, ucise în Palestina, apărute în mod miraculos într-un sat din ceea ce este acum Galizia. Cuvântul s-a răspândit în întreaga lume creștină, ajungând (printre altele) la regele Alfonso al II-lea al Asturiasului. El a întreprins pelerinajul - călătorind prin pădure întunecată și munți descurajatori, de la Oviedo, prin Lugo la Santiago - și i-a invitat pe regii și nobilii să urmeze pe urmele sale. Această rută originală a devenit foarte populară în Evul Mediu timpuriu, când pelerinii au avut ca scop evitarea zonelor de la sud de zona Cantabrică, care se aflau în continuă dispută între creștini și mauri. De-a lungul secolelor, Caminul a fost plimbat de milioane de peregrini. În zilele noastre, Camino Primitivo dezvăluie o zonă de frumusețe rurală, în care satele abrupte în istorie au fost testul timpului. Vom urma cărările străvechi prin frumoase terenuri agricole unde te salută localnici autentici. În apropiere de Lugo, Camino Primitivo se alătură celui mai popular traseu francez, pe care îl urmăm apoi spre Santiago, făcând oprirea necesară la Monte del Gozo, punctul de vedere al dealului care oferă prima vedere a unui pelerin din Santiago de Compostela. Pe traseul acestui pelerin, stai la hoteluri și pensiuni rurale confortabile (camere cu baie proprie) și te bucuri de luxul transportului de bagaje și al transferurilor private.

 

Pretul include:

-16 zile de cazare

-16 Mic dejunuri

-11 mese

-Transport bagaje

-Tansfere descrise în program (cu excepția taxiului opțional în ziua 8)

-Carte rutieră cu informații logistice și descrierea rutelor.

 

Pretul nu include:

-5 mese

-Pachetele de prânz

-Transfer opțional de taxi în ziua 8

-Transferuri la începutul și sfârșitul turului către / din prima și ultima cazare.

 

Ziua 1: Sosire la Oviedo

Vizita Catedralei Gotice dedicată San Salvador, un Sfânt important pentru pelerinii care pleacă spre Santiago. Bucurați-vă de atmosfera plină de viață în centrul vechi al orașului, cu o mulțime de cafenele, restaurante, bodegas și cidarii, chiar la colț de hotelul confortabil al orașului ****.

 

 

Ziua 2: De la Oviedo la Grado la Sama de Grado (23,5 km)

Urmărăm scoicile de cupru iacobene prin benzi înguste din centrul orașului, apoi ieșim în mediul rural asturian. Traseele asfaltate și potecile vechi ne trec prin sate liniștite, unele dintre care încă mai au pensiuni de pelerini și hanuri istorice. De la Puerma continuăm pe drumul principal, spre Grado. De acolo, transfer scurt către fermecătorul nostru hotel rural *** din Sama de Grado.

Provocare: 6,5 ore, 23,5 km 250 m ascensiune, 375 m coborare

 

 

Ziua 3: De la Grado la Salas (21,4 km)

Prima parte a traseului de la Grado la Salas urmărește trasee înguste și drumuri de țară prin zonele deluroase direct către Mănăstirea Cornellana. Fondat în 1024, acest centru a avut o importanță religioasă și politică de-a lungul istoriei timpurii a regatului creștin din Asturias. Pentru a doua parte a rutei de astăzi, de la Cornellana la Salas, va trebui să facem câteva ocoluri, deoarece autostrada este încă în construcție aici. Hotelul dvs. *** din Salas este situat în centrul istoric al orașului, chiar lângă castel și muzeu pentru arhitectura pre-romanică.

