Turul cu bicicleta Paris-Amsterdam

Bike tour 12 zile/11 nopti/10 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
1260
pret/pers/pachet

O plimbare cu bicicleta de vis prin Europa, de la turnul Eifel din Paris până la canalele din Amsterdam. Aceste două orașe europene cu o importanță mare pentru istorie, clădiri și muzee de renume mondial sunt începutul și finalizarea acestei călătorii prin 3 țări.

Între voi veți explora orașe faimoase și frumoase precum Ghent, Anvers și Gouda, în timp ce vă plimbați prin peisaje variate. Vei începe în Franța, în Franța frumoasă, cu un spectru foarte larg de mâncare și vinuri. Descoperiți apoi orașele și satele medievale din Belgia cu mâncare, bere și ciocolată minunate. Și apoi, desigur, paradisul bicicletei europene Olanda cu apă, mori de vânt și un sistem de trasee ciclice perfecte.

Îți place să combini natura și cultura?

Pe marginea drumului, natura minunată întâlnește orașe fascinante când mergeți cu bicicleta spre „bucata de rezistență” - Amsterdam, cu faimoasele sale canale (patrimoniul mondial UNESCO)

 

Pretul include:

-11 nopți incluse

-Hoteluri 3/4 stele

-Mic dejun inclus, Demipensiune opțional

-Informații turistice despre toate locurile de interes (*)

-Impozite turistice

-7 zile pe săptămână, linie telefonică de serviciu

-Transport de bagaje la următorul dvs. Hotel

(*) NOTĂ: Documentele de călătorie sunt numai în engleză (sau olandeză sau germană)

 

Pretul nu include:

-Nu se includ trecerile cu feribotul

 

Ziua 1: Sosire Paris

Vacanța dvs. începe la Paris, „Orașul luminilor”. Sunt atât de multe de văzut și de făcut aici: plimbați-vă pe malurile râului Senei sau a cartierului Montmartre sau vizitați atracțiile faimoase, cum ar fi Bazilica Sacre Cœur, catedrala Notre Dame, muzeul Luvru cu Mona Lisa și bineînțeles Turnul Eifel.

! Bicicletele nu sunt permise în tren de la Amsterdam la Paris (sau invers). Prin urmare, vă recomandăm cu tărie să rezervați această călătorie cu biciclete de închiriere, astfel încât să puteți lăsa bicicletele de închiriere la hotelul din Amsterdam la sfârșitul călătoriei.

 

 

Ziua 2: Paris - Chantilly / Senlis (65 km)

Astăzi începi să faci ciclism! Ieșirea din capitală de-a lungul Canalului de Ourcq și Canal Saint-Martin ne permite într-adevăr să ne cufundăm într-o carte de istorie, un muzeu în aer liber.

Pe primii 30 de kilometri de la Paris la Gressy, traseul urmărește drumul frumos pe pista de biciclete din CanalOurcq, un cadru rural departe de mașini, pentru o ieșire sigură din Paris.

Pe măsură ce vă apropiați de Senlis, veți întâlni păduri și natură adevărată pe măsură ce ajungeți în regiunea „Ile de France”: schimbarea garantată a peisajului cu acești pini grozavi și acest sol nisipos în Landes, sud-vestul Franței.

 

 

Ziua 3: Chantilly / Senlis - Compiègne (65 km)

Programul zilei: castel prestigios, orașe medievale și zonă mare de pădure!

Chantilly este renumit la nivel mondial pentru castelul său (uneori comparativ cu un castel al Loarei), Marele Grajd, porțelanul, dantela și gastronomia sa (da, faimoasa cremă Chantilly ar fi fost inventată aici)

O fundație străveche, o reședință regală în Evul Mediu, fermecătorul oraș Senlis își păstrează istoria bogată și are mai multe muzee. Mediul său protejat de 40 ha este deosebit de apreciat de cineaști.

După ce traversați pădurea Halatte traversați „platoul” Nery, dar panta este moale! Treci aproape de Béthisy-Saint-Pierre, care merită ocolit.

