Oferta tur cu bicicleta Paris - Londra

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Perioada Plecari in 2020: 17/05, 24/05, 31/05, 07/06, 14/06, 21/06, 28/06, 05/07, 12/07, 19/07, 26/07, 02/08, 09/08, 16/08, 06/09, 13/09
*de la
 
859
pret/pers/pachet

Bine ați venit la Paris, Ville Lumière! Să începem călătoria noastră uimitoare spre Londra!

Parisul și Londra sunt conectate prin acest pitoresc traseu istoric de la Catedrala Notre-Dame la Abaţia Westminster. Pe parcurs, luați un mozaic de peisaje împrăștiate cu castele, catedrale și sate fermecătoare. De la capitala franceză la orașul port Dieppe, parcurgeți mediul rural din Valea Epte malurile împădurite ale râului Sena, unde Monet și-a pictat nuferii, și prin frumoasa Vexin Français Parc natural în Valea Oise. Explorați regiunea Normandiei pe măsură ce faceți căi ferate convertite și liniștiți drumuri de tara. Bucurați-vă de peisajul uluitor când ajungeți la Dieppe cu vedere la Canalul Englez. O traversare cu feribotul de 4 ore te duce în orașul port Newhaven Anglia. De aici circulați de-a lungul stâncilor accidentate din South Downs până la Brighton și peste dealurile rulante din Sussex. Parcurile și traseele pentru biciclete ale frumosului Peisajul englezesc marchează ultima etapă a călătoriei noastre în inima cosmopolită a Londrei.

 

CARACTERISTICI TEHNICE: SERVICIU DE SPRIJIN PLUS

Acest tur cu bicicleta include SERVICIUL nostru DE SUPORT, un serviciu exclusiv pe care doar Verde Natura îl oferă asigurați-vă că vă așteptați în timpul turului de biciclete, mai ales dacă aceasta este prima dvs. experiență de turism. Pe lângă transportul clasic de bagaje și numărul de telefon de urgență, oferim asistență rutieră și / sau recuperare în caz de urgență (boală, problemă mecanică care nu poate fi reparată cu setul de reparații). Pur şi simplu anunță-ne și în scurt timp, membrul echipei noastre vă va contacta pentru a rezolva problema. Dacă este nevoie, vei fi transportat la hotelul tău.

Teren: 2 zile pe teren plat, 2 zile pe teren deluros, 2 zile pe teren plat cu deal. Ciclism moderat experiența este recomandată pentru acest tur.

Străzi: 65% drumuri de țară asfaltate și 35% neasfaltate

Biciclete: biciclete urbane. Este posibilă închirierea cască (este necesară rezervarea prealabilă, 15 € la loc).

Participanți: min. 2 pax

Transfer de bagaje: da

Recomandat copiilor: de la 13 ani (posibil închirierea bicicletei min. 150 cm)

 

LISTA HOTELURILOR

Călătorii noștrii vor fi în mod normal cazați în următoarele hoteluri; în cazul în care este nevoie de o schimbare, vă vom informa pe dvs. atunci când confirmați rezervarea (lista este oricum supusă posibilelor modificări).

1. Hotel Pullman Paris Bercy 4 *

2. Hotel Ibis Maisons Laffitte 3 *

3. Hotel Moderne Gisors 2 * sup

4. Hotel le Continental Forges-les-Eaux 3 *

5. Premier Inn Newhaven 3 *

6. Arora International Gatwick Crawley 4 *

7. Pullman London ST Pancras 4 *

Preț 2020 pentru persoană €.

- Preț individual de bază: 859 €

- Preț individual al 3-lea adult cazat in camera Tripla (mai mare de 16 ani) *: 1085 €

- Preț individual un copil intre 13-15 ani, cazat in camera tripla in Franta si la Londra: sgl + dbl: 839 €

- Supliment cameră single: +490 €

- Supliment închiriere biciclete: +95 €

- Supliment E-bike: +220 €

- Asigurare bicicleta pentru daune și furt: +25 €

- Asigurare E-Bike acoperire pentru daune și furt: +50 €

- Închiriere cască: +15 €

- Hărți pentru traseu tipărite: +15 €

Pretul include:

- cazare 7 nopți în cameră dublă cu baie privată;

- 7 mic dejunuri,

- transfer bagaje de la hotel la hotel (1 buc. / persoană, 20 kg maxim);

- Serviciu de asistență Plus;

- Feribotul Dieppe / Newhaven (loc pe punte, bicicleta inclus);

- Piese GPS;

- Aplicația Verde Natura pentru traseul de parcurs;

- informații pre-tur în engleză / germană / franceză; un ghid care va face instructajul

- suport mobil pe cameră.