Provocare: 6 ore, 21,4 km, 425 m ascensiune, coborâre 350 m

 

 

Ziua 4: De la Salas la Tineo (19,8 km)

După o scurtă ascensiune prin teren frumos pe câmpurile din afara Sălașului, urmați din nou drumul principal pentru aproximativ 5 km (în urcare) apoi lăsați-l în urmă cu siguranță în La Espina. Următoarea secțiune din drumul către Tineo vă va duce prin păduri și câmpuri liniștite, cu foarte puține asfalturi doar trasee liniștite de țară! În centrul istoric al lui Tineu veți găsi cazare

Provocare: 6 ore, 19,8 km, 575 m ascensiune, 300 m coborare

 

 

Ziua 5: De la Tineo la Campiello (18,2 km)

După un mic dejun copios în Tineo, vă veți plimba prin păduri pentru a ajunge în locul liniștit la Obona, cu istoricul său Monasterio de Santa María la Real. Apoi continuați spre Campiello și pentru următoarea dvs. cazare, o unitate primitoare de familie

Provocare: 6 ore, 18,2 km, 500 m ascensiune, 300 m coborare.

 

 

Ziua 6: De la Borres la Berducedo (18 - 22 km)

Șoferul de taxi vă va duce la Borres pentru a începe plimbarea de-a lungul traseului inițial înalt sau „ruta de los hospitales”, traversând pante abrupte pentru a ajunge la Puerto el Palo. Mai multe spitale de pelerini au fost construite aici cu secole în urmă - de o parte și de alta a munților - din cauza condițiilor meteorologice extreme din timpul iernii. Vă veți bucura de vederi superbe în drumul dvs. până la cel mai înalt punct, pasul numit „Puerto El Palo”. De acolo, veți continua încă 9,5 km - mai ales pe drum - pentru a ajunge la pensiunea dvs. din Berducedo.

Provocare: 7-8,5 ore, 18-22 km, 520 m ascensiune și 450 m coborare SAU 615 m ascensiune și 450 m coborare.

 

 

Ziua 7: De la Berducedo la Grandas de Salime (15 km)

Din satul minuscul Berducedo, Camino face mai întâi o ascensiune până la morile de vânt de deasupra La Mesa, apoi face o coborâre abruptă până la Lacul Salime. Vă veți bucura de vederi superbe pentru primii 5 km, apoi umbra minunată a castanilor în timp ce mergeți pe jos pentru a întâlni drumul. Ultimii 2,5 km urmați drumul asfaltat peste baraj și până la hotelul dvs. din Grandas de Salime

Provocare: 6 ore, 15 km, 330 m ascensiune, 970 m coborare.

 

 

Ziua 8: Ziua de odihnă sau Grandas - Castro până la Hotel Grandas (5 km)

După prima săptămână în pelerinaj, poate doriți să vă luați o zi liberă pentru a vă odihni și a vă relaxa. Dacă preferați să faceți o plimbare astăzi, există 2 rute din care puteți alege: o scurtă plimbare către satul Grandas de Salime, unde puteți vizita muzeul etnografic sau puteți face o scufundare în piscina locală (este necesară capacul de înot) SAU o secțiune de 5 km pe Camino, de la Lacul Grandas până la Castro unde puteți vizita Chao Sanmartin, un interesant sit arheologic de origine celtică și romană. Puteți rezerva un transfer de taxi înapoi la hotel.

Provocare: 2,5 ore, 5 km, ascensiune 310 m, coborâre 20 m.

 

 

Ziua 9: De la Grandas de Salime la Castro - Fonsagrada (20,5 km)

Taxiul te lasă la Castro pentru a continua turneul pelerinilor cu un tronson care mai mult sau mai puțin urmează drumul principal spre Puerto El Acebo (1165m), poartă de intrare în provincia Galiția. Te plimbi mai ales pe drumul principal, făcând scurtături rapide, în special pe coborârea în Galicia. La sfârșit, mai există o ascensiune mai scurtă pentru a ajunge în orașul Fonsagrada, nu un sat foarte drăguț, dar prietenos în felul său, cu toate serviciile majore pe care le cere un pelerin.

Provocare: 6 ore, 20,5 km, 530 m ascensiune, 225 m coborare.