După ce a coborât râul Automne, care a dat numele acestei văi, numite cele 35 de turnuri de clopotniță, călătoria de astăzi se încheie în pădurea Compiègne. Un oraș mare care se învecinează cu pădurea, un palat care se deschide spre imensități împădurite, acestea sunt primele impresii pe care le lasă Compiègne. Orașul, încovoiat de străzi fermecătoare și comerciale, are muzee cu colecții variate.

 

 

Ziua 4: Compiègne - Saint-Quentin (77 km)

Dimineața, vă recomandăm să faceți din abatia Ourscamp prima dvs. oprire a zilei. Traseul continuă de-a lungul canalului, spre Noyon. Noyon este listat ca un oraș al Artei și Istoriei: atmosferă medievală în jurul catedralei care a văzut încoronarea Hugues Capet în 987.

Mai departe de-a lungul traseului, traversați zone naturale vaste cu peste 200 de specii de păsări și parcurgeți valea fertilă a Oise înainte de a ajunge la Sfânta Întrebare. Descoperiți-vă străzile cu case Art Deco, ale căror detalii merită să fie observate. Este stilul adoptat în timpul reconstrucției orașului, care a fost greu distrus în timpul Marelui Război și a devenit din nou un oraș dinamic, capitala economică a Haute Picardiei.

 

 

Ziua 5: Saint-Quentin - Cambrai (50 km)

Traseul de dimineață vă duce spre Muzeul Touage, prin mici drumuri deluroase între sate dedicate agriculturii și siturilor memoriale ale Marelui Război: cimitire, monumente memoriale și vestigii ale liniei Hindenburg. Câteva lovituri de pedalare și treci pe sursele de EsEsut, faimosul râu pe care îl urmezi kilometri și al cărui curs se varsă în Marea Nordului, în Olanda. În Haute Vallée de la Spania se află o bijuterie: abatia Vaucelles (sec. XII). După cum vă este prezentată astăzi, abația rămâne o construcție neobișnuită atât în ​​dimensiunile sale, cât și în calitatea restaurării sale.

Trecând prin sate și cătune tipice, ajungeți în orașul Cambrai, oraș pașnic de Artă și Istorie. Profită de ea pentru a descoperi străzile sale, în care case pe jumătate din lemn, conace private bogate, conacuri flamande se amestecă cu plăcere. Și nu plecați fără să fi gustat celebrul „Bétises de Cambrai” sau alte specialități locale!

 

 

Ziua 6: Cambrai - Tournai (65 km)

Această zi oferă o plimbare plăcută până la Parc Naturel Régional Scarpe-Escaut, primul parc regional francez. Aici, Belgia și Franța fac legătura cu barcile de pe râul Escaut, între pământuri și ape în care parcurgeți pădurile, mlaștinile și iazurile populate cu diverse specii. Veți descoperi satele miniere clasificate de UNESCO, peisajele agricole, dar și frumosul oraș Saint-Amand-les-Eaux, stația termală, în apropiere de Valenciennes.

 

 

Ziua 7: Tournai - Gent (72 km)

În timp ce lăsați cele 5 clopotnițe ale Tournai în urma voastră, astăzi veți părăsi Valonia și veți intra în provincia Flandra. În drum, încercați unul dintre cele mai cunoscute produse locale belgiene „Geraardsbergse mattentaart”, o plăcintă cu o istorie antică a producției. Râul Scheldt este încă ghidul dvs. în timp ce vă deplasați către orașul vechi Oudenaarde (974 AD). De asemenea, centrul celebrei curse ciclice clasice „Ronde van Vlaanderen”. Fostele trasee de remorcare de-a lungul malurilor au fost transformate în trasee ciclice netede, ocazional cu frunze și apoi prin câmpurile deschise din Flandra. La sfârșitul zilei vă așteaptă orașul cultural spumos din Gent. Belgienii numesc Ghent cel mai frumos oraș al său, iar orașul vă va fermeca fără îndoială.

