Vía Francigena, de la Pavia la Fidenza

Bike tour 6 zile/5 nopti/4 trasee

 
Transport (ITSM330)
Oferta Speciala
*de la
 
700
pret/pers/pachet

O călătorie ușoară pe câmpia agricolă dominată de Po, marele râu pe care îl poți traversa pe un mic feribot, la fel ca vechii pelerini. Veți pleca de la Pavia, una dintre cele mai frumoase surprize ale Via Francigena, care este păzitoare a memoriei stratificate a popoarelor care au locuit-o. Romani și Longobardii au pregătit terenul pentru dezvoltarea orașului medieval, care a dat formă unui splendid centru vechi, în care ies în evidență câteva clădiri religioase extraordinare. Câmpia agricolă este protagonista plimbării până la Transitum Padi, punctul de trecere peste Po, care duce la Emilia. Ești gata să intri într-una dintre zonele mitice ale mâncării și vinului italian, căminul Prosciutto di Parma, culatello di Zibello și Parmigiano Reggiano? Totuși, nu mâncați prea mult, pentru că plimbarea dvs. are în continuare surprize frumoase pentru dvs., cum ar fi abația cisterciană din Chiaravalle della Colomba și catedrala din Fidenza, ale cărei basoreliefuri ilustrează istoria pelerinajului.

 

Pretul include:

-5 nopți în hoteluri selectate ** / ***, pensiuni și agriturismi

-5 Mic dejunuri

-1 Cina

-Transfer de bagaje ZIUA 2 - ZIUA 5

-Oamenii transferă Pavia-Orio (ZIUA 3) și transferul bagajelor la Piacenza

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Pavia și de la Fidenza

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Sosire în Pavia

Sosire individuală în Pavia, orașul medieval, cu numeroasele sale comori artistice: veți putea descoperi minunile epocii romane, admirați altarul sculptat al Bazilicii di San Pietro și vă puteți plimba sub turnurile medievale. Dar frumusețea străveche a Paviei ascunde un spirit tânăr, datorită prestigioasei sale universități: centrul vechi al orașului este întotdeauna aglomerat de studenți, iar Piazza della Vittoria este locul preferat de întâlnire pentru un aperitiv după lecții. Vă recomandăm să le imitați, rămânând afară târziu pentru a vă bucura de pătratul iluminat.

 

 

Ziua 2: De la Pavia la Belgioioso. Tren înapoi la Pavia (16 km)

Prima etapă vă va duce pe câmpia inundabilă a basso-ului Pavese, care va dura aproximativ 20 de minute. cu terasele sale inundabile tipice până la Santa Cristina, un loc de popas din Sigerico care își ia numele dintr-o veche abație dedicată Sfântului, din păcate distrusă. De-a lungul drumului veți ajunge la mica biserică San di Giacomo, care vă va surprinde prin frumusețea simplă a fațadei. Dacă ai norocul să poți vizita interiorul, nu rata ciclul de fresce dedicate Sfântului. Odată ajuns în Belgioioso, luați trenul înapoi spre Pavia, plimbarea

 

 

Ziua 3: Transfer de la Pavia la Orio Litta - Plimbare de la Orio Litta la Piacenza (22km)

Un transfer de dimineață vă va conduce la Orio Litta unde vă veți începe plimbarea. Astăzi veți aborda Transitum Padi, fordul Sigerico. Veți fi transportat de un barcier expert către cealaltă mală a Po, pentru a intra în Emilia Romagna, un ținut de o ospitalitate deosebită, renumit pentru mâncărurile și mâncărurile vinului. De-a lungul drumurilor provinciale și a traseelor ​​pentru biciclete, veți ajunge la Piacenza. Aici veți putea degusta faimosul dulceț de la Piacenza, spălat cu un pahar de vin Gutturnio, dar nu uitați că Piacenza are și o splendidă bazilică: după ce vă admirați turnul octogonal, treceți prin Porta del Paradiso pentru a descoperi romanicul. interioarele bisericii și frescele din secolul al XVII-lea.

 

 

Ziua 4: De la Piacenza la Fiorenzuola (32 km)

După o primă secțiune de-a lungul Via Emilia, piciorul de astăzi vă va duce pe o serie de drumuri de țară către Fiorenzuola, un oraș bogat în istorie, cu biserici și clădiri care merită vizitate: veți putea admira fațada bisericii. de San Fiorenzo și oratorul lui Caravaggio.

(Dacă credeți că această etapă poate fi prea lungă pentru voi, nu vă faceți griji: puteți să o faceți mai scurtă, luând scurte întinderi cu mijloacele de transport în comun)

 

 

Ziua 5: De la Fiorenzuola la Fidenza (23 km)

Piciorul liniștit și plat de astăzi vă va duce la Fidenza, unde plimbarea se va încheia în frumoasa piazza del Duomo: pe parcurs nu ratați o vizită a abației cisterciene din Chiaravalle della Colomba. Dacă încă nu sunteți gata să ajungeți la punctul dvs. de destinație, puteți sta în gând timp de câteva minute în liniștea claustrelor sau să admirați interioarele sculptate din lemn ale bisericii, înainte de a continua plimbarea. Dacă vă plac tradițiile populare, faceți pe cineva să vă spună povestea dedicată ciribiciaccola, numele turnului Abatiei în dialect.

 

 

Ziua 6: Arrivederci Fidenza!

Ultima zi inclusă. Turul se încheie după micul dejun.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020