 

 

Ziua 10: De la Fonsagrada la Paradavella și transfer la Fonsagrada (14,5 km)

Din Fonsagrada coborâm mai întâi în satul Póboa de Burón, pentru a ridica cea mai veche potecă Camino Primitivo, un traseu înalt pe pășuni verzi și câmpuri de heather în drumul spre ruinele de la Hospital de Montouto (un alt spital de pelerini de origine antică ). După o coborâre ușoară către Paradavella, un taxi te conduce înapoi la Fonsagrada, deoarece nu există nicio altă cazare potrivită în apropiere.

Provocare: 5 ore, 14,5 km, 400 m ascensiune, 650 m coborare.

 

 

Ziua 11: De la Paradavella la Castroverde (20,3 km)

După un transfer de taxi către Paradavella (sau un pic mai departe), traseul de astăzi urmează în principal traseele rurale prin zone împădurite și câmpuri deschise, cu câteva secțiuni scurte pe drumul principal. După O Cádavo, te plimbi prin Villabade (biserica interesantă) înainte de a ajunge în sfârșit la Castroverde.

Provocare: 6 ore, 20,3 km, 400 m ascensiune, 475 coborare.

 

 

Ziua 12: De la Castroverde la Lugo (22,2 km)

Astăzi, ne bucurăm cu adevărat de frumusețea peisajului galic, în timp ce mergem pe potecile liniștite cu asfalt și pe traseele de murdărie de la un cătun la altul, trecând exemple superbe de arhitectură tradițională până când mergi direct până la hotelul modern *** în inima Centrul istoric din Lugo, la doar 100 de metri de splendidele ziduri romane, un patrimoniu mondial UNESCO.

Provocare: 6 ore, 22,2 km, 150 m ascensiune, 250 m coborare.

 

 

Ziua 13: De la Lugo la Mélide (28 km)

De la Lugo, mai mulți Caminos se reunesc pentru a se alătura traseului principal francez (Camino Francés). Astăzi aveți o plimbare lungă (28 km) pentru a ajunge la următoarea cazare, situată în Melide. Chiar dacă traseul este în mare parte asfaltat și relativ plat, este totuși destul de distanță.

Provocare: maxim 8 ore, 28 km, 200 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 14: De la Melide la Arzúa (14 km)

Astăzi începeți să mergeți direct din Melide. V-ați alăturat acum traseului francez sau Camino Francés, care este cea mai populară dintre toate variantele Camino. Dintr-o dată, te regăsești printre o multitudine de pelerini din toată lumea, în timp ce urmezi trasee, drumuri de țară și poteci paralele cu drumul principal. Unitatea de cazare pentru această seară este situată chiar lângă satul Arzúa.

Provocare: 4 ore, 14 km, 150 m ascensiune, 200 m coborare.

 

 

Ziua 15: De la Arzúa la A Rua (19,4 km)

Această secțiune a Camino este una dintre cele mai puțin interesante, deoarece, în principiu, este paralelă cu drumul principal, dar există o mulțime de prieteni noi de făcut. Entuzia împărtășită cu colegii pelerini crește, combinată cu un sentiment obosit de a fi în curând înfruntat sfârșitul pelerinajului tău! Peste noapte, la cel mai bun hotel disponibil **, cu proprietari prietenoși.

Provocare: 5 ore, 19,4 km, 200 m ascensiune, 225 m coborare.

 

 

Ziua 16: De la A Rua la Santiago de Compostela (19,8 km)

Ultima secțiune a pelerinajului tău te readuce la viața modernă pe măsură ce treci pe aeroportul regional, traversezi autostrada, calea ferată și șoseaua de centură din jurul Santiago. Cu toate acestea, este totuși ușor să ne imaginăm bucuria pură pe care au simțit-o pelerinii antici atunci când au văzut o primă privire asupra Santiago și spirele aflate în depărtare. De la Monte del Gozo, pelerinii fac istoric o ultimă oprire la izvorul din Lavacolla, pentru a se spăla fața și picioarele înainte de a se prezenta în fața Sfântului la Catedrala de pe Plaza Obradoiro. Hotelul dvs. *** este situat în centrul orașului vechi.

Provocare: 5 ore, 19,8 km, 175 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 17: Sfârșitul călătoriei sau nopți suplimentare în Santiago

 

 

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020