 

 

Ziua 8: Gent - Antwerpen (78 km)

Ciclând spre nord, de-a lungul malurilor râului Scheldt, veți porni pe LF5 în timp ce părăsiți Gent și mergeți cu bicicleta spre Dendermonde. Tufele și polderele arată natura sălbatică și pură aici. Largul Schelde nu este doar o atracție naturală, ci și o atracție turistică.

Trecând pe ruta ciclului LF2 Cities vă îndreptați spre Anvers. Este cel mai mare oraș din Flandra și cel mai important oraș port din Belgia. După ce ați vizitat centrul istoric al orașului, ați putea dori să vă aventurați la șold și părți la modă ale orașului: 't Zuid și Het Eilandje. Ți-ai făcut setea de bere belgiană? Luați în considerare să vizitați fabrica de bere De Koninck. Durează puternic începând cu 1833 și are un nou centru de vizitatori, care întâmpină oaspeții care doresc să se uite în jur și să facă degustări. Această fabrică de bere este cunoscută pentru „Bollekes”.

 

 

Ziua 9: Antwerpen - Breda (74 km)

Peisajul de-a lungul traseului de ciclism de astăzi este predominant lemnos. La granița dintre Olanda și Belgia, inspirați-vă în De Zoom - Kalmthoutse Heide, o minunată rezervație transfrontalieră naturală. La trecerea frontierei, vă veți găsi în sudul Olandei. În sat după sat, ospitalitatea Brabant vă va încuraja să vă opriți pentru o ceașcă de cafea și o felie mare de tartă cu fructe.

Destinația de astăzi este Breda, principalul oraș Nassau din Olanda, cu multe monumente impunătoare. Strămoșii familiei noastre regale au transformat Breda într-un oraș frumos, cu clădiri bogat decorate.

 

 

Ziua 10: Breda - Gouda (79 km)

Traseul de astăzi vă va duce chiar lângă una dintre puținele zone de maree cu apă dulce rămase din Europa: Parcul Național Biesbosch. Vă veți deplasa prin Dordrecht, unul dintre cele mai vechi orașe din Olanda și un loc minunat pentru a vă opri pentru o pauză de prânz. Nu trebuie ratată o vizită în cartierul pitoresc cu minunatele sale clădiri istorice.

Punctul culminant de astăzi este unul dintre cele mai populare atracții turistice din Olanda: Kinderdijk, un complex renumit de mori de vânt. Douăzeci de mori de vânt istorice ajung până la cer, în epitomul clasicului rural olandez. Puteți vizita un atelier autentic și puteți afla cum au fost construite aceste mori și cum funcționează. Ți-ai dorit întotdeauna să fii moșier? Aici puteți învăța încă comerțul!

Încheie ziua în Gouda medievală. Amplasați-vă prin centrul orașului frumos conservat și vizitați primăria veche și biserica Sf. Ioan. Opriți-vă la o brutărie pentru a cumpăra vafe proaspete cu sirop (Gouda este orașul natal al gofrelor cu sirop) și brânză Gouda - poate cel mai faimos tip de brânză din lume.

 

 

Ziua 11: Gouda - Amsterdam (80 km)

Traseul de astăzi vă duce prin Inima Verde a Olandei, abundentă de apă. Este un adevărat paradis al ciclismului, cu peisaje caracteristice cu turbă și polder, mici comunități agricole și orașe istorice pitorești.

Vacanța dvs. cu bicicleta se încheie în Amsterdam, una dintre bijuteriile coroanei Europei. Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, nu ați putea dori un mod mai interesant de a încheia vacanța. Asigurați-vă că mergeți la o plimbare pentru a vă minuna de casele din cartierul din canalul secolului al XVII-lea (listate ca Patrimoniul Mondial). Ai mai rămas timp și energie? Optați pentru a descărca în josul cartierului infam roșu care atrage milioane de turiști curioși în fiecare an; sau bucurați-vă de interpreții de pe strada prietenoasă Rembrandtplein.

 

 

Ziua 12: Plecare din Amsterdam

Sfârșitul călătoriei după micul dejun. Vă sfătuim să vă prelungiți șederea pentru a vă face timp pentru a vizita frumosul oraș Amsterdam.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020