Camino Primitivo „Provocare” • 300 km pe 6 etape

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
645
pret/pers/pachet

În secolul al IX-lea, regele Alfons al II-lea a decis să vadă cu propriii ochi oasele apostolului Sf. Iacob. În acest scop, el a călătorit prin pădure întunecată și munți descurajatori, din capitala regatului său - Oviedo - într-o zonă îndepărtată a ceea ce este acum Galicia. Acest tur cu bicicleta urmărește acest traseu autentic, traversând o parte din „España Verde”, prin ruralul variat al Asturiasului și Galiției. Pelerinajul său s-a făcut urmând căi de piatră romană, căi de câmp și căi tradiționale de comerț sau de comerț, astfel că se desfășoară în cea mai mare parte pe piste de murdărie, poteci și unele drumuri minore locale. Pe măsură ce parcurgeți acest traseu istoric, veți obține un gust al atmosferei speciale care înconjoară pelerinii care urmează Camino de Santiago sau Calea Sfântului Iacob, în ​​oricare dintre versiunile sale. Veți trece pe lângă multe dintre cele mai importante puncte de vedere și veți putea afla despre istoria și tradiția din jurul acestui traseu de pelerinaj.

Va trebui să opțiți să urmați traseele montane de pe Calea Originală (mai provocatoare și mai potrivite pentru MTB) sau să luați și rute alternative, paralele cu traseul de drumeție.

 

Pretul include:

-Cazare 7 nopți

-mic dejun

-Transport de bagaje conform programului

-Descrierea detaliată a traseului și hărți

 

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Închiriere biciclete: MTB sau hibrid

 

Ziua 1: Sosire la Oviedo

Dacă ajungeți în Oviedo cu ceva timp, vă recomandăm să vizitați orașul vechi și, desigur, Catedrala gotică, punctul de plecare pentru pelerini spre Santiago. Nu ratați atmosfera plină de viață din acest centru istoric al orașului, cu o mulțime de cafenele, restaurante și sidere.

Provocare: sosire în Asturias

Satele de-a lungul drumului: Oviedo

 

 

Ziua 2: De la Oviedo la Salas (51 km)

Începem pelerinajul urmând scoicile de cupru iacobene prin alei înguste din centrul orașului, apoi ieșim în mediul rural asturian. Traseele asfaltate, potecile vechi și drumurile de țară ne trec prin sate liniștite și prin zonele deluroase. Trecem pe lângă mănăstirea Cornellana. Fondat în 1024, acest centru a avut o importanță religioasă și politică de-a lungul istoriei timpurii a regatului creștin din Asturias. După această oprire pentru a ne odihni, ultima parte a traseului va urma câteva ascensiuni și coborâri unitl ajungem la Salas. Hotelul *** din Salas este situat în centrul orașului istoric, în interiorul unui fost castel și cu un muzeu de arhitectură pre-romanică alături.

Provocare: 51 km.

Satele de-a lungul drumului: Oviedo, Cornellana, Salas

 

 

Ziua 3: De la Salas la Pola de Allande (49 km)

În timp ce începeți să vă îndreptați spre sud, prin Soto de los Infantes, prin frumoasa vale a râului Narcea, înainte de a urca la Tineo, un oraș semnificativ istoric din Camino. Pe măsură ce continuați traseul, veți trece pe lângă biserica romanică și Mănăstirea Obona. Aceste monumente, parțial în ruine, au făcut parte dintr-un centru cultural și intelectual important timp de secole. De aici, o succesiune de biserici și capele mici vă va conduce până la Pasul Lavadoiro (812 m), înainte de a coborî spre Pola de Allande, un oraș minunat cu aromă asturiană. Cazare la un hotel bun ** renumit pentru bucătăria regională.

Provocare: 48,5 km.

Satele de-a lungul drumului: Obona, Pasul Lavadoiro, Pola de Allande

 

 

Ziua 4: De la Pola de Allande la Grandas de Salime (40 km)

O zi grea, de când trebuie să urcați 625m în această dimineață pentru a ajunge la Puerto del Palo. Această trecere, aflată la 1146m, împarte zona verde și împădurită a Allandei de munții vasta, mai inerți, spre sud. Dar apoi, răsplata; veți putea să vă deplasați pe jos pe cei 35 km stânga spre Lacul Grandas, doar pentru a afla că destinația dvs. este încă cu 4 km mai departe ... în vârful unui deal! Grandas este un oraș plăcut, cu o biserică romanică și un muzeu etnografic interesant. Cazare în hotel de 2 stele recent renovat, cu un tarif regional bun.

Provocare: 39,6 km

Satele de-a lungul drumului: Puerto del Palo, Lacul Grandas, Grandas de Salime

 

 

Ziua 5: De la Grandas de Salime la Lugo (59 km)

Astăzi începeți să urcați din nou, de această dată până la Pasul Alto del Acebo (1030 m, 475 m în sus). Apoi alunecați în Fonsagrada. Odată ce circulați în Galicia, lăsați ascendentele abrupte și zonele muntoase în urmă, deplasându-vă într-un peisaj rural blând, punctat cu cătune pitorești. Această călărie mai ușoară vă va permite să vă bucurați cu adevărat de mediul rural galician, cu o arhitectură tradițională rafinată, precum „Pazos” și „Casas Grandes”, case de țară bine conservate pe moșiile mari, toate clădirile impresionante din piatră și lemn. La sfârșitul zilei, Lugo așteaptă cu zidurile sale romane (secolul al III-lea) și multe clădiri interesante de vizitat în vechiul oraș retras în interiorul acestor ziduri. În afara zidurilor, există băi romane la izvoarele termale naturale de pe malul râului Miño. Cazare la un hotel de 3 stele în centrul istoric din Lugo.

Provocare: 59 km

Satele de-a lungul drumului: Fonsagrada, Lugo

 

 

Ziua 6: De la Lugo la Melide (48 km)

S-ar putea să aveți timp să vizitați principalele monumente din Lugo și poate faceți cumpărături înainte de a vă întoarce cu bicicleta astăzi. De la Lugo înainte, Camino Primitivo se contopește cu traseul francez mai recent, dar mai popular, undeva între Palas de Rei și Melide, benzile liniștite și poteca devin mai aglomerate și veți simți o „atmosferă de pelerinaj” mai puternică de aici.

Provocare: 47,5 km

Satele: Melide

 

 

Ziua 7: De la Melide la Santiago de Compostela (54 km)

În ultima ta zi vei simți cum toată lumea din jur începe să se simtă încântată de o apropiere aproape de obiectivul final. Veți împărtăși traseul, peisajul și atmosfera cu alți pelerini în timp ce vă apropiați de Monte del Gozo (unde pelerinii prind prima oară din Santiago) și apoi coborâți spre Catedrala St James. Cazare la un hotel fermecător din centru. După-amiaza este liber să petreci explorarea Santiago.

Provocare: 53,5 km.

Satele de-a lungul drumului: Arzúa, Lavacolla, Santiago de Compostela

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

După micul dejun, călătoria cu bicicleta se încheie.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020