Tur cu bicicleta in Baroque

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
690
pret/pers/pachet

Bogată în cultură, istorie și peisaje frumoase, Sicilia este una dintre cele mai fascinante zone din Italia. Vom petrece o săptămână explorăm cu bicicleta tot Estul Siciliei, o regiune de o frumusețe naturală deosebită, cu rezervațiile sale naturale, marea cristalină și vegetația exotică. De-a lungul acestui traseu vom merge pe Valea Noto pentru a admira barocul, în prezent Patrimoniu UNESCO. Călătoria ne va face să descoperim orașe baroce precum Palazzolo Acreide, Modica și Noto, cel mai important oraș baroc din Sicilia, după care vom ajunge și la Siracusa, un oraș colonie greacă antică, păstrat ca atare până în zilele noastre. Vom pedala de la Vendicari Oasis, satul maritim Marzamemi, insula Capo Passero și "l'isola delle Correnti”.

 

PRET DE PORNIRE PENTRU 1 PERSOANA ADULTA (2 adulti minim in camera)

Loc în cameră dublă 790 €

Supliment demipensiune 175

Supliment single 175

Supliment high-season 90 € (iulie/august)

Închirieri biciclete 110€

Închiriere de bicicleta electrica 240

În plus, închiriere de bicicleta electrica zi 35 €

Zile suplimentare de închiriere biciclete 15

Transfer Siracusa - Aeroportul Catania aprox. 100 € – 120 € 1/3 pax

PRETUL INCLUDE:

- 7 nopți cazare;

- Transfer de bagaje;

- Transfer de la aeroport la prima cazare;

- Asistență turistică locală telefonică;

- Traseul printat și harta.

PRETUL NU INCLUDE:

- Transferuri la/de la aeroport

- Mese și băuturi;

- Taxe turistice locale și bilete de intrare la obiectivele turistice

- Taxe locale (hoteluri)

 

PRET NET PENTRU 1 / UNA PERSOANA (în grup de minim 20 PAX)

Loc în cameră dublă 830 € în BB

Închiriere bicicleta 90 €

Închiriere bicicleta electrică 240

 

PREȚUL INCLUDE

- 7 nopți din care: 5 nopți cazare cu masa în regim demipensiune; 2 nopți masa în regim mic dejun; transfer de bagaje; conducător de grup; mecanic și autoutilitară din ziua a 2-a până în ziua a 7-a; transfer de la aeroport la prima cazare

PREȚUL NU INCLUDE:

- Transferuri la/de la aeroport;

- Închirieri de biciclete

- Mese de prânz și băuturi unde nu sunt menționate;

- Taxe turistice locale și bilete de intrare la obiectivele turistice

- Taxe locale (hoteluri)

NOTA: Hoteluri in care se va face cazarea:

Hotel Colle Acre Palazzolo Acreide www.hotelcolleacre.it or similar

San Giorgio hotel Modica www.sangiorgiomodicahotel.it or similar

Marenostrum hotel Pozzallo www.marenostrumpozzallo.it  or similar

Hotel Vittorio Portopalo www.hotel-vittorio.com or similar

Palazzo Tasca Noto www.palazzotasca.com or similar

Hotel Gutwoski www.guthotel.it or similar

 

 

 

Prima zi: Catania Palazzolo Acreide

Turul începe în Catania, Palazzolo Acreide, unde veți fi informați despre program și cazare.

 

 

A 2-a zi: Palazzolo Acreide - Modica (48 Km)

Plimbarea noastră pornește de la Palazzolo Acreide, dar, înainte de mersul pe bicicletă, vom admira monumentele sale istorice prin piste pitorești din partea medievală a orașului. Vom pedala de-a lungul Muntilor Iblei, unde peisajele sunt uneori sălbatice și goale și alteori pline de vegetație, dar întotdeauna frumoase cu „pereții de piatră uscată”. Cazarea se va face în orașul Modica.

 

 

A 3-a zi: Modica - Pozzallo (42 Km)

Înainte de a părăsi Modica, un uimitor sat aristocratic, care se ridică pe o stâncă, trebuie să gustați delicioasa ciocolată picantă și să vizitați magnifica biserica din San Giorgio, datând din secolul al 18-lea. Vom continua traseul nostru de cicliști pasionați de-a lungul versanților tipici aă muntilor Iblei, ajungând în orașul Scicli, oraș cu un trecut istoric foarte bogat. Vom vizita centrul, cu Piazza Italia, monumente și alte clădiri impresionante, cum ar fi Biserica Sf. Barthelemy. După vizită, vom pedala spre centrul marin din Pozzallo. Cazare în Pozzallo.

 

 

A 4-a zi: Pozzallo - Portopalo di Capopassero (44 Km)

Vom pedala pe teren neted, până vom ajunge la Isola delle Correnti, cel mai îndepărtat punct al continentului, între Marea Ionica și cea Mediteraneană, situat la aceeași latitudine ca a Tunisiei. Pe drum veți avea șansa de a gusta minunatul „Vino D’Avola” într-una dintre numeroasele crame. Cazare în zonă.

 

 

A 5-a zi: Portopalo - Marzamemi - Noto (32 Km)

Incepem pedalarea pe teren plat si treptat urcam spre nord, trecând prin Oaza Naturală Vendicari, arie de mare interes științific, cu o diversitate deosebita a florei si faunei. Călătoria noastră continuă spre nord, încheind ziua în orașul Noto, capitala Barocului. Cazare în Noto.

 

 

A 6-a zi: Noto - Siracusa (55 Km)

După ce am gustat „granita” de migdale cu brioșe - mândria capitalei barocului Noto -, și am vizitat numeroasele biserici și palate din Noto, vom pedala de-a lungul coastei, spre Siracusa, capitala Magna Grecia. Cazare în zonă .

 

 

A 7-a zi: Siracusa

Timp liber la dispoziție pentru a vizita fermecătorul oraș Siracusa, parcul arheologic Neapolis unde se mai află încă Teatrul Grec și fermecatoarea insulă Ortigia, centrul istoric și cultural al orașului. De mare interes aici sunt obiectivele turistice Templul lui Apollo, Domul, care este rezultatul transformărilor succesive făcute în templul grandios al Atenei și Fântâna lui Arethusa. Cazare în zonă.

 

 

A 8-a zi: plecare din Trapani sau Palermo.

Plecare dupa micul dejun.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020