Pretul nu include:

- bilete transport si transferuri din Romania la Paris / de la Londra catre Romania;

- prânzuri, mese, băuturi;

- impozit local, taxe turistice;

- taxe de intrare;

- închiriere de biciclete;

- bilete de transport public, carte de drum tipărită, suplimente și tot ceea ce nu este inclus în Incluse.

APP VERDE NATURA (MYEASYROUTE): împreună cu voucherele, clienții vor primi un cod pe care să îl descarce smartphone harta și itinerariul turistic, cu puncte de interes, servicii și poziție GPS. Aplicația oferă piste GPS pentru a fi utilizate offline. Cartea rutieră de hârtie este disponibilă cu un supliment de +15 € (pentru a fi rezervat în avans / furnizat pe loc trebuie comandata inca de la inscrierea in program).

Nopți suplimentare cazare standard / TARIFE NET

- Nopți suplimentare în Paris dbl B&B htl 4 * +93 €, - de persoană (valabil doar vineri și sâmbăta - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Paris sgl B&B htl 4 * +180 €, - de persoană (valabil doar vineri și sâmbăta - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra dbl B&B htl 4 * +130 €, - de persoană (valabil doar duminica - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra sgl B&B htl 4 * +240 €, - de persoană (valabil doar duminica - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra dbl B&B htl 4 * +140 €, - de persoană (valabil doar luni / marți - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare în Londra sgl B&B htl 4 * +268 €, - de persoană (valabil doar luni / marți - alte zile la cerere)

- Nopți suplimentare sunt la cerere; prețul se poate modifica în funcție de perioadele corecte sau evenimentele locale (în acest caz vă vom informa în avans).

 

TAXE DE ANULARE

Clienții care se retrag din contract înainte de plecare vor trebui să plătească penalități, indiferent de plata depozitului, următoarele procente de taxă de participare, calculate pe baza numărului de zile înainte de începutul turului, anularea este comunicată (numărul de zile nu include una dintre retrageri, a cărei comunicare trebuie să intre în timpul zilei de muncă înainte de începutul turului):

1. retragere până la 60 de zile înainte de data plecării: 15% din suma totală (min 50 €)

2. retragere de la 59 până la 31 de zile înainte de data plecării: 25% din suma totală

3. retragere de la 30 până la 21 de zile înainte de data plecării: 40% din suma totală

4. retragere de la 20 până la 11 zile înainte de data plecării: 70% din suma totală

5. retragere de la 10 până la 4 zile înainte de data plecării: 90% din suma totală

6. retragere de la 3 zile înainte de data de plecare și fără prezentare: 100%

 Penalizarile se refera doar la partea de pachet turistic bike, celelalte servicii neincluse in pret avand propriile lor conditii de anulare si penalizare, cum ar fi costul biletelor de avion, care poate sa fie de 100%, in cazul renuntarii la calatorie.

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Paris

Sosire individuală la Paris și check-in la hotel. La 18:00 participă la o întâlnire de bun venit cu asistentul nostru și primești bicicleta ta (când este închiriată).

 

Ziua 2: Paris - Maisons Laffitte (52 km / 32 mi, + 30 / -40m)

Începeți-vă turul cu o scurtă plimbare către Catedrala Notre Dame. Apoi urmează traseul pentru biciclete prin Paris, luând înăuntru locurile frumoase și istorice ale orașului. Plimbați-vă prin Piața Bastille, de-a lungul Canalului St. Martin și alături Parcul Villette, cel mai mare parc din Paris și acasă la Cité des Sciences et de la Musique. Continuați de-a lungul canalelor care duce la malurile Senei și la uimitorul Parc des Impressionistes din Rueil-Malmaison. Ziua se termină în Maisons Laffitte, la doar câțiva pași de castel, un exemplu fin de stil baroc francez construit pe malurile Mării Sena să găzduiască regele Ludovic al XIV-lea.

 

Ziua 3: Maisons Laffitte - Gisors (47km, + 230 / -190m o 75 Km, + 310 / -270m)

Ziua ta începe în umbra de stejari și faguri în timp ce te plimbi prin pădurea St. Germain-en-Laye și în Valea Oise. Cu peisajele sale vibrante, această vale a fost o sursă de inspirație pentru mulți impresionisti pictori printre care Daumier, Pissarro, Cézanne și Van Gogh (Wheatfield with Crows). Continuați în Parcul natural regional Vexin Français, o zonă bogată în istorie, natură și arhitectură. Continuați să vă conectați cu râul Epte, afluent către Sena, și apoi treceți în Normandia și orașul Gisors, destinația zilei. Acest vechi oraș medieval este răpit în misterul și legenda Cavalerilor Templieri. Puteți alege să parcurgeți întreaga distanță sau să luați un tren de la Chars la Gisors pentru a scurta etapa și ciclul doar 47 km / 29 mi (+ 230 / -190m).

 

Ziua 4: Gisors - Forges-les-Eaux (60 km), 410 / -340m

Dimineața continuați călătoria prin ruralul bogat și satele pitorești din Valea Epte. Vezi frumoasă abatie din Saint-Germer-de-fly, oprește-te la prânz într-un sat tipic francez, răcește-te în timp ce îți înfige degetele de la picioare apele de izvor curat naturale ale Haussezului. Forges-les-Eaux istoric este destinația ta.

 

Ziua 5: Forges-les-Eaux - Dieppe (50 km / 31 mi, + 50 / -190m) + feribot spre Newhaven

Un traseu pentru biciclete pe șine convertit-pe-traseu este ruta dvs. fără stres către Dieppe. Peisajul de-a lungul acestei etape de 48 km este punctat cu ferme înfloritoare și castele. Castele, cum ar fi Mesnières-en-Bray și Arques-la-Bataille, servesc ca un memento al bogatei istorii a Franței. De-a lungul drumului pe care îl parcurgem din Neufchatel-en-Bray, renumit pentru acest lucru nume brânză moale. Încercați o probă și auziți legenda romantică a ambalajului său în formă de inimă. Odata in Dieppe, parcați-vă bicicleta, jucați-vă pe plajă și savurați stridii locale înainte de a urca pe feribot pentru a traversa Canal spre Newhaven Anglia.

 

Ziua 6: Newhaven - Crawley (62 km / 39 mi, + 550 / -480m)

Prima ta zi în Anglia începe cu o plimbare de-a lungul portului Newhaven spre stâncile uimitoare din sud Downs. Un pic de alpinism vă duce la vederi uluitoare în timp ce mergeți de-a lungul vârfului înainte de a coborî înapoi jos pe o potecă pe litoral. Timp de 10 km, bucurați-vă de un traseu pitoresc cu stânci imaculate pe o parte și Canalul Englez, La Manche, pe de altă parte. În curând ajungem în Brighton, o destinație plină de viață populară pentru digul său atracții, cafenele și orașul vechi fermecător. Apoi, ne îndreptăm spre interior prin dealurile rulante ale lui Devil's Dyke, o valea legendară din județul Sussex despre care se spune că a fost săpată de Diavol. Continuăm în zilele noastre destinație, Crawley. Petreceți seara plimbându-se pe străzile pietruite, vizitând catedrala sau amestecând cu localnicii de la cârciumă.

 

Ziua 7: Crawley - Londra (67 km / 42 mi, + 290 / -340m)

Ultima zi de ciclism marchează întoarcerea la viața urbană, deși reintrarea este treptată. Începe ziua în engleză rural care trece prin județul Surrey și în suburbiile Londrei. Traseul traversează parcurile orașului plini de alergători, bicicliști și plimbători de câini în timp ce ne îndreptăm spre centrul orașului. Conectați-vă cu râul Rătăcire care duce spre râul Thames și pe inima Londrei. Ajungeti la renumitul Abatia Westminster, destinația finală a acestei călătorii uimitoare. Întoarcere cu bicicleta în intervalul 18:00.

 

Ziua 8: după micul dejun se încheie turul